Close
Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 217
    i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Ketij ja kan ber bene, por c'e do qe s'ka dal gje der tani.

Kush e di po vazhdoi dhe te krruhet akoma do ja bej ndonjerit per borxh.
    Dasht Zoti nuk i ndodhe asgje dhe shpresoj se te gjithe do te tregohen te mençur mjaft te mos t'ia japin rastin qe ky "gazetar"(copy and paste) nga asgjeja te behet martir.

Paramendoni titullin kryesor ne faqet e para te ketyre gazetave qe ky ka shpikur e ka shkruar zi e terrë per SHqiptaret? " U vra duke mbrojtur lirinë e fjalës" apo "U vra sepse luftojë krimin"

Prandaj mos i ndytni duart me personat si Muhamed Veliu sepse nuk e vlenë.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778

Uellsiania martohet me shqiptarin që e birësoi

Ceremoni tërësisht private në kishë. Ngjarja pushton mediat britanike

Uellsiania martohet me shqiptarin që e birësoi

Dëshmitarët e martesës, qeni dhe vajza 1 vjeçe

Nga Londra
    Muhamed Veliu

Kot nuk i thonë dashuria nuk njeh moshë. Pamvarësisht se ata kishin një diferencë prej 12 vitesh dhe ishin nënë e bir, nuk kanë nguruar përpara një prifri në qetësinë absolute të kishës të martohen.
    Vajza njëvjeçare dhe qeni i tyre me emrin “Çupa” ishin dëshmitarët e vetëm në kishë gjatë ceremonisë së një martese aspak të zakoshme.
    Një grua nga Uellsi pas disa vite bashkjetësë është martuar më një shqiptarë të cilin e birësoi kur ai ishte vetëm 14 vjeç.

Martesa

Tani, Julia Gregg 44 vjeçe sëbashku me Krenar Lleshin 21 vjeç janë zyrtarisht burrë e grua.
    Siç edhe Top-Channel e raportoi ngjarjen disa muaj më parë, romanca midis tyre nisi atherë kur ministria e brendëshme britanike “Home Office” tentoi dëbimin e Lleshit.
    Dashuria e kësaj gruaje e cila supozohej të ishte nënë për shqiptarin e detyroi atë të divorcohej nga i shoqi Stivi, pronat i një pabi në Uells.
    Historia mes tyre e cila kur u bë publike pushtoi mediat angleze është rikthyer përsëri kryesisht në faqet e tabloidëve britanikë të cilët kanë komentuar gjerësisht martesën mes tyre.Raportimit të këtij lajmi nuk i ka shpëtuar edhe gjigandi mediatik BBC.
    “Shumë njerëz kanë krijuar thashetheme pafund për ne, prandaj deshëm që martesa të ishte tërësisht private.As motra ime nuk e dinte. Kur e morën vesh u shokuan. Ishte diçka qe doja të mbeste mes meje dhe Krenarit” ka deklaruar ajo pas martesës.
    Julia dhe Krenari kanë një vajzë një vjeçare Hatinë e cila u bë shoqëruesja e saj e parë siç e kërkon riti kishtar i martesës.
    Krenar Lleshi e ka komentuar me një fjali të vetme martesën.
    “Jam i lumtuar që u martova me Julian”.

Romanca

Julia dhe Steve morën nën kujdes 20 minorenë në shtëpinë e tyre në zonën
    Ebbw Vale në jug të Uellsit pasi nuk kishin fëmijë.
    Krenari mbërriti në Britani në vitin 1999 i fshehur në një kamion. Më pas ai do të birësohej nga Julia dhe Stive.
    Të dy ata do të luftonin që ai mos të dëbohej pasi sipas tyre ishte një qytetar model.
    Julia gjithnjë ka insistuar se romanca mes saj dhe Krenarit nisi kur martesa me bashkëshortin Stive ishte e dështuar.
    Mediat lokale kanë sygjeruar se shqiptari bëri për vete “nënën” e tij duke ja pushtuar zemrën përpara se ai të mbushte 19 vjeç.
    Një fakt i tillë është mohuar nga Julia gjatë të gjithë kohës.
    Për Julian martesa me djalin që e birësoi ishte një nga ditët më të lumtura në jetën e saj paçka shumë njerëz vrenjtëtn fytyrat e tyre kur ajo u tha se do të martohej.
    “Kur ne u betuam në kishë ishte një moment emocional. Ishte me rëndësi për ne që të martoheshim” ka deklaruar ajo.
    Por ish bashkëshorti i saj nuk e ka dhënë bekimin për këtë martesë, duke deklaruar.
    “Atë djalë që unë e trajtova si birin tim shkoi me gruan të cilën unë e kam dashuruar marrëzisht.
    Kur ajo më tregoi se ç’farë po ndodhte mbeta me gojë hapur. Ai është 12 vjeç më i vogël se ajo në moshë por më e rëndësishmja ai ishte djali jonë. E gjithë kjo përfshi martësën e tyre më ka tronditur”.
    Pamvarsisht nga kjo Krenar Lleshi dhe Julia Gregg janë betuar në kishë për ti qëndruar besnik njëri tjetrit përjetë. Fotot e martesës tregojnë se ata janë të lumtur, por a do të vazhdojë lumturia e tyre përjetë,kur precedentë të ngjashëm sygjerojnë se të tilla martesa janë afat-shkurtra? Kjo mbetet për pu parë.

Të martohesh me një “Toy-Boy”

Një gjë është e sigurtë. Në Britaninë e Madhe të tilla martesa si ajo e Julia Gregg me Krenar Lleshi kur diferenca e moshësh mes çiftin është e madhe ndodhin shpesh.
    Burri që martohet me një grua më të madhe në moshë se ai cilësohet si “Toy-Boy” djali lodrave.
    Barbara Windsor 67 vjeçe një aktore e famshme angleze telenovelash ka kryer një martesë të tillë dhe ka deklaruar se ka gjetur lumturinë.Bashkëshorti i saj është Scott Harvey 26 vjeç më i ri se ajo.
    Rekordi i të tilla martesave do të shënohej një vit më parë kur një 70 vjeçare do ti thoshte PO propozimit pë tu martuar me një 31 vjeçar. Gjyshja Edna Townsend do të martohej me Simon Martin pamvarësisht se ajo ishte 39 vjeçe më e madhe në moshë.
    “Kurrë nuk kam patur një lidhje solide përpara se të njihesha me Ednën” është shprehur Simon me profesion muzikant.
    Edhe legjenda e kinemasë Gina Lollobrigida 80 vjeçe vitin e shkuar do të martohej me një burrë “toy-boy” 45 i qujtuar Javier Rigau biznesmen spanjoll.
    Lista e aktoreve që janë martuar me burra më të ri se vetja është e gjatë.
    Kështu Demi Moore, 43 vjeçe u martua me Aston Kutcher, 28 vjeç. Madonna, 48 vjeçe jeton e lumtur pas martesës me rregjizorin anglez Guy Ritchie, 38 vjeç.
    Aktorja e “Sex and the City” Kim Cattral, 49 vjeçe u martua me Alan Wyse, 26 vjeç.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    Dasht Zoti nuk i ndodhe asgje dhe shpresoj se te gjithe do te tregohen te mençur mjaft te mos t'ia japin rastin qe ky "gazetar"(copy and paste) nga asgjeja te behet martir.

Paramendoni titullin kryesor ne faqet e para te ketyre gazetave qe ky ka shpikur e ka shkruar zi e terrë per SHqiptaret? " U vra duke mbrojtur lirinë e fjalës" apo "U vra sepse luftojë krimin"

O flag ti je njesoj si ata qente e plakur te cilet nuk kane fuqi te lehin, ke shume kohe qe mundohesh te dinigrosh Muhamed Veliun por nuk ja ke arrit.
    Vazhdo se sa here ja permend emrin nuk ben gje tjeter vecse ja shton me shume popullaritetin.
    Tung

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga Shijaksi-London Lexo Postimin
    O flag ti je njesoj si ata qente e plakur te cilet nuk kane fuqi te lehin, ke shume kohe qe mundohesh te dinigrosh Muhamed Veliun por nuk ja ke arrit.
    Vazhdo se sa here ja permend emrin nuk ben gje tjeter vecse ja shton me shume popullaritetin.
    Tung
    Hahaha, hajde cfare replike. Me duket se lehu shum fort por ty te bejne syte, kur ti je qeni plak qe nuk leh dot dhe kthen pergjigje te tilla.

Ti mik, qe flet ne vete te trete per veten tende dukesh qe ke iluzione grandiose, kur ti je vetem nje person qe "copy + paste".

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin

Ajo dihet por ma ha mendja nje dajak te mire nuk do beje nam pervec se nje tjeter postimi ketu, hehe. Sic tha Homzai nuk e degjon njeri kete te shkretin.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Hahaha, hajde cfare replike. Me duket se lehu shum fort por ty te bejne syte, kur ti je qeni plak qe nuk leh dot dhe kthen pergjigje te tilla.

Ti mik, qe flet ne vete te trete per veten tende dukesh qe ke iluzione grandiose, kur ti je vetem nje person qe "copy + paste".

hahahahaa po ky vet eshte ai "qeni" qe po lehe
    veliu qe thua ti duke folur per veten e tij nga veta e trete haha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 30-12-2007 më 13:16
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Muhamed Veliu osht nga ata gazetare qe slloganin "Making the news" e kane perkthy dhe vu ne zbatim literalisht.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    te trashegohen. nqs, larg qofte, ndahen, para se te ndodhe te konsultohen me agenden e TV-se qe i mori intervisten Rulles per ndonje emision ekskluziv. edhe njehere, te trashegohen!!
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170

Kot nuk i thonë dashuria nuk njeh moshë. Pamvarësisht se ata kishin një diferencë prej 12 vitesh dhe ishin nënë e bir, nuk kanë nguruar përpara një prifri në qetësinë absolute të kishës të martohen.

Tani, Julia Gregg 44 vjeçe sëbashku me Krenar Lleshin 21 vjeç janë zyrtarisht burrë e grua.
    Me fal por, 44-21=23 vjet diference, jo 12.

Edhe ishin "njerke e bir", jo "nene e bir", se na perziet pizzen qe sapo hengrem...
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Tung
    Ha ha ha. edhe njehere e konfirmuat ate qe e kam thënë me lart se jeni i mire per copy and paste.

O Muhamed, une isha ai qe thash se nuk e vlen te flitet per/me ty sepse veq ta shtojm popullaritetin apo ato 5 minuta famë qe ju jeni te urritur për. Dhe çfare pergjigjeni ju:

Vazhdo se sa here ja permend emrin nuk ben gje tjeter vecse ja shton me shume popullaritetin
    ndersa une e kam thënë këtë me lart :

Ja Muhamed edhe sot fitove 5 minuta famë sepse ke shtyer te tjeret te pergjigjen ketij postimi tuaj.

Nejse...mesohu me shkruar dicka nga truri yt e jo nga te tjeret.

Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •