Close
Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 345
    i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Pershendetje

Nga postimet e fundit qe lexoj me behet mjaft qefi per arsye se ka nje konstruktivitet dhe thirret ne nje fryme tolerance dhe miresjellje nda forumistave edhe pse me bindje te kunderta por jo armiqsore. Ne shqiptaret jemi pak temperament por sidoqoft duhet te ruhet gjakftohtesia.

Respektet e mia te gjitheve

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Postime
    93
    Kush i fshin fotot qe une i postoj a ndoshta ju pengon te luftojm kunder poliikaneve te cilat jan ne sherbin te Serbis posht Mendu Thaqi me partin e tij
    Ne E mbajm fjalen

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Une nuk ngurroj ta them ate qe e mendoj.PDSH me M.TH. jane ato qe jane dhe nuk mund te behem Mentor Nazarko e ti hymnizoj.Une mendoj se keto "analiste te pavarur" ne fakt jane ato qe shiten "ad-hoc" varesisht kush paguan me shume. Une personalisht asnje te mire nuk kam pas as nga njeri as nga tjetri por perkundrazi. Megjithate, kjo eshte debat dhe debati nenkupton te mos mirremi vesh apo te mos jemi ne nje pozite. Disa nga koleget ketu kur nuk kane argumente fillojne te shajne, kercenojne dhe ofendojne gje qe eshte niveli i intolerances i cili promovohet nga M.TH. ne cdo paraqitje te tij. Pse te mos e themi kete kur te gjithe tashme e dine kete.

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga panteri Lexo Postimin
    Mos bon seleksionime te postimeve, do ishte mire ti fshish ose krejt ose asnjeren.

Po a ka person ma te ulet se ty ne forum. Po si nuk tvjen turp, 40 vjet i ke bo, edhe hysh ktu ne forum fshish postime, ofendojsh etj etj. Turp!! Do tkisha propozu me u bo i mencet dhe te ndajsh drejtsi, ne at shpijen tonde, ktu jooo.

Edhe hiqu sa ma shpejt, se je bo gazi i botes. TURP TURP TURP!!!
    Panter vazhdoj te te lexoj por nuk pash asgje ne kete postim qe vlen te komentohet. Nese nuk e ki qarte pse i kam fshire disa nga postimet te anetareve pro PDSH dhe pro BDI dije se e vetmja arsye ka qene sharjet dhe ofendimet e jo qendrimet e tyre pro atij apo ketij subjekti politik.Nese nuk i ke pare mund ti dergoj qe ti shohesh.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Labi_shkup Lexo Postimin
    Kush i fshin fotot qe une i postoj a ndoshta ju pengon te luftojm kunder poliikaneve te cilat jan ne sherbin te Serbis posht Mendu Thaqi me partin e tij
    Qe te "luftosh" kunder nje politikani duhet te jesh te pakten politikan, por ska kush qe mund te nis "lufte" nga politikanet me z.Thaci, ti dhe une vetem mund te "cajme drasa" ketu. A sa per ate se ne sherbim te kujt eshte PDSH dhe z.Thaci vetem nese je "qorr" nuk mund ta shohesh dhe te mohosh te kunderten, kjo qe thuani ju (Ti) jane ne kundershtim me Shqiptarizmin.

Me vje shume keq qe shume ju ka prekur kjo ceshtje qe ben PDSH por ju siguroj qe vetem ai Politikan dhe Ajo parti mund te bejn qe Shqiptaret e Maqedonese ti fitojme te drejtat ne shtetin e tyre kjo ju pengon dhe shpreheni ne gjera tjera, ne fakt kam nje daje i cili cdohere me thote "Nese duash te besh dicka mjafton vetem te duash ta besh", nga kjo konkludoj qe vetem PDSH do dhe ben per Shqiptaret ketu, nuk lejon integrime pa te drejtat tona, nuk ka shkel mbi gjakun e luftetareve dhe familjeve te deshmoreve por perseri PDSH do e sjell ligjin per ta, kjo jane fakte ndersa "Fakti" dhe "Lajmi" juaj dijne te zhgenjejne vettevehten pasatj ju e ne kure smundet te na zhgenjne, VETEM PARA z.Thaci, VETEM PARA PDSH.

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Une nuk ngurroj ta them ate qe e mendoj.PDSH me M.TH. jane ato qe jane dhe nuk mund te behem Mentor Nazarko e ti hymnizoj.Une mendoj se keto "analiste te pavarur" ne fakt jane ato qe shiten "ad-hoc" varesisht kush paguan me shume. Une personalisht asnje te mire nuk kam pas as nga njeri as nga tjetri por perkundrazi. Megjithate, kjo eshte debat dhe debati nenkupton te mos mirremi vesh apo te mos jemi ne nje pozite. Disa nga koleget ketu kur nuk kane argumente fillojne te shajne, kercenojne dhe ofendojne gje qe eshte niveli i intolerances i cili promovohet nga M.TH. ne cdo paraqitje te tij. Pse te mos e themi kete kur te gjithe tashme e dine kete.
    Je ne kundershtim me vetevehten o moderator Shkupi, je PRO dikujt, Kunder Dikujt, apo "ateist"? Ketu perdorin sharje ata te BDI-se qe skan fakte jo te PDSH-se qe kemi fakte, mos ben si Mamudija, a nese ata te BDI-se e kan idoll z.Thaci skam koment atehere!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Shkupi Lexo Postimin
    Shume me vend e ke Angryangel por ne kete rast behet fjale per militant te partive politike te cilet kurr me nuk kane argumente fillojne te shajne njeri tjetrin.Me i ulti ketu eshte CIMO per te cilin mendoj se ka kapacitet por tek ai mbisundon fara e keqe e hedhur nga Menduh Thaci per te share e ofenduar pa pardon.Kjo eshte nje gjendje psikologjike e nje pjese te popullates sone e cila eshte militarizuar nga ana e partive e posacerisht ate te PDSH-se e cila pa pardon hedh vnere ne drejtim te gjithkujt qe mendon ndryshe.Kjo eshte nje politike deshtake e cila shume shpjet do ti del ngjyra sepse M.TH. dhe PDSH-ja prej hyrjes ne vlladen makedone asnjehere nuk kane pasur kapacitet kombetar dhe kjo ka per ti djeg ne fund.Ali Ahmeti dhe partia e tij ka shume deshtime posacerisht ne planin e realizimit te marreveshjes se Ohrit, zgjidhjeve te deshtuara kadrovike(duke marre spiun te PPD-se ne pozita te larta) si dhe koketim me talibancat e Shkupit por megjithate deri dikund e kane ruajtur nivelin e komunikimit. Zgjedhjet nuk jane larg dhe do te kete ndryshime dhe une prognozoj se M.TH. dhe partia e tij do te jene deshtaket me te medhenj ne historine e politike shqiptare ne Maqedoni.Ata e kane humbur torruan dhe vetkontrollin dhe as qe kane informacion se si i sheh populli nga ana tjeter.

Nese fjala LEHNI qe perdoren si-kapetan eshte veti e njerezve atehere ju te dy jeni lehsit me te madh ne kete forum.
    Nese fjala Skizofreni e perdorur nga Raim nuk eshte ofendim por epitet per sukses atehere ju te dy jeni skizofrenat me te medhenj ne forum.

Ti gezoni per shume vjet.

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk eshte fjala per keto fjale per eshte fjala per sharje te nenes se njerit prej anetareve te forumit ketu te cilin dora yte e ka shkruar.Tja shajsh nenen dikujt ne menyre virtuele nuk eshte trimeri cimo po dobesi karakteri dhe edukate.Po cka flas une kur mesuesi e ka mesuar keshtu.

Postimi yt eshte i arkivuar dhe deshmi per dobesine tende te nje njeriu te frustruar si shefi i tij.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkupi : 21-03-2008 mė 12:04

bej ashtu si bej!
    Anėtarėsuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Nuk ke faj ti cimo kjo tregon edukaten familjare qe te ka dhene nena.

Shko sa me shpejt sherohu, por kam frike mos e keshe diagnozen " SKIZOFRENI"
    Sepse nga kjo vuan edhe Thaci, kujdes ju tjeret mos infektoheni.

Ti duhet pergjithmone te supendohesh.

Edhe ty spo te kuptoj, njehere je andej, njehere je kendej, njehere ke drejtimin njehere sdin cka ke, dhashte zoti mos behesh shofer autobuzi e jo me shume.

Eshte nje e vertet, kure thuash dicka e ske fakte vjen qe je ti ashtu, eshte e vertetuar psikologjikisht po nejse, sdo e mar qe je ashtu ti por li me larg BDI-se dhe Ali Ahmetit se eshte semundje ngjitese. Nese flasim per Skizofreni pa thojza lirisht mund te marim shembuj "integristet" ! Se di pse mundohesh ketu (kure te gjithe e dime te verteten) te mohosh te vertetn dhe te pohosh renen, mos e ke shpine afer selise se BDI-se?
    Tiu ishe ai poara ca shkrimeve qe the qe te gezon fakti qe jemi te drejte dhe realist e vete nuk ke qene realist nga fillimi, nga te erdhi te ndryshosh mendjen? apo ene se ke ndryshuar mendosh se je ne te drejte me kete qe thua?

Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga jay-jay Lexo Postimin
    Je ne kundershtim me vetevehten o moderator Shkupi, je PRO dikujt, Kunder Dikujt, apo "ateist"? Ketu perdorin sharje ata te BDI-se qe skan fakte jo te PDSH-se qe kemi fakte, mos ben si Mamudija, a nese ata te BDI-se e kan idoll z.Thaci skam koment atehere!
    A duhet patjeter te jem me dikend qe te jem i pranueshem per ty? Une po i fshi te dy palet por faktet(te gjitha te arkivuara) flasin se disa forumist pro PDSH po ofendojne shume rende me fjale banale madje duke share nenen e kolegut.Kjo eshte tipike per mesuesin e tyre qe shan dhe ofendon ne cdo rast dhe ne cdo vend sepse ashtu e ka karakterin.

Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Londer: Largime dhe ndryshime nė kabinetin qeveritar
    Nga Nice_Boy nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2009, 09:14
  3. Koalicioni qeveritar BDI-VMRO afėr fundit!
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 12:53
  4. Berisha bėn publike ndryshimet nė kabinetin e tij qeverisės
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Qeveria e re Nano 4
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 22:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •