Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Pasioni pėr shkencėn
    Anėtarėsuar
    15-05-2002
    Vendndodhja
    Jacksonville Florida
    Postime
    280
    Plumb nuk ia vlen te replikoj dhe as ta mbush mendjen as ty e as ndoj ushtari besnik te Bin Ladenit.E verteta eshte krejtesisht ndryshe dhe me e keqja e madhe qendron tek gjykimi i juaj dhe i ca te tjereve qe te fshehur nen petkun e Allahut vrasin,presin dhe terrirrizojne boten.Ta thashe qe ne fillin qe allahun nuk e perfaqeson as Bin Laden e as njerez qe i ferkojne shpinen atij vrasesi ndaj hapi pakez syte i dashur dhe boten shihe me syte e tu e jo me gjyslike qorrash...Kaq pėr sot..

i/e regjistruar Maska e plumbi
    Anėtarėsuar
    23-10-2002
    Vendndodhja
    Iliridė
    Postime
    74
    As edhe une nuik dua dhe nuk mundem se nuk eshte vendi te replikoj per kete teme kaq te nxehte ne kete forum...nje dite te gjithe do te vdesim dhe do te dalim para All-llahut Fuqiplote dhe do te japim llogari per te gjitha punet qe i kemi bere ne kete bote...une kam frike All-llahun, dhe nuk dua qe me kete replikim te jem nxites ne ndonje ideologji te keqe, por pė Zotin, nje dite Amerika do te paguaj per te gjitha keta qe ua ben popujve ne mbare boten...a nuk e shihni se AMERIKA po deshiron ta sundoje boten a????? Vlersoni pak me mire....
    Liria nuk dhurohet, ajo me gjak fitohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    ...me falni per nderhyrjen por nuk mu durua, d.m.th. ti plumbi paske frike Allahun pra cdo gje qe ben e ben nga frika? Jo sepse ashtu e ndjen?

i/e regjistruar Maska e harmonies
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    181
    Plumbi,
    nje dite Amerika do te paguaj per te gjitha keta qe ua ben popujve ne mbare boten...
    Ate dite do ta vendose Bin Ladeni dhe Greqia apo jo Plumbi?
    Nese do ishit me i qarte se cfare po u ben Amerika popujve ne mbare boten kjo besoj do te me lehtesonte te kuptoja filozofine tuaj "atdhetare"-internacionale-luftarake.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Postuar mė parė nga harmonies
    Plumbi,
    nje dite Amerika do te paguaj per te gjitha keta qe ua ben popujve ne mbare boten...
    Ate dite do ta vendose Bin Ladeni dhe Greqia apo jo Plumbi?
    Nese do ishit me i qarte se cfare po u ben Amerika popujve ne mbare boten kjo besoj do te me lehtesonte te kuptoja filozofine tuaj "atdhetare"-internacionale-luftarake.

Harmonies!

Eshte shume e qarte (per ate qe ka dy fije mend), se jeta kryesisht luan ne kufijte e pushtetit personal, edhe rralle here eshte humane!

Kjo eshte normale...

Ate qe shume vete nuk arrijne ta kuptojne saktesisht, eshte se cfare do te thote "shtypje e shfrytezim" ne aspektet e para me siper...?

Une personalisht, ne stadin e te kuptuarit te jetes qe kam, mendoj edhe besoj se jam nje person me ngjyra te forta qe perkrahin nje sistem demokrat-kapitalist, sic eshte sot kryesisht ne "boten perendimore", te cilin e kryeson amerika..!

Por perbrenda ketij aspekti te pikepamjes personale, nuk mund te them, me aq njeanshmeri, sa e gjej ne opinionet e tua (te shprehura gjithnje...), se Amerika nuk ka pergjegjesi aktivitetesh anti-popujsh (ne nje kuptim te gjere te fjales).

por ajo qe "tifozat" nuk kuptojne dot, eshte se ajo po ben ate qe eshte bere gjithnje nga cdokush, edhe ndoshta ne kete aspekt, ata jane me te miret, ose e thene me sakte, e keqja me e vogel.

Do te ishte nje turp edhe dhunim i nivelit jetesor boteror qe dikush si Ladeni, apo ekstremistat lindore e lindje e larget, ta merrnin mbi vete kete funksion.

Kaq sot per sot...

Ne Amerike, muslimanet, komunistet etj jane shume me rehat se ne vendet e tyre!

po te kisha qene amerikan, do te isha krenar, edhe pse nuk e kam ndonje enderr te jem....,....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Maqedonia e Republikat e liliputanveve shqiptare
    Nga ngutu=ngadal nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 19:12
  3. 10 ditët e para të Dhulhixhës filluan më 1 janar
    Nga mjeshtria nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-01-2006, 02:58
  4. Kryeministri Berisha uron besimtaret myslimane me rastin e festes se Bajramit
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 14:14
  5. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •