Close
Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 217
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    eshte me te vertete poshtersi,
    na nxjerr namin e keq kot, kur dihet fare mire qe ne shqiperi nuk ka probleme fetare.
    Mos e mer si poshtersi thenjen e atij personi qe po behet cmose nga ana e shtetit shqiptar per ta mar ne shqiperi vetem e vetem ta denoj per interes te tij,,,,,
    Jane thjesht perpjekjet e cilido personi qe perpiqet te jetoj me mire ,,, e larg nga ai ambjent ku ai ndihet i diskriminuar e pa mireqenje,, .Nuk eshte i vetmi ai si person qe ketu ne MB ka thene qe jam kosovar ,as i vetmi qe eshte i denuar nga shteti shqiptar
    ,por shteti ketu me shum mer parasysh menyren e jetes se individit qe ne castin qe ka shkelur token britanike .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Degjo bebushe,
    une nuk quaj poshtersi faktin qe ai genjen per te shpetuar nga ekstradimi, dhe une mbase do e perdorja ate punen e homosekzualizmit sikur tia ndjeja nevojen, por qe familja e tij kristiane diskriminohet nga muslimanet, kjo i ben dem imazhit tone ne bote, qe kur paska diskriminim fetar tek ne.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Degjo bebushe,
    une nuk quaj poshtersi faktin qe ai genjen per te shpetuar nga ekstradimi, dhe une mbase do e perdorja ate punen e homosekzualizmit sikur tia ndjeja nevojen, por qe familja e tij kristiane diskriminohet nga muslimanet, kjo i ben dem imazhit tone ne bote, qe kur paska diskriminim fetar tek ne.
    Te kuptoj drejte
    por ne si shqiptar per interesa te ngushta vetiake ,mohojm gjithcka ,apo e kam gabim ?Jemi ne qe kemi nxitur imaxhin qe gezojm sot nga bota.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    por shteti ketu me shum mer parasysh menyren e jetes se individit qe ne castin qe ka shkelur token britanike .
    Eshte e vertete ajo qe thua ti, ne perjashtim te rastit te kosiderimit te kerkeses per azil.

Kur kerkesa e nje emigranti per azil konsiderohet nga shtepia zyrtare e Britanise ndiqen te tjera faktore. Sa e vretete eshte kerkesa, dhe sa perputhet kerkesa me kriteret per dhenien e azilit.Aktiviteti i nje azilanti nga momenti qe shkel token Britanike eshte kriter por jo i rendesishem. Behet i rendesishem dhe serioz per te influencuar nje vendim vetem ne rastin qe ky person ka ndjekur rrugen e krimit nga momenti i ardhjes ne Britani.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Nje gje nuk kam te qarte une,
    pse gjykata nuk ben verifikimet e duhura qe ajo qe thote ai eshte e vertete,
    Sepse Anglise i leverdis nje gjykim i tille.
    Kane dhe ata nje axhenda politike per te ndjekur.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Eshte e vertete ajo qe thua ti, ne perjashtim te rastit te kosiderimit te kerkeses per azil.

Kur kerkesa e nje emigranti per azil konsiderohet nga shtepia zyrtare e Britanise ndiqen te tjera faktore. Sa e vretete eshte kerkesa, dhe sa perputhet kerkesa me kriteret per dhenien e azilit.Aktiviteti i nje azilanti nga momenti qe shkel token Britanike eshte kriter por jo i rendesishem. Behet i rendesishem dhe serioz per te influencuar nje vendim vetem ne rastin qe ky person ka ndjekur rrugen e krimit nga momenti i ardhjes ne Britani.

Jam shume dakort me ty Zeri i Mirdites,por mos harrojme qe nje person qe zoteron statusin " e azilit politik" dhe sado i mbrojtur te jete nga Komisioni i Gjeneves per te drejtat e tij,prape ligji mund te pezulloje statusin e tij ne raste krimesh te renda dhe te japi largimin ne Shqiperi,dmth ekspulsin..
    Dhe kur je i denuar per krime ne nje shtet te BE nuk ke te drejte azili ne asnje shtet tjeter qe futet ne kete grup!

Respekte
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nje gje nuk kam te qarte une,
    pse gjykata nuk ben verifikimet e duhura qe ajo qe thote ai eshte e vertete,
    nese eshte kaq e lehte te genjesh, qenka mire andej, une do shpallem i perndjekur politik.
    Sepse gjykata ne rradhe te pare nuk merret me kerkesat e azilianeve,eshte OFPRA ajo qe merret me dosjet ne France dhe organizma te tjere ne shtete te ndryshme,por qe varen nga e drejta e refugjatit ku per te cilen drejton ne menyre gjenerale Komisioni I Gjeneves dhe i TE Drejtave Te Njeriut!
    OFPRA...(Office Francais Protection Refugies Apatrides).
    Verifikimet behen po ama ka plot dokumenta ku nje shqiptar eshte quajtur kosovar sepse ka dokumenta te tille dhe me milionat e kerkesave qe behen nga gjithe vendet eshte e pamundur te verifikohen te gjitha,ndonjehere jane kapur kriminele me emra te ndryshem vetem me shenjen e gishtave qe kane lene ne krijimin e dosjes per kerkese refugjati!

Ps...ne kete rast gjykata nuk mund te beje verifikime sepse do te ishte nje dosje tjeter ku do i kushtonte fonde dhe nje kohe te gjate per te bere verifikimet e mundshme dhe ndonjehere nuk e ka per detyre ti beje,pasi nuk i merr per baze kur thuhen ne fund dhe jo qe ne fillim.Dmth kerkesa e tij hidhet poshte dhe nuk merret per baze!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-02-2008 më 10:40
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    wow! film i papam ka me u bo!

i/e regjistruar Maska e cufi british
    Anëtarësuar
    25-05-2007
    Vendndodhja
    europe
    Postime
    28
    nuk eshte puna qe personi ne fjale ka fituar se ka thene se me perndjekin muslimanet (se britania e di qe ajo nuk ekziston problem ne shqiperi)por ai ka fituar ne faktin se ai eshte denuar pa qene present atje ,dhe keta nuk jane te sigurt se do te ti behet prape nje gjygj i dyte i drejte duke qene se ka kaluar edhe kohe e gjate dhe pala shqipetare nuk ka prova bindese ta provoje se ai eshte vrases

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Po, ashtu eshte. Edhe nuk eshte rradha e pare qe Anglia refuzon kerkesa per ekstradim, per raste vrasjesh e te tjera. Puna eshte se ne shqiperi behen gjygje ne mungese dhe se nuk i jepen garanci shtetit anglez qe do te behet nje tjeter gjygj, mbas ekstradimit.

Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •