Sonte Milan ka nje ndeshje relativisht te veshtire perballe Sampdorias. Por sonte kemi nje te mire se na rikthehet Sedorff, Jankulovski, Nesta e Kalac. Maldini do rrije pushim per te qene ne forme ne ndeshjen e ardhshme. Duke pare keto rikthime, mendoj se do te fitojme sonte, pasi nje barazim apo humbje do na nxirrte komplet jashte loje per vendin e 3-rt.
Forza Milan
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
perjetoni pakes si jan ethet e uefa kupes se CHL sun e shifni as me dylbi![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Fisho, he mer se nje ngaterrese eshte, nqs e shikon mire, kam dashur te them per vendin e 4-rt, sepse po te shkruash 3-rt sikur nuk ka kuptim apo jo? Mos u kap pas gjerave koti.
KUSi, po nqs nuk do mundemi te hyjme ne CH.L, nuk eshte ndonje tragjedi jo, do luajme edhe ne UEFA, dhe aty do ta mbeshtes fuqishem Milan, ekipin tim te zemres. Per mua nuk ka rendesi ku luan, rendesi ka qe te luaje mire e te fitoje, e ne keto vitet e fundit e ka bere kete. Ēdo ekip e ka nje periudhe te erret e jo te sukseshme, dhe ky vit per Milan i tille ka qene. Por, prape se prape une nuk heq dore nga ekipi i zemres. Do ta mbeshtes fuqishem sa te kem jete. Nuk do ta ndryshoj me asnje tjeter.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Milani po humb 0-2
Te paktėn edhe fiorentina po humb.
S'kemi ekip kėt vit jo.
Life's too short to remove USB safely.
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Ne minuten e 71 ka shenuar gol per Milan Alberto Paloschi dhe rezultati eshte 1-2 ne favor te Sampit. Aktualisht po luhet minuta e 84 e ndeshjes. Shpresoj qe Milan te shenoje te pakten dhe 1 gol tjeter meqe edhe Fiorentina po humbet 2-0 me Napolin.
AC Milan [1 - 2] Sampdoria ...![]()
12' [0 - 1] C. Maggio
25' [0 - 2] G. Delvecchio
71' [1 - 2] A. Paloschi
FORCA INTER
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Milan humbi 1-2 ne fushe te vet kundra Sampdorias. Por nje ane e mire eshte qe humbi dhe Fiorentina me Napolin.
Tani le te shikojme ndeshjet e ardhshme.
Krijoni Kontakt