urime festen te gjithe mesuesev-e ne tere popullin shqiptar
urime festen te gjithe mesuesev-e ne tere popullin shqiptar
Urime per Festen e mesueseve.Mesuesja ime e preferuar ka qene nga klasa e pare deri me te pesten e kisha edhe komshi por edhe mike familjare.Me ndihmonte shume ne mesime por nevrikos me mua sepse ne fillim shkruaja me te majten pastaj me mesoji te shkruaja me te djathten.
Gezuar festen te gjithe mesuesit e shqipetar kudo qe te jene.
Mesuesja ime e deshiruar zysh Moza e historise. Me kishte shume qejf dhe e kisha shume qejf...beja zhurme, isha as ne histori, gallate etj dhe asnjehere sme bertiste por vetem me mban te afer.
Kjo me ka ndihmuar te mesoj edhe me mire ne Histori.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Gezuar festen te gjitheve mesuesit shqipetar kudo qe jane
Mesuesi im me i miri ishte ai kujdestari Faton i matematikes.
E vechanta qe e dalloja nga mesuesit tjer ishte sepse ky ka shum i mire me nxenesit na kuptojke gjithcka.
Na kan ndihmuar te gjithe per shkollimin!
me rastin e festes i pershendes te gjithe
Kaloni bukur
Mendo!
Pershendes mesuesen time te matematikes per te cilen kam respect shume....Gezuar Festen.
Wild and crazy can't be lazy
Mesuesja ime e matematikes emri i saj nuk ben te ceket per arsye te ndryshme.
E vecanta e kesaj mesuese ishte komunikimi me nxenesit ne menyre teper te bute dhe mbreselenese.
Kjo me mesoi qe ska rruge tjeter pervec shkolles dhe fjalet e te ciles do i mbaj mend tere jeten.
Zysh Frida Muca ne klasen e trete ,pastaj Zysh Lilianen dhe Rexhinen ne anglisht.
Thanx
Ne rradhe te pare doja tu uroja te gjithe mesuesve Gezuar 7 Marsin.
Mesuesja qe nuk do ta harroj kurre eshte mesuesja e klases se pare dhe te dyte fillore, mesuese Bukurie Bici. Ajo ishte si nje nene e dyte per mua, e qete, e sjellshme dhe me gjendej prane gjithmone. Nje merite te padiskutueshme ka kjo mesuese per ate qe kam arritur deri tani ne shkollimin tim. E pershendes kudo qe te jete, pasi kam 11 vjet pa e pare.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Gezuar festen mesuesve. vazhdojn ta festojne ne Shqiperi?
Mesuaesja me fantastike ka qene ajo e klases se pare, Mynever Sinani. E kuptonte qe nxenesit vinin nga kopshti, dhe iu thoshte, po ju mori urija me thoni mua ( dhe i lejonte te hanin ne ore te mesimit), pasi e shihte qe nxenesit lodheshin ( se direkt me 45 minuta ora) iu thoshte, hajde bejme nja 10 minuta pushim. lol
PAstaj zysha kujdestare e klases se peste Karolina, fantastike, na mbronte gjitnje kur behemshim problem ne drejtori. lol
Gezuar edhe njehere
Gezuar festen te gjithe mesuesve, atyre qe me pasion perpiqen te nxjerrin NJEREZ nga shkolla!
Mesuesi im i preferuar: im ate! Nuk e kam pasur mesues ne shkolle, po e kam pasur mesuesin tim ne jete. Nuk mund te zgjidhja me mire se aq...
Mbaj mend kur ishim te vegjel sa here hanim ishte momenti per konkurse, gjeografie, historie, politike, matematike![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 07-03-2008 mė 13:11
Krijoni Kontakt