Najaden votova , por dhe cimi me pelqen qe te fitoj , jan 2 te preferuerit e mi ...
Najaden votova , por dhe cimi me pelqen qe te fitoj , jan 2 te preferuerit e mi ...
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 08-03-2008 më 20:17
Midis Arbrit dhe Visit mendoj se do jet finalja ... sa per femrat merr e perplas pas murit jan te gjitha![]()
Eshte akoma shpejt per te percaktuar fituesin pasi do kete dhe konkurente te tjere.Gjithesesi per mua der tani me te miret jane: Olsi dhe Besarta.Jane vetvetja me shume nga te gjithe.Ndersa personi me kot qe ndodhet aty eshte Visi.Nje fallsitet i gjalle.
Shkelqimi duhet te fitoje...s'di kush e paska mbyll sondazhin.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Une jam per besen dhe ishalla fiton ajo
Nuk di ke te zgjedh midis Arbrit dhe Beses. Tani per tani keto te dy me duken me realet dhe pa furçe. Ndoshta gjate rruges mund te vije dhe ndonje tjeter konkurent i forte, por per momentin keto i japin pak lezet shtepise dhe ke qef kur i degjon kur bisedojne.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Te fitoje re kush te doje,sikur fitoj une ndonje gje.Eshte e kote i bie sikur te me shofin mua,kur ha,kur fle,kur iki ne WC![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Ai Ervisi ka per ta fituar Big Brother Albania.
Ai eshte reali aty dhe nuk luan filma si shumica e atyre tjerve.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt