Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Booooooo shume e veshtire se une pi duhan>Nqs eshte e arsyeshme edhe mund ta leje duhanin
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga ThE_DaRk_NiGhT Lexo Postimin
    Booooooo shume e veshtire se une pi duhan>Nqs eshte e arsyeshme edhe mund ta leje duhanin
    Te lesh duhanin nuk eshte gjithmone e thjeshte , varet sesa i varur je prej tij. Ai eshte i bemshem si per meshkujt e per femrat por eshte e pallogjikshme kur shef femra shtatzane qe "kapardisen" ne cigare ne goje per tu dukur pse jo ne mode. Nga mos dituria qe kane sillen ne kete menyre duke mos e kuptuar se po bejne gabimin me te madh te jetes se tyre.Femija do te linde me probleme te cilat do ti vuaje gjithe jeten .... Atehere i rrofte kesaj nene cigaria , per mos te folur per shendetin e saj.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga ida1 Lexo Postimin
    E lashe qe tashi

Duhanin ben mire te mos e pish fare motra. Por kam pare edhe gra qe pine duhan kur jane me barre,.edhe me karroce me femije te porsa lindur duke pire cigare. Nuk eshte mire as per femijen qe te kete nje nene qe ta preke me duar me nikotine e me tym. Pastaj tymi pasiv eshte me keq per nje qe duhanin e pin.

Ps: nuk kam gje per ta qe pine duhan por per mamate eshte pak si e rende me bebe te vogel e me cigare ne dore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 12-03-2008 mė 20:51

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    Paskan fillu edhe femrat Duhanin e
    Me kujtove nje rast qe me ndodhi para dy vitesh ne shtepine e nje mikut tim ne Tirane.
    Kishte gocen pese vjece e cila ne jeten e saj kishte pare te pinte duhan vetem gjyshen e saj. Ate nate me pa mua me cigare, dhe une i ofrova nje dhe gjyshit te saj, i cili per respekt nuk ma refuzoi dhe e ndezi. Sheh e vogla dhe thote:

Uaaaa, pse re, dhe meshkujt pine cigare???

Dua te falenderoj antaren [Perla] per kete lloj sensibilizimi sepse po ben nje pune te shkelqyer qe po ndan keto informacione me kedo qe ka nevoje.
    Po ju sjell pervojen time me poshte.

Ime shoqe eshte aktualisht ne muajin e shtate te shtatzanise dhe ka nderprere cigaren nga mesi i muajit te trete. Ishte mjaft e lidhur mbas cigares por dhe asaj i duhej te bente zgjidhjen e duhur. Per ta motivuar e per tu solidarizuar me te, e lashe dhe une cigaren.
    Deri ne momentin qe ajo konsumonte duhanin kishte pak komplikacione ne shtatzani, por nga momenti qe e ka lene deri tani, eshte fare mire dhe s'ka asnje problem me shendetin. Jane te zakonshme te vjellat, marrje mendsh, pagjumesi, anemi, etj - por eshte e cuditshme qe ndalesa e duhanit e ndihmoi per te mos perjetuar asnje nga komplikacionet e permendura me siper.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Me kujtove nje rast qe me ndodhi para dy vitesh ne shtepine e nje mikut tim ne Tirane.
    Kishte gocen pese vjece e cila ne jeten e saj kishte pare te pinte duhan vetem gjyshen e saj. Ate nate me pa mua me cigare, dhe une i ofrova nje dhe gjyshit te saj, i cili per respekt nuk ma refuzoi dhe e ndezi. Sheh e vogla dhe thote:

Uaaaa, pse re, dhe meshkujt pine cigare???

Dua te falenderoj antaren [Perla] per kete lloj sensibilizimi sepse po ben nje pune te shkelqyer qe po ndan keto informacione me kedo qe ka nevoje.
    Po ju sjell pervojen time me poshte.

Ime shoqe eshte aktualisht ne muajin e shtate te shtatzanise dhe ka nderprere cigaren nga mesi i muajit te trete. Ishte mjaft e lidhur mbas cigares por dhe asaj i duhej te bente zgjidhjen e duhur. Per ta motivuar e per tu solidarizuar me te, e lashe dhe une cigaren.
    Deri ne momentin qe ajo konsumonte duhanin kishte pak komplikacione ne shtatzani, por nga momenti qe e ka lene deri tani, eshte fare mire dhe s'ka asnje problem me shendetin. Jane te zakonshme te vjellat, marrje mendsh, pagjumesi, anemi, etj - por eshte e cuditshme qe ndalesa e duhanit e ndihmoi per te mos perjetuar asnje nga komplikacionet e permendura me siper.
    Me behet qefi per bashkeshorten tuaj, qe ka bere zgjedhjen e duhur se pari per femijen qe eshte ne pritje dhe per shendetin e saj gjithashtu.

Gjesti juaj, qe keni lene duhanin se bashku me te per ta kurajuar eshte per tu admiruar dhe keni treguar qe nuk e keni lene vetem ne nje situate qe duket e lehte por qe ta largoni nje ves te tille eshte e veshtire.

Sic e keni thene e ju , tani qe nuk eshte me e varur nga duhani nuk ka me probleme me shtatzanine.

Nqs me lejoni nje keshille : Edhe pas lindjes te femijes mos e lejoni qe ta rinise pasi karboni dhe nikotina do te ndikojne ne qumeshtin e gjirit dhe do te kete probleme serisht. Uroj mos tju ndodhe e te keni shpetuar te 2 njehere e mire prej duhanit , bashkeshortja juaj kryesisht per gjendjen e saj.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Eshte pak problem per ata te varurit kimik nga duhani, sepse edhe pse i demton, dhe pasojat i kan para syve, ata smund t'bejne asgje ne luft me organizmin e tyre qe vazhdimisht ju kerkon ate...
    per kte lloj njerezisht nuk di nese eshte gjetur mejkim ende...
    por nese di kush gje, le te na tregoj!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 02:24
  2. Dita kundėr duhanit
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-04-2008, 20:55
  3. Mė ndihmoni tė zgjidh enigmėn e Einstein
    Nga AdmiraL nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 21:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •