Il Santo ....elenia Te Paska Dhene Dhe Ty .............
Ckoicidenc Dhe Mua Ajo Me Ka Dhene Matematik Dhe Per Pak Kohe Fizike.....ka Qene Nje Cik E Rrept...............
Te Pershendes.......................
Il Santo ....elenia Te Paska Dhene Dhe Ty .............
Ckoicidenc Dhe Mua Ajo Me Ka Dhene Matematik Dhe Per Pak Kohe Fizike.....ka Qene Nje Cik E Rrept...............
Te Pershendes.......................
me pelqen kjo teme se dhe vete kam qene mesuese ne shqiperi
une nuk e harroj mesuesin e matematikes ne gjimnaz ali belshi ,
i letersise zinhni omeri
hej jeta eshte si e krijojme
profesori i composition writing (vit i trete apo vit i dyte ne gjimnaz) ishte nje profesor shume i mire, dhe i jepte kaq shume vlersim studenteve te huaj sa me bente te ndihesha speciale ne klasegjithemone i thoshte studentet amerikan "te huajit mesojn me shume, dhe bejn me mire se ju" :P dhe shikonte nga ana ime duke buzeqeshur, always would tell me to give him a "high five" lol, dhe qe kur i thash qe isha nga shqiperia e permendte shqiperin ore minute...
me vertet nje profesor i kendshem
gjithashtu profesori i AP European History qe me beri te ndihem me konfidente meqe nuk njihja as njeri dhe vitin e katert duhet ta mbarroja tek ky gjimnaz. Me dhuroj nje certifikat me nje medalje meqe me zgjodhi si studentia me e mire ne klasen e tij. Me shtyj te mesoja me shume.
kurse ne kolegj profesori i psikologjis te "life span-human development" ishte nje nga profesoret qe kurre nuk merzitesh ta degjosh dhe qe te shkrin se qeshurit, me mesoj shume gjera dhe si ti perballoj me humor dhe mendime pozitive
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
ahahahPostuar mė parė nga Pyes_Lotin
shum e vertete,edhe pse me disa kam nje shoqeri te mire (edhe i kam qeif) kur me therrasin ne emer- por ka edhe nga ato qe rrin edhe te shikojne ne sy per disa minuta (duke ju vajtur ne mendje) ne cfare dege e kam pare kete...hmm...
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Nje mesues i ne 8 vjecaren i lendes histori-gjeografi , i cili fatkeqesisht nuk jeton me , aq bukur te shpjegonte mesimet sa qe dhe mos e kishe paln te mesoje fare na ai gjithmone do te ngelte dicka ne mendje
MILANIST 4 EVER
ne universitet shpjegim te shkelqyer i bente lendes se psikologjise prof. Kole Tahiri, ishte konkret dhe interesant ne sjelljen e lendes ne auditor
ne shkollen e mesme mesuesja e anglishtes V.B. , kur ne perpiqeshim t'i tregonim dicka nga mesimi shokut/shoqes qe pergjigjej ne mesim, ajo thoshte "if you speak any more , I'll put you four" dhe ne qeshnim ,sa mire e kishte gjetur rimen e kesaj fjalie
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 04-11-2006 mė 09:29
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
ishalla nuk je bo dhe ti mafjoso-hajdute si rulsa & holding companyPostuar mė parė nga Zemrushja
Kishim nje mesuese Fizike ne shkollen e mesme qe kur fliste e kishte zakon te thoshte: dakort?. Dhe neve kur ajo spjegonte nuk e mbanin mendjen cfare thoshte por sa here perdorte fjalen dakort.Arrinte nga 38-40 here.Dakort?!
I kam pas disa profesora shum te mir !
kur isha ne vitin e 3 e kam pas nje prof te filozofis i mrrekullushem, oret e mesimit ishin shume interesant, nejse kur kishim detyra nuk e kisha noten gjithmon e mire, por ne fund e mora te mire
edhe mesueset e anglishtjes kur isha ne shkollen e mesme ishin te mir
ket vit, ne universitet, e kam pas nje prof te syntaxit angleze shuuum i mir, kisha mujt me ndegju tere diten !!
Edhe sivjet e kam pas ne profesor te literatures shum shum shum i mir, e kemi studju Shakespeare me te, por o Zot, qfar njeri!!, esht pedagog, i kuptushem, dhe ti nxjerrke do ideja se kurr nuk i kishe gjet vet, as nuk te kish shku mendja aq larg. Me pelqen shume, lyp shum prej studentav, por edhe aj te jep shum. E ka nje kultur shume e madhe, kur pata mu pyt me ta, kisha shum shtres se ishte edhe zor edhe plus mu doke se nuk do t'ja arrij mu pergjegj mir. Ne fund , kur dulen rezultatat me kish jap nje note e mir![]()
ps : shume teme e bukur![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marijuana85 : 09-06-2007 mė 06:02
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
kur kam qen klas 5 , me ka hyr ne zemer vec nje Mesuese e gjuh letersise , ishte rob zoti gjithmon qe kisha nai hall i merja leje dhe as iher sma prishte qefin . ngaqe kishte dhe gocen e vet ne klas edhe gjithmon rrija me gocen e asaji shok banke me i fjale{mesuesja mesonte ate ne shpi kurse une mesoja vajzen e saj ne klas }
po kur e shohe rruges e kap me vrap ate mesuesen e perqafoj se me tvertet mka pelqy jasht mase te gjitha te mirat qe munde, te ket nje njeri ajo ishte per mua prefekt si Mesuese e si nen .
Firma BABA.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 09-06-2007 mė 06:36
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt