Mr. Sakelariadis...se di a e ka patur ndo nje nga ju kte![]()
Mr. Sakelariadis...se di a e ka patur ndo nje nga ju kte![]()
mesuesja e anglishtes dhe e matematikes ne shkolle te mesme
asnjehere nuk merzitesha ne oren e mesimit qe zhvillonin ato
te qarta ne shpjegim
te thjeshta dhe shume te qeta
te komunikueshme me nxenesin
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Shkolle fillore shoku kisha - Haxhirenė! Klas mesuse megjithse e rrept pak po hec ma. MR WHITTE qe me futi ne gjak pasionin per gjuhen Angleze (GCSE).
Me shume ishim si shok, futboll ai futboll une, arte marciale une arte marciale aibiles dhe tani e takoj pim ndonje birr bashk. A-level Mr Illingworth (English AS-A-LEVEL) - Cool geezer fare, aq shume shoqeri krijova me kete mesus sa dhe ne shtepi me ftoi...
Tani tiqe mos e kput - Ne Universitet sta din as emrin ....
Jam JETUS jo TREGUS!.
Ne gjimnaz dua ti bej nje homazh mesuese Lumes se letersise: njeri me bote e me kulture. Sikur te ishin te gjitha si ajo!
nga ana tjeter dua te permend nje mesuese qe me ka lene mbresat me te keqija te gjthe ciklit tim shkollor ne shqiperi. Femer me e degjeneruar nuk behet: Natasha Ymeri e matematikes. kam sh qejf qe ta lexoje kete post nqse ka mesuar te perdori internetin shushka. lol
Profesori qe me ka lene me shume mbresa ka qene Genc Ruli ish Ministri i Financave i cili na ka dhene lenden Kontabiliteti Financiar.. Akoma me ka mbetur ne mendje shpjegimi i tij
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Ka mesuar ka mesuarPostuar mė parė nga babybell
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Afjeta Laha msuesja e paharrueshme e filloresPostuar mė parė nga cikita
Bashkimi ka qen msusi qe me ka dhene bazat e matematikes dhe s kam per ta harru kurr edhe pse shpesh flas ne tel me te kshuqe s kam si e harroj kollaj.
Ne te mesme Agim Kondo i matematikes e kujtoj shpesh dhe sa here kam shku ne tiran e kam taku ne i shishe raki jam kam cu me gjith qef :P
Aferdita Havari e letersis,tmerri Partizonit .....po oret e saj na linin me goj hapur te gjithve.(s harroj edhe kur me coi ne drejtori per nji referat)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tironse_me_fiks : 27-09-2006 mė 11:58
Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.
SuperKlub Tirona
Gjithmon Bardheblu!!!
Bashkim Gjergji, Shefi i Departamentit te Gazetarise(ku kemi mesuar "Shkrimin dhe raportimin e lajmit").Shume tip serioz dhe aspak tolerues.
Presor Xhacka-presori i gjeografise tek shkolla e mesme e gjuheve te huaja "Asim vokshi";tip qesharak.
si dhe Anushe Minxhozi, presorja e gjuhes frenge;per te cilen vertet ruaj respektin me te madh.
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Per fat te gjitha mesueset e mia te preferuara ne Shqiperi i kam pasur edhe kujdestare.
Tek "Deshmoret e Lirise": Zana Myftiu (fillore) & Marika Dodona (tetevjecare)
Gjimnazi "Qemal Stafa": Zysh Natasha e Letersise (mbiemri per fat te keq s'po me kujtohet) dhe Gafrina e Matematikes. Edhe Ben Cela, presor fiskulture dhe ish-mesfushor i SK Tiranes, ka qene i papare
College: Richard Wilkins presor i Communications
Law School: Mark Meyer presor i "Transactions in Emerging Markets".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tulipani Zi : 28-09-2006 mė 03:53
BRIGADA E KUQE PERJETE
Mesuesja e Matematikes ne Shkollen 8-Vjecare Andon Xoxa ne Fier.
Eleni Loli. (Mesuese Perfekte)
Te tjerat kane qene pak a shume njelloj.
Krijoni Kontakt