Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nese diçka nuk funksionon eshte e kote qe ta tarheqesh zvarre (terhiq e mos e kput siç i themi ne). Do ishte me e mira qe secili te shikonte punen e tij. As femijet nuk mendoj se jane pengese per sa i perket ndarjes. Nqs i do femijet e tu nuk te ndalon askush qe ti shikosh, te rrish me ta e ti keshillosh. Femijet do rriten e do kene jeten e tyre, ndersa jeta si e burrit dhe e gruas nuk vjen me. Pra, jeta eshte e shenjte dhe çdo moment i saj duhet shijuar.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa qejf i kam keta tipat me keto lidhjet "jashte martesore" une!!!!!
    Sa gjynaf me vjen per keta te shkretet....ua kuptoj hallin.

Persa i perket atyre qe shkruan une nuk i justifikoj fare keta!!!!Derisa arrin te kesh nje lidhje te tille do te thote qe dashuria ka mbaruar dhe do preferoja ndarjen,me femije,apo pa femije,sesa te tradhetoja ose te me tradhetonin.
    Eshte kollaj nje lidhje e tille por eshte veshtire te mbash gjalle dashurine dhe pikerisht kur dashurojme mundohemi te ushqejme ndjenjen qe te mos arrijme as te tradhetia dhe as te ndarja....
    Por ama nqs arrijme te kjo e fundit eshte shume me fisnike sesa te tradhetosh.
    Fatkeqesisht "tradhetare" ka shume kjo bote por shyqyr qe nuk jemi te gjithe.
    Me sinqeritetin me te plote po te them qe kurre nuk mund te tradhetoj njeriun qe dua.
    Ata qe e bejne e bejne nga qejfi dhe fshihen pas pretekseve te kota..stil jo ftohje,jo zbehje e me the te thashe...
    nuk de di nese je e martuar por do te thosha se nuk ke te drejte kur flet keshtu pa ditur hollesira .nje pyetje per ty DIANA:nqs. ti ke ndjenja normale per ne sektorin e sexit dhe shoku apo bashkeshorti yt eshte pa ndjenja ne ate fushe ose sic quhen ndryshe (te ftohte ne sex)ti kerkon te japesh ato ndjenjat e tua te shoku yt dhe ai eshte gjithmone mosperfilles sepse nuk i kupton ndjenjat e tua athere sa vite do ta duroje ti kete gje per hir te dashurise se paster ?,dhe dua te pergjigjesh vetem nga praktika dhe ne asnje menyre nga teoria sepse me teori une ne shkollen fillore kam marre noten 10 ,me kupton mire se cfare dua te them . dhe nuk jam nga keta tipa qe ty te pelqejne shume per te justifikuar veprimet e tyre por deri tani kam qene i denje vetem per familjen time por tani mbasi kane kaluar afersisht 10 vjet martese dhe nuk kam pare dicka te mire qe te me rehatoje edhe mua shpirterisht athere shtroj kete teme qe po diskutojme OS ESHTE ME MIRE NJE LIDHJE JASHTEMARTESORE QE TE QETESOHEMI SHPIRTERISHT NE FAMILJEN TONE TE "DASHUR" ME FEMIJE APO PA FEMIJE ?

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    I lexova te gjitha shkrimet tuaja dhe mendoj qe nuk me keni kuptuar se cfare dua te them une akoma nuk kam dicka qe te justifikoj me sjelljen time sepse para se te martohesha kisha kaluar nje jete energjike, por ajo qe dua te them eshte se nuk kuptoj tradhetine qe behet ne ciftet e martuara ,une rroj ketu ne GREQI qe nga vitet 1992 dhe gjate gjithe jetes sime une kam pare vetem tradheti ne lidhjet e ndryshme qe une kam patur perqark .kam pershtypjen se ketu kane shkruar vetem adoleshente qe rrojne akoma ne livadhin e bukur te dashurise se PARE, por mendoj se realiteti eshte krejt ndryshe nga endrrat tona !
    Ndryshuar për herë të fundit nga juniku : 18-03-2008 më 18:22

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Junik.

vepro si te te thote mendja jote dhe si ta ndjesh, dhe mos u nis shume nga c'jane thene ketu. Ti e di qe shume thone "bej si them une dhe mos bej si bej une". Plus mos beso hiprokizite qe shkruahen ketu, se shumica fene i lujne ku kane interes dhe qejf(pakica).
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga juniku Lexo Postimin
    :nqs. ti ke ndjenja normale per ne sektorin e sexit dhe shoku apo bashkeshorti yt eshte pa ndjenja ne ate fushe ose sic quhen ndryshe (te ftohte ne sex)ti kerkon te japesh ato ndjenjat e tua te shoku yt dhe ai eshte gjithmone mosperfilles sepse nuk i kupton ndjenjat e tua athere sa vite do ta duroje ti kete gje per hir te dashurise se paster ?,dhe dua te pergjigjesh vetem nga praktika dhe ne asnje menyre nga teoria sepse me teori une ne shkollen fillore kam marre noten 10 ,me kupton mire se cfare dua te them . dhe nuk jam nga keta tipa qe ty te pelqejne shume per te justifikuar veprimet e tyre por deri tani kam qene i denje vetem per familjen time por tani mbasi kane kaluar afersisht 10 vjet martese dhe nuk kam pare dicka te mire qe te me rehatoje edhe mua shpirterisht athere shtroj kete teme qe po diskutojme OS ESHTE ME MIRE NJE LIDHJE JASHTEMARTESORE QE TE QETESOHEMI SHPIRTERISHT NE FAMILJEN TONE TE "DASHUR" ME FEMIJE APO PA FEMIJE ?
    Une , do te thosha ,se n.q.s do te isha une ne rolin e mosperfilleses ndaj burrit per 10 vjet, do ta lija te ikte ta kerkonte dashurine diku tjeter ,por pasi eshte divorcuar me mua dhe nuk do prisja kaq shume vite per t'ja thene. Kjo do te thote, qe nuk e kam dashur ose nuk e dua me,sepse po ta doja, do beja gjithcka per te mos e humbur apo larguar prej meje. Nuk ke si duron per hire te'' dashurise se paster'' ,kur ajo dashuri ka qene vetem e njeanshme.
    Me vjen keq qe ti ndjehesh ne nje pozite te tille .Sigurisht qe e ke dashur dhe e do shume ,gjersa jeni akoma bashke .Nuk e di a ja ke vene ne dukje kete ftohtesi gruas tende dhe si ka reaguar ajo?
    Pastaj ,varet cfare kerkoni ju meshkujt nga nje lidhje.Me fal,por ndonjehere meshkujt me duken shume qenie egoiste .

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Them se nuk ndihmon fare ne nje cift nje lidhje jasht marteses. Dashnia nuk eshte me te ndjelle dhe nqf se dashuria per nje person zhduket, eshte e pamundur ta dashurosh prap ate person.

Mendimi im ky, mbase dhe gaboj se skam eksperiencen disa dekadshe.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Nje lidhje jashte-martesore, ndihmon ne prishjen e marteses

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    ne marredheniet e cdo cifti ka keqkuptime te cilat vijne dhe rriten me kalimin e viteve dhe per shume arsye te tjera jeta e nje cifti vjen dhe ftohet deri ne nje pike ne te cilen nuk ndihen me te dashuruar thjesht per hatrin e femijeve rrine bashke duke bere nje jete monotone ,mendimet vijne dhe shkojne per nje lidhje jashte martesore dmth nje te dashur te fshehte ,qe te ruash familjen qe ke ,por te shijosh edhe dicka nga jeta qe ne lidhjen martesore nuk mund ta besh me ,shume nga juve qe jeni te martuar mendoj se e keni bere nje lidhje te tille edhe sikur vetem nje here .kjo lidhja e dyte do te ndihmonte ne marrdheniet e ciftit apo do te ndikonte per keq .jepni mendimet tuaja dhe vetem me sinqeritet mund te nxjerrim nje konkluzion te sakte .
    Hem nese ve nje person qe do kalosh jeten me te perpara nje lidhjeje qe te plotesosh nevojati biologjike se dashuri nuk mund te pretendosh ne moshen 50 vecare mendoj se eshte wrrong coise mendoj se do jete me teper se nje aventure .
    skerdigodo@hotmail.com

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    nuk de di nese je e martuar por do te thosha se nuk ke te drejte kur flet keshtu pa ditur hollesira .nje pyetje per ty DIANA:nqs. ti ke ndjenja normale per ne sektorin e sexit dhe shoku apo bashkeshorti yt eshte pa ndjenja ne ate fushe ose sic quhen ndryshe (te ftohte ne sex)ti kerkon te japesh ato ndjenjat e tua te shoku yt dhe ai eshte gjithmone mosperfilles sepse nuk i kupton ndjenjat e tua athere sa vite do ta duroje ti kete gje per hir te dashurise se paster ?,dhe dua te pergjigjesh vetem nga praktika dhe ne asnje menyre nga teoria sepse me teori une ne shkollen fillore kam marre noten 10 ,me kupton mire se cfare dua te them . dhe nuk jam nga keta tipa qe ty te pelqejne shume per te justifikuar veprimet e tyre por deri tani kam qene i denje vetem per familjen time por tani mbasi kane kaluar afersisht 10 vjet martese dhe nuk kam pare dicka te mire qe te me rehatoje edhe mua shpirterisht athere shtroj kete teme qe po diskutojme OS ESHTE ME MIRE NJE LIDHJE JASHTEMARTESORE QE TE QETESOHEMI SHPIRTERISHT NE FAMILJEN TONE TE "DASHUR" ME FEMIJE APO PA FEMIJE ?
    Po te ekzistonte bashkejetesa perpara marteses mbase keto probleme mund te evitoheshin.
    Sepse jane ca qe puthjen e pare e bejne pas marteses

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Juniku.....Nuk dua kurresesi te te gjykoj se nuk jam ne brendesi te jetes tende,une dhashe mendimin tim ne meyre te pergjithshme...
    Tani persa i perket pyetjes qe me ben dhe fakteve qe parashtron do te te thoja...
    "Ti paske duruar shume dhe mesa shof ke sakrifikuar per familjen,ke ndejtur per femijet dhe ke preferuar nga nevoja si mashkull te kesh nje lidhje jashtemartesore!"
    Mendon se eshte veprimi i duhur,ndonese ne kete rast nuk eshte faji yt?!
    Une nuk do mund ta beja nje jete te tille dhe me beso qe nga praktika te flas dhe une,nuk rrihet me dike per hir te femijeve,nuk rrihet kur nuk ka dashuri reciproke,femija eshte qenia me naive dhe me e zgjuar njekohesisht dhe e kupton kur prinderit nuk duhen me!
    Cfare shembulli do tu japesh per jeten me vone?Te rrine me dike dhe pa dashuri vetem per te mos prishur familjen?!
    Asgje nuk te pengon te shohesh lumturine tende,te duash dhe te kujdesesh per femijet e tu dhe nqs ndahesh,asgje nuk te pengon!
    Nuk ta uroj ndarjen Junik,por mondohu te shpetosh çiftin tend nqs nuk eshte akoma vone dhe lere nje moment lidhjen jashtemartesore!
    Fol me tet shoqe,beja te qarte problemin,tregoji vuajtjen qe ke dhe deshiren per te mos prishur familjen!
    Nqs ajo te do sic e do ti atehere do te kuptoje dhe do ndryshoje dhe ne rast te kundert i nderuar,ndarja ndonese e dhimbshme do te ishte me e sinqerte dhe me e drejte!

Te uroj gjithe te mirat...
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Shqiptarët, 583 milionë euro për pushime jashtë
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 20:27
  3. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  4. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •