Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    Citim Postuar më parë nga juniku Lexo Postimin
    ne marredheniet e cdo cifti ka keqkuptime te cilat vijne dhe rriten me kalimin e viteve dhe per shume arsye te tjera jeta e nje cifti vjen dhe ftohet deri ne nje pike ne te cilen nuk ndihen me te dashuruar thjesht per hatrin e femijeve rrine bashke duke bere nje jete monotone ,mendimet vijne dhe shkojne per nje lidhje jashte martesore dmth nje te dashur te fshehte ,qe te ruash familjen qe ke ,por te shijosh edhe dicka nga jeta qe ne lidhjen martesore nuk mund ta besh me ,shume nga juve qe jeni te martuar mendoj se e keni bere nje lidhje te tille edhe sikur vetem nje here .kjo lidhja e dyte do te ndihmonte ne marrdheniet e ciftit apo do te ndikonte per keq .jepni mendimet tuaja dhe vetem me sinqeritet mund te nxjerrim nje konkluzion te sakte .
    huuuuuuuuuuuuuuh Me fal po ca konkluzioni po perpiqesh te nxjerresh ti se na hutove fare tani? Patjeter mo, ti te shkosh me nje tjeter neper ndonje cep pallati do kontribuonte shume mire ne maredheniet me gruan tende sepse do t'i gjeje plackat e tua shume shpejt ne oborr dhe per gruan tende do ishte akoma me fantastike sepse tashme ti nuk je me ne jeten e saj, sepse jo per gje por nuk e meriton te jesh.

Theodora, jam shume dakort me ty hon, sa poshte paska arritur ky nenforum dhe ca temash skandal po hapen.....pffffffffff

SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anëtarësuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    nuk ka pse te ndodhi nje carje nqs e do njeriun qe jeton me te dhe e ke ndare mendjen te kalosh jeten me te.nqs nuk do ecte sic duhej eshte me mire te flasesh me te dhe te maresh nje vendim cilido te jete sesa te shkosh te gjesh ngushellim tek nje femer tjeter qe sdo te te donte vec tjeter ose per meshire ,ose per lek,,,ose ose ka met keq per nje cop burre dhe thote qe sheqyr qe gjeta nje viktime e ta fus ne thes
    PARTIZONI@MILAN FOREVER

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Familja eshte e shenjte,kush e shet shkon ne ferr

Eshte aventure,marezi dhe ben mekat te besh nje jete jashte-martesore.Femijet e tu nuk do ndjehen mire asnje çast , dhe nuk do t'a falin,eshte e pamoralshme pandershme.Me mire nje ndarje me dinjitet qe i hap rrugen te dyve per nje perspektive te re.

Per mendimin tim dhe nuk e luan topi,keta tipa qe preferojne nje jete jashte-martesore jane te dobet ne karrakter nuk i ben pershtypje familja,njoh shume prej tyre dhe jane teper te neveritshem.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ne marredheniet e cdo cifti ka keqkuptime te cilat vijne dhe rriten me kalimin e viteve dhe per shume arsye te tjera jeta e nje cifti vjen dhe ftohet deri ne nje pike ne te cilen nuk ndihen me te dashuruar thjesht per hatrin e femijeve rrine bashke duke bere nje jete monotone ,mendimet vijne dhe shkojne per nje lidhje jashte martesore dmth nje te dashur te fshehte ,qe te ruash familjen qe ke ,por te shijosh edhe dicka nga jeta qe ne lidhjen martesore nuk mund ta besh me ,shume nga juve qe jeni te martuar mendoj se e keni bere nje lidhje te tille edhe sikur vetem nje here .kjo lidhja e dyte do te ndihmonte ne marrdheniet e ciftit apo do te ndikonte per keq .jepni mendimet tuaja dhe vetem me sinqeritet mund te nxjerrim nje konkluzion te sakte .
    tani seriozisht, pret nga forumiste/at te dalin e te te thone/pranojne gjera te tilla? per kaq shushko i ke? Po ketu dhe butonat kane sy e veshe mor i bekuar.. Bie shapka pastaj ne shtepi bresher hahahahaha

sidoqofte duket qe je ne dileme ndaj po te jap dhe une 2 cent-in tim, nga ana teorike natyrisht (te nenvizohet kjo). Kam pare mace qe kur vidhnin peshkun nga lavomani kishin justifikime me te mira sesa keto te tuat. por whatever works for u mate.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Sa qejf i kam keta tipat me keto lidhjet "jashte martesore" une!!!!!
    Sa gjynaf me vjen per keta te shkretet....ua kuptoj hallin.

Persa i perket atyre qe shkruan une nuk i justifikoj fare keta!!!!Derisa arrin te kesh nje lidhje te tille do te thote qe dashuria ka mbaruar dhe do preferoja ndarjen,me femije,apo pa femije,sesa te tradhetoja ose te me tradhetonin.
    Eshte kollaj nje lidhje e tille por eshte veshtire te mbash gjalle dashurine dhe pikerisht kur dashurojme mundohemi te ushqejme ndjenjen qe te mos arrijme as te tradhetia dhe as te ndarja....
    Por ama nqs arrijme te kjo e fundit eshte shume me fisnike sesa te tradhetosh.
    Fatkeqesisht "tradhetare" ka shume kjo bote por shyqyr qe nuk jemi te gjithe.
    Me sinqeritetin me te plote po te them qe kurre nuk mund te tradhetoj njeriun qe dua.
    Ata qe e bejne e bejne nga qejfi dhe fshihen pas pretekseve te kota..stil jo ftohje,jo zbehje e me the te thashe...
    "Carpe Diem"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hell no...damn it...............il mondo e pieno di cornuti!che disastro!che piacere anche.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    che disastro!che piacere anche.
    Me te paren jam dakort,nje lidhje te tille keshtu do ta quaja...
    Sa per kenaqesine nuk mendoj te hyje ketu,eshte epshi,mania per te tradhetuar,eshte diçka fizike me te cilen tradheton njeriun e jetes,eshte kenaqesi vetjake,egoizem dhe asgje tjeter!!!
    Kenaqesi eshte lumturia,besnikeria,dashuria dhe fjala "familje"!

Nje lidhje jashte martesore eshte tradheti ndaj vetes ne rradhe te pare dhe pastaj ndaj personit dhe nje gje e tille te shkatarron familjen..
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-03-2008 më 08:28
    "Carpe Diem"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    the love is freedom,without tabu!there's one life only.....enjoy it
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ne momentin qe ti pranon nje lidhje jashte-martesore, jashte-fejesore apo jashte-dashurore ,...i pranon vetes qe ke deshtuar totalisht per te bere veten te lumtur me nje njeri qe ia vlen te kesh ne krah. Pra, je njeri i deshtuar.
    Une s'te kritikoj aspak se ke heshtur se dashuruari gruan, fundja, me dashuro ose me druaj s'i thuhet njeriu, jane gjera qe s'imponohen. Mua me vjen keq per ty qe s'je ne gjendje t'i japesh fund dickaje qe s'egziston me; c'kuptim ka ajo pune? Dhe mos pergjitheso se demek te gjithe paskan dashnor/e, nuk eshte e vertete, jane njerezit e dobet dhe te pamoralte qe veprojne keshtu.

Per hater te femijeve te rrish? Jo o cun, s'behen keto gjera per hater te femijeve. Per hater te femijeve, te mos ishe martuar fare pa qene i sigurte per njeriun qe ke ne krah, per hater te femijeve te mos i kishe çelur fare kur e ke kuptuar qe ajo dama qe ke fut ne krevat s'te ploteson si njeri, per hater te femijeve duhet te ishe munduar te gjeje lumturine tende brenda marteses dhe jo jashte. Tani, meqe ke arritur ne kete pike, me mire te divorcohesh sesa femijet te te shohin nje dite te bukur duke u puthur apo duke dalur nga moteli me dashnoren, ose-ose te marrin vesh nga shoket qe "yt ate shkon me te perdala".
    Dhe nje gje qe s'kuptoj eshte: ca surrati kane ato femra qe shkojne me meshkuj te martuar? Kane ndopak respekt per veten? Boooo...ca teme irrituese!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Rruga per te gjetur nje stimul te ri, nje emocion te ri, jasht asaj aktuales eshte rruga me e thjeshte e mundshme.
    Qe nga momenti qe nje individ thjesht e "mendon" nje fakt te tille, ai ka pesuar nje krisje ne lidhjen e tij.
    Do thote dikush nga ju, kushdo mund te kete deshire te provoj nje "flash" per aventure, apo sic thuhet rendomte per te "ndryshuar shije".
    Une mendoj se aftesite tona per t'i dhene lidhjes qe disponojme freskine dhe zjarrin e diteve te para ekzistojne, por eshte mungesa e vullnetit dhe e deshires tek ne(njerezit), gje e cila ben qe te zgjedhim rrugen me te thjeshte te mundshme.
    Kjo eshte thjeshte dhe vetem dobesi e njeriut dhe asgje me shume. Nuk jam kurrsesi i mendimit se: "nje lidhje e re, mund te ndikoj per mire tek ajo aktualja".
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Shqiptarët, 583 milionë euro për pushime jashtë
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 20:27
  3. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  4. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •