Close
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 345
    bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Nuk eshte fjala per keto fjale per eshte fjala per sharje te nenes se njerit prej anetareve te forumit ketu te cilin dora yte e ka shkruar.Tja shajsh nenen dikujt ne menyre virtuele nuk eshte trimeri cimo po dobesi karakteri dhe edukate.Po cka flas une kur mesuesi e ka mesuar keshtu.

Postimi yt eshte i arkivuar dhe deshmi per dobesine tende te nje njeriu te frustruar si shefi i tij.

Hahahahaha, jeni be si hoxhallaret ju "Mos mi shikoni punet, mi ndegjoni fjalet", Ju (Integristet) vetem flisni mire kure sduhet dhe nuk beni asgje,kure duhet as flisni as beni, ndersa PDSH gjitha i ben, fjalori i Kryetarit mundese eshte i vrazhget por te pakten punen e ben PER NE, PER SHQIPTARET E MAQEDONISE, PER DESHMORET E KOMBIT, PER TE MIREN TONE....
    Ju duani fjalen se doni punen, e atehere kure e ben PDSH cka te jete se doni, eshte pune virusi (shpresoj te mos jete aj i Ahmetit)!

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    A duhet patjeter te jem me dikend qe te jem i pranueshem per ty? Une po i fshi te dy palet por faktet(te gjitha te arkivuara) flasin se disa forumist pro PDSH po ofendojne shume rende me fjale banale madje duke share nenen e kolegut.Kjo eshte tipike per mesuesin e tyre qe shan dhe ofendon ne cdo rast dhe ne cdo vend sepse ashtu e ka karakterin.

UNE TE BERA TRE PYETJE, PRO A PRO A "ATEIST" - qe dmth pa fe apo ne kete raste ne asnjeren ane? Shkrimet i ke PRO BDI, shitesh Ateist a ne zemer je PDSH atehere, kjo qe dmth e shuan pyetjen tende qe ma bere mua, te sygjeroj te ma lexosh shkrimin edhe njehere!Ndersa per punene e sharjeve behen, ndodhin gjithkund, pse ata te BDI-se nuk shajne a?sa per mesuesin te them qe nuk shan te pakten Shqiptaret dhe nuk Lavderon Skizofrena si puna e KOMANDAND KOLA, aj ju pergjigjet ashtu si duhet njerezve qe sdin asgje dhe flasin pallavra dhe i pengojne dhe i nxjerin ftyren e keqe Shqipetareve ketu ne Maqedoni, aj mesuesi i Cimo-s do te bej njeri ty, duhet te koncentrohesh me shume

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Te keqen Shkupi cke qe me shtyp vetem paralajmerime ? Tek ky postim im cka ka me shume se sa ai i Raim dhe Si-Kapetan ?

Emri:  shkupi.jpg

Shikime: 232

Madhėsia:  60.0 KB

Mos u ndjej i kenaqur me kete panel moderatori se ne kemi pushtet me te forte se ju ne boten reale mirepo nuk veprojme si ju ku shfrytezoni cdo rast per te shtypur shqiptaret.

Te shkretit, kenaquni...

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Nuk eshte fjala per keto fjale per eshte fjala per sharje te nenes se njerit prej anetareve te forumit ketu te cilin dora yte e ka shkruar.Tja shajsh nenen dikujt ne menyre virtuele nuk eshte trimeri cimo po dobesi karakteri dhe edukate.Po cka flas une kur mesuesi e ka mesuar keshtu.

Postimi yt eshte i arkivuar dhe deshmi per dobesine tende te nje njeriu te frustruar si shefi i tij.
    Alejku selam moderatori Skopje edhe ne realitet une.

p.s ku ike , online ishe.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga DonDoni Lexo Postimin
    AngryAngel dhe Shkupi,
    Do isha pajtu me ju po te mos kishit kritiku edhe ju. Por te dy keni perdorur emra konkret. Nuk mund te justifikoheni se mendoni drejte nese i shani edhe BDI edhe PDSH. Do e pranoja si justifikim t'i kishit lavdru te dyja po edhe krejt tjeret per te cilit do kishit informata me arsyen se mundoheni te sillni frymen pozitive ose . Por keshtu nuk pranohet. Ju vet thireni ne fryme pozitive por me kritika per te gjithe. Per mendimin tim nuk eshte problem te mbash ane dhe une per veti nuk e kam problem te lexoj te kunderten e asaj qe mendoj une se nese mendojm krejt njejte nuk do ket perparime por mendimet e kunderta nxisin me shume te punom por edhe kure i shane BDI, PDSH, BDK, BDSH... dhe perkrahesit e atyre qe ju i quani "militant" (une nuk pajtohem me kete term per arsye se i gjith populli jone ka votuar ndonjeren a ketyre dmth i kane dhene perkrahje ndonjeres) edhe ateher mbane nje ane dhe nuk ju justifikon si te drejt. Edhe ju duhet te pranoni mendime te kunderta nga mendimet tuaja e ajo eshte se dikush do i perkrahe edhe partite. Liria e te shprehurit eshte edhe liria e perkrahjes se ndonje partie politike dhe jo te mos perkrahesh asnjeren ose ti shash te gjitha, edhe ateher ju shkelni mbi lirine e te shprehurit. Liri e te shprehurit eshte kure njeriu shpreh edhe fjale dhe fjali qe nuk jane te hijshme. Nese duhet tu japim kritika per sharjet ateher duhet qe edhe vet te mos shajme asnjerin. Fajtor me i madh eshte ai qe me vetedije e ben gabimin...

Une per vete nuk frigohem nga mendimet e kunderta dhe per kete arsye edhe shprehi mendimet e mia pa rezerve.

Pershendetje per te gjithe, dhe kalofshi mire

P.S: Ne Kosove u perdoreshte me pare nje shprehje:
    UNE NUK KUPTOJ NGA POLITIKA POR RUGOVA ESHTE ME I MIRI.
    Doni, une do ta lavderoj vetem ate qe eshte per tu lavderuar, jo ato qe kallin zjar! Nuk e cenoj te drejten e fjales te lire, por e cenoj te drejten e te ofenduarit te te tjereve. Fundja kam ate te drejte te i them dikujt se je gabim! Nese une jam gabim qe kam cekur emra konkret, atehere njelloj je dhe ti gabim qe cek emrin tim dhe te Shkupi. Dhe une askund nuk shava askend, ne kohen e zgjedhjeve do jem une ajo qe do ti votoj nje nga keto parti! Por i kritikoj gabimet qe bejen, dhe perseris, kam ate te drejte. Mendim i kundert eshte kur eshte si mendimi jot vetem nga ana tjeter, e une nuk kam ate mendim por kam mendim ndryshe. Nuk eshte mendimi im ne unijon me keto, por eshte bashkesi me vete.

Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga jay-jay Lexo Postimin
    Nuk besoj qe shkruan ti keta fjale! Do te jap disa informata te rendesishme ne lidhje me debatimin ne foruum, nese te gjithe jemi liberal kot qe diskutojme atehere, i kam afer dhe pijme kafe e rime te qete nese jemi ne nje mendim!
    Ti mos me trego mua se si me ken te sillem, une personalisht nese kam thene dicka per bili99 e kam thene se ai e kerkoi ndersa ti mos me bej avokat ketu se nuk sulmova peronalitetin e bilit se nuk e njoh por sulmova shkrimin e tij! Sa per ata qe thua per BDI dhe PDSH duhet te shohesh se kemi ndryshim ketu, BDI behen gati te hyjne ne qeveri gje te cilen PDSH e lesho SHKAKU I KERKESAVE TE SHQIPTAREVE dhe mua nuk me intereson nese hyn BDI-ja ne qeveri se atehere do ju del ftyra e tyre e do i shohen te gjithe, une nuk mbroj PDSH-ne ne dicka te keqe qe ka bere, une mbroj ineteresin tim kombetare dhe te drjetat e mia, deri me tani VETEM PDSH punon ne kete drejtim, edhe pse shpiken shume gjera per z. Thaci por neve Shipaterin nuk e duam asnjehere edhe Ali Ahmeti po ta bente sdo e donim. Do doja te te shihja pas 1 jave e gjyse ty dhe keta te BDI-se ketu, te ju shoh komentet atehere se tashi jemi ne vrull lajmesh poiztive e negative, por ju siguroj qe ESHTE FAKT I GJALE QE BDI PARTI U BE, NE PUSHTET HYRI NGA GJAKU I POPULLIT, NUK BERI ASGJE PER ATA E LE PER NEVE, KJO PER MUA ESHTE ME E KEQE SE GJITHCKA TE BEJE MENDUH THACI!
    Jajo te them me se seriozisht: SHIKO NIVELIN ME TE CILIN FLET(SHKRUAN)! Se ne gjuhen shqipe (te cilen rende e sundon, ka lloje fjalish nepermjet te cilave shprehim ndjenjat dhe qendrimet tona, une nuk perdora fjali urdherore, po je ti qe perdore nxitese). Dhe une nuk jam avokat as avogado. Per mua shkrimi njejt si fjala eshte pjese e personalitetit tim.
    Askund nuk them une qe mos te kete debat, po them te mos shahen njerzit me vlere per pune te pavlefshme, mos te behet percarje.....(kot te zgjatem se dyshoj se do kuptosh)
    Une jam ketu, pas nje jave, 2,4, pas nje dekade, nese jam gjalle, dhe do te qendroj pas fjaleve te mija. NUk jam BDI dhe as qe mbroj BDI, e di se si ka hyre njera parti dhe tjetra ne pushtet, bile bile kam qene shume afer einvolvuar me ecurite parazgjedhore. Por nuk do ta mbroj nje parti nese e shof se e ka gabim, as nuk do ta le ne balte nese e ka me te drejte.
    Dhe edhe nje here, ne fund mendoj se kot qe te bera replik, se ti nuk beson se une i kam shkruar keto fjale, dhe kjo perseri mbetet e drejta jote.
    pershendetje,
    rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret!

Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Nese fjala LEHNI qe perdoren si-kapetan eshte veti e njerezve atehere ju te dy jeni lehsit me te madh ne kete forum.
    Nese fjala Skizofreni e perdorur nga Raim nuk eshte ofendim por epitet per sukses atehere ju te dy jeni skizofrenat me te medhenj ne forum.

Ti gezoni per shume vjet.
    Fol mos pac pune i thone kesaj nga ne!
    Faleminderit per keto fjale, se se kam ndermend te te bindi per dicka kur lexon pjeserisht!!!
    Vazhdo

i/e regjistruar Maska e DonDoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    Doni, une do ta lavderoj vetem ate qe eshte per tu lavderuar, jo ato qe kallin zjar! Nuk e cenoj te drejten e fjales te lire, por e cenoj te drejten e te ofenduarit te te tjereve. Fundja kam ate te drejte te i them dikujt se je gabim! Nese une jam gabim qe kam cekur emra konkret, atehere njelloj je dhe ti gabim qe cek emrin tim dhe te Shkupi. Dhe une askund nuk shava askend, ne kohen e zgjedhjeve do jem une ajo qe do ti votoj nje nga keto parti! Por i kritikoj gabimet qe bejen, dhe perseris, kam ate te drejte. Mendim i kundert eshte kur eshte si mendimi jot vetem nga ana tjeter, e une nuk kam ate mendim por kam mendim ndryshe. Nuk eshte mendimi im ne unijon me keto, por eshte bashkesi me vete.
    Ti si te duash vendosja emrin mednimit tend ndac i kundert ndac ndryshe ndac gjeje ndonje fjale tjeter por une shkrova qe kam respekt per mendime te kunderta e per mendime ndryshe vlen e njejta dhe per mendime cfaredolloji. Po natyrisht ke te drejte ta japeshmendimin tend e kam thene ne shkrimin tim por dallimi eshte se ti i ke dhene te drejte vetem vetes kurse une te gjitheve. Ne shkrimin tim u mundova te ta shpjegoj qe ZJARI NUK SHUHET ME BENZINE por nuk jam i sigurt qe ti e ke kuptu kete, bazuar nga shkrimi yt ndoshta nuk ke mund te shprehesh mire ate qe mundon por prap nuk ka lidhje. Fakti qe ti "nuk perkrah askend" nuk te ben superior por edhe ti je i njejte si ato qe perkrahin dikend. Nese folim per barazi ateher te gjithe jane te barabarte pavaresisht se cka mendojne dhe kend perkrahin. Besoj qe tash ta kam shpjegu me mire dhe do e kuptosh por nese jo i gatshem jam ende te te shpjegoj vetem behu me konkret cka nuk ke kuptu ose per cilin mendim timin ti mendon ndryshe ne baze te asaj te te jap pergjigje se keshtu mendoj qe ke shkru vetem sa per te dhene nje koment. Per kete pjese mendoj qe nuk jemi kuptuar mire.

Pershendetje te gjitheve,
    DonDONI

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    Jajo te them me se seriozisht: SHIKO NIVELIN ME TE CILIN FLET(SHKRUAN)! Se ne gjuhen shqipe (te cilen rende e sundon, ka lloje fjalish nepermjet te cilave shprehim ndjenjat dhe qendrimet tona, une nuk perdora fjali urdherore, po je ti qe perdore nxitese). Dhe une nuk jam avokat as avogado. Per mua shkrimi njejt si fjala eshte pjese e personalitetit tim.
    Askund nuk them une qe mos te kete debat, po them te mos shahen njerzit me vlere per pune te pavlefshme, mos te behet percarje.....(kot te zgjatem se dyshoj se do kuptosh)
    Une jam ketu, pas nje jave, 2,4, pas nje dekade, nese jam gjalle, dhe do te qendroj pas fjaleve te mija. NUk jam BDI dhe as qe mbroj BDI, e di se si ka hyre njera parti dhe tjetra ne pushtet, bile bile kam qene shume afer einvolvuar me ecurite parazgjedhore. Por nuk do ta mbroj nje parti nese e shof se e ka gabim, as nuk do ta le ne balte nese e ka me te drejte.
    Dhe edhe nje here, ne fund mendoj se kot qe te bera replik, se ti nuk beson se une i kam shkruar keto fjale, dhe kjo perseri mbetet e drejta jote.
    pershendetje,
    rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret!
    Mos me bej profesoreshe tashi ti mua ketu, mos me trego ti mua di apo sdi te shkruaj/ flas Shqip me shkruaj per ate qe te citova, mos me bej e mencur e mos me trego mencuri se me shkrimet e tua qe nga fillimi e deri ne fund ke bo "sallate te perzier", mos me trego ti mua personalitet e qendrim se ske qendrim a per personalitet se di (dyshoj) pastaj te puna e percarjes mos me trego ti mua tashi se une me pare se ti e shkruajta ate qe thua ti edhe hjeki ata kllapa se kinse je mencur se del qesharake, mos me trego ti mua per fjalet e mia edhe te me thuash nuk i kupton meqe i bje qe ti nuk kupton asgje, edhe mos me shkruaj ti mua per Gramatiken e Gjuhes Shqipe dhe personalite e qendrim se ti asnjeren, mos u bej e treta askund se humesh.

A kete >rofshin partite per te ca kryjen shqiptaret< mos e shkruaj me mire apo mos shkruaj ne kete teme se tema eshte ne lidhje me Partite dhe politike, hap ndonje teme me dashuricka apo me cka te duash edhe atje shkruaj une, ku te duash.

Me respekt vetem se je femer,
    jay-jay

Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga DonDoni Lexo Postimin
    Po natyrisht ke te drejte ta japeshmendimin tend e kam thene ne shkrimin tim por dallimi eshte se ti i ke dhene te drejte vetem vetes kurse une te gjitheve. Ne shkrimin tim u mundova te ta shpjegoj qe ZJARI NUK SHUHET ME BENZINE por nuk jam i sigurt qe ti e ke kuptu kete, bazuar nga shkrimi yt ndoshta nuk ke mund te shprehesh mire ate qe mundon por prap nuk ka lidhje. Fakti qe ti "nuk perkrah askend" nuk te ben superior por edhe ti je i njejte si ato qe perkrahin dikend. Nese folim per barazi ateher te gjithe jane te barabarte pavaresisht se cka mendojne dhe kend perkrahin
    Ti djalo kur flet per mua me duket se flet per veten, mos e ke nje pasqyre para monitorit:O??? Une nuk shuaj zjar, po ju mesoj juve si mos te ndizni nje te tille. Dhe normal qe te kuptoj se cka duash te thuash meqe nuk ka ndonjefar komplikim mendime te nderthurura ne fjalet tua. Dhe une nuk them se nuk perkrahi donjeren, por them se nuk perkrahi plotesisht donjere, perkrahi vetem ato ane pozitve, nuk ndertoj kulte une!

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •