Megjithate mu mbush edhe mua mendja te prezantohem:
Vertete nje gje interesante po e nevojshme per forumin se te gjith duan te dine misteret e forumimistave
Nuk ngeli gje tjeter po fillojme ..:
Paratheniea:
Autobiografia dhe... vendlindja !
Letersia 76 ose Krutani romantik Emri I vertete Perparim
I lindur ne qytetin antik dhe muze te Krujes ,datelindja shkurt 76 ,dhe me banim ne Oxford the beautiful city UK ENGLAND.Kam 3 vjet ne Oxford dhe me pelqen si qytet ,Femijeria ime mbetet nje mister I gjalle ..
Arsimi...!
Shkolla ka qene dhe do mbetet pasioni im eshte nje gje me te vertete interesnte ku happen dyret e para te diturise .Kujtmet me te mra te shkolles time do te ja dedikoja gjimazit (adoloshences stines me te bukur te jetes dhe mendoj aty eshte zafilla e cdogjeje gjimanzi ,dashuria kolektive dhe gjithcka anonime}
Wow Diplomuar Letersi TE HUAJ por kam bere edhe disa kurse plotesuese per gazetari .
Letersia shqiptare dhe e huaj profili im po mos te le pas dore edhe gjuhen shqipe e cila a qene e nderthurur me letersine
Interesant dhe Hobet e mia !
Jane te shumta por do re permendja me kryesoret
Gazetaria dhe komunikimi bota e madhe e medias pasioni I pashtershm .
Letersia ushqimi shirteror qe nuk te braktis kurre Romantizmi shekspirjan dhe tragjedikja shekspirjane nje thesar I gjalle
Kompjuteri busulla e mistershme qe nuk do kete fund
Muzika dhe sporti qetesimi I shpirtit njerezor
Te vizitoj te gjitha vendet antike antike te botes .(vendi I fundit qe kam vizitur ne UK ka qene Shakespeare birthplace Stratford-upon-avon dhe Bath Spart keto dy vende jane nje antikitet I gjalle ,
Persa I perket Oxford the beautifull university city e shoh per dite se jetoj aty lol vertete nje perle studentore qe te mahnit shpirtin larmia shume kombeshe e studenteve anonime mister ..
Per me shume pyesni ..ju lutem!
Te tjera... !
Me pelqen kompjuteri ,forumet ,faqet ne rrjet ..
Persa I perket internedit harxhoj shume kohe sepse eshte nje horizont qe humbet ne labirintet e nates
Ne forumin shqiptar kuntriboj ne moderimin (jam moderator) ne forumin Kinematografia dhe televizioni
Pasthenia !
Ky ishte nje preantim nga Krutani romantik per me shume pyesni dhe do mundohem t'ju perdidjem!
Faliminderit per mirkuptimin !
Krijoni Kontakt