cfare u ba ketu, big brother 2.
Fiso me shkaterrove per zotin me ket shprehjen e bb2...^Angel^,drague;diocleziano,augusta b, e bete teme dashurie.Po mir mer ju asnjehere nuk takoheni qe te shrehni dashurine tuaj po ngelet ketu ne fsh per ta bere.....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
musica musica musica![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
kur blej rroba me tufe dhe harxhoj shume lek :-)
Çfare është ajo gje qe ju ben te ndiheni mire??
Familja ne pike te pare.
Personi qe dua me shum.
dhe kryesoret femijet e vllaut pa to sndjehem asnjeher mire,keta me detyrojn te ndjehem mire edhe sikur te jeme ne koma keta mi hapin syte te jetoj ende me shum.
P.S Disa me larte kishin thene se paraja i ben te ndihen mire hmm nje kohe te shkurt ndoshta,po parat ikin dhe ngelish perseri pa to,dmth kur i ke keto me lart i fiton edhe parate.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ajo qe me ben te ndihem mire eshte mbesa ime qe e dua shumeeeeeeeeeeee fale, eshte nje engjell i vertete. Sot ka mbushur dy jave dhe eshte "krenaria, gezimi, lumturia, hareja ime dhe e gjithe familjes". E adhurojme qe te gjithe.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Kur jam sebashku me familjen time TË ARTË.
**** ** ** ***** ** ***!
Kur jam pushim, dal të pij një kafe nën shoqërinë e diellit.
Në shoqërinë e zogjve,edhe me pamje nga dëti.
Më relakson vërtetë shumë.
Krijoni Kontakt