Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    shumë i sëmur Maska e Vaha
    Anëtarësuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    ne zyre
    Postime
    3

Thumbs up Votoni për pavarësinë e Kosovës !

Të nderuar anëtarë të Forumit Shqiptar !

Është një forum në linkun www.eu-forums.com ku është duke u zhvilluar një debat për pavarësinë e Kosovës dhe njëkohësisht edhe votohet në pyetjen: A e favorizoni pavarësinë e Kosovës ? (Do you favor Kosovo's independence? (register to vote). Forumi kërkon që të regjistroheni dhe pastaj votoni, ndërsa ata që e njohin anglishten edhe mund te kontribojnë me shkrime të cilat do hedhin dritë në historinë dhe kulturën shqiptare. Ju jam mirënjohës për kontributin tuaj!

FLM per Info ...

Vaha Suksese ...

_________
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Per Momentin (22:46 Thursday 06 March 2008)

Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sondazhet e tilla, peticionet online, anketat nga gazetat e ndryshme, nuk kanë as vlerën më të vogël për ndonjë çështje të vogël, e jo më për çështje madhore siç është krijimi i një shteti shqiptar në zemër të Ballkanit e Evropës. Mos harxhoni nerva kot duke u munduar të drejtoni bri dashi. Kosovën sot e njeh e tëra bota e civilizuar, e njohin institucionet demokratike të zgjedhura me votën e lirë të popullit, e njohin shtetet më të fuqishme, si Amerika, Anglia, Franca, Gjermania, Italia, Austria, Zvicra etj, etj. Prandaj, një sondazh gazete apo forumi, do të ishte vetëm çështje sporti dhe strategji për të tërhequr vizitorë apo lexues, duke pa situatën delikate mes shqiptarëve dhe serbëve dhe trendin e zënies mes tyre nëpër forume e ueb portale të ndryshme.

Kosova ka fituar pavarësinë, pa marrë parasysh i pëlqen një gazete apo jo, pa marrë parasysh se dikush mendon se ende sheh ëndrra dhe ka kontroll mbi Kosovën, ku edhe de facto edhe de jure e ka humbur atë që në vitin 1999.
    My silence doesn't mean I am gone!

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

"Bac, u kry"

Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Sondazhet e tilla, peticionet online, anketat nga gazetat e ndryshme, nuk kanë as vlerën më të vogël për ndonjë çështje të vogël, e jo më për çështje madhore siç është krijimi i një shteti shqiptar në zemër të Ballkanit e Evropës. Mos harxhoni nerva kot duke u munduar të drejtoni bri dashi. Kosovën sot e njeh e tëra bota e civilizuar, e njohin institucionet demokratike të zgjedhura me votën e lirë të popullit, e njohin shtetet më të fuqishme, si Amerika, Anglia, Franca, Gjermania, Italia, Austria, Zvicra etj, etj. Prandaj, një sondazh gazete apo forumi, do të ishte vetëm çështje sporti dhe strategji për të tërhequr vizitorë apo lexues, duke pa situatën delikate mes shqiptarëve dhe serbëve dhe trendin e zënies mes tyre nëpër forume e ueb portale të ndryshme.

Kosova ka fituar pavarësinë, pa marrë parasysh i pëlqen një gazete apo jo, pa marrë parasysh se dikush mendon se ende sheh ëndrra dhe ka kontroll mbi Kosovën, ku edhe de facto edhe de jure e ka humbur atë që në vitin 1999.

Vertete disahere na duket si ne enderr, por te jeshe rob njeqindvjet nuk do te kaloje "kompleksi i robit" aq shpejt...hapni syte dhe shikoni perpara ardhmerine e lumtur te dashurit e mi u kry kjo pune.

Une vetem desha ti ve nje "pike" ketij shkrimit tend Davius, por pashe qe i ke vene edhe piken(.)....Gezuar rrofshi te gjithe per qellimin e mire per vetveten.Mos te kethehemi ne beteja te fituara vetem perpara...konfrontoni propagandat qe na pasqyrojne keq, jepni informacione per te verteten tone...dhe per serbet cte them e mberrime ne diten qe ne te festojme ne nje lokal me afersisht 2000 pjesemarres dhe ata dolen ne rruge te protestojne...
    "Bilbil ky shekull
    ore e cast nderrohet.
    Te neltit bien,
    te poshtmit cohen" NM
    Gezuar dhe mirenjihni vetveten, njerezit qe dhane me shume per kete Dite dhe ku te shkoni reflektoni bashkimin edhe athere kur eshte shume veshtire ta beni, edhe athere kur duhet te perqafoni nje njeri te gjakut qe nuk vlen....Ardhmeri te lumtur per ne te gjithe , e verteta dhe drejtesia jane me ne....dhe pike (.) Rrofshi*

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 07-03-2008 më 10:24
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ai reklamon forum nuk e i ha palla per Kosoven.

shumë i sëmur Maska e Vaha
    Anëtarësuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    ne zyre
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Ai reklamon forum nuk e i ha palla per Kosoven.
    Kjo eshte ajo qe me se paku me ka shkuar ne mend...

Davius, bili99, Cimo - megjithate ai eshte nje forum ku aktualisht eshte duke u shkruar per Shqiptaret ne pergjithesi e jo vetem per Kosoven, per ata qe e kuptojne anglishten nuk eshte veshtire te kuptohet se aty po thuhen shume gjera te paverteta dhe fyese per ne si komb dhe nese ju mendoni se ne duhet te rrijme duarkryq dhe te bejme sehir atehere ashtu qofte per JU por per mua JO sepse ato shkrime mund te lexohen nga gjithe bota. Aty eshe nje çupe me emrin AuLoNa e cila eshte duke sjelle kunder argumente te shkelqyeshme dhe fundi i fundit mjafton ti lexoni ato e ndoshta mesoni dicka per veten...dhe pastaj serish kthehuni e knaquni deri ne dilerium me vetveten...

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

per forumin,

Citim Postuar më parë nga Vaha Lexo Postimin
    Kjo eshte ajo qe me se paku me ka shkuar ne mend...

Davius, bili99, Cimo - megjithate ai eshte nje forum ku aktualisht eshte duke u shkruar per Shqiptaret ne pergjithesi e jo vetem per Kosoven, per ata qe e kuptojne anglishten nuk eshte veshtire te kuptohet se aty po thuhen shume gjera te paverteta dhe fyese per ne si komb dhe nese ju mendoni se ne duhet te rrijme duarkryq dhe te bejme sehir atehere ashtu qofte per JU por per mua JO sepse ato shkrime mund te lexohen nga gjithe bota. Aty eshe nje çupe me emrin AuLoNa e cila eshte duke sjelle kunder argumente te shkelqyeshme dhe fundi i fundit mjafton ti lexoni ato e ndoshta mesoni dicka per veten...dhe pastaj serish kthehuni e knaquni deri ne dilerium me vetveten...
    Vaha,
    Une nuk kam permendur ndonje forum, dhe kam thene se e kuptoj shqetsimin.Vetem kam thene se kjo pune ka marre fund, nje te vertete qe si duket as ne nuk jemi tuj e pranuar plotesisht e le me serbet..
    kaq ka qene puna, sa per kunderpergjigje per argumentet e tyre te rreme edhe une e kam theksuar...por, sigurisht qe eshte nje perpjekje e gjithembarshme kur kihet parasyshe me qindra forume dhe me mijera pergjigje qe duhet te jepen...kaq ka qene shkrimi im nje porforcim i nje te vertete qe ata nuk duan ta pranojne, pra ka marre fund ajo pune ata mund te votojne ku te duan.
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Vaho,

Pavarësia e Kosovës nuk përkrahet duke votuar nëpër sondazhe private të ndonjë gazete apo forumi, kupton? Ka kush merret me këtë gjë, ka institucione, ka qeveri, si në nivel kombëtar e ndërkombëtar, që garantojnë pavarësinë e Kosovës dhe nuk i mbet një forumi të vlerësoj shtetin e ri të Kosovës, apo kupton ti? Ti, o djali mirë, pasi që qenke aq shqiptar e aq kombëtar i theksuar, hap një shoqatë/organizatë joqeveritare (OJQ), e merru me promovimin e vlerave të shtetit të ri të Kosovës, atje në vendin ku jeton dhe do të bësh një punë shumë të çmuar, se sa të merresh me forume private!
    My silence doesn't mean I am gone!

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Sinqerisht po ndihem mire qe paska edhe njerez qe e mendokan keshtu kete pune.
    Vetem para disa ditesh u perpoqa ti shpjegoj dikujt te njejten gje mirepo filluan te me quajne antikombetar

Komplekse te tilla jane te kuptueshme pas gjithe kesaj kohe te mundimshme, por nuk kam c ti shtoj me teper fjaleve te Davius.

Pratolini

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Besim Krasniqi mbi " Programin kombetar te LDK-s"
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 03:23
  3. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •