Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Digitalb, ka disa dite qe nuk punon mire, edhe nuk nxjerrin asnje lajmerim per te then se cfar ka qe nuk shkon, nderkohe qe ne kemi paguar per te pare cdo minut te dites ato kanale. Nuk e di se cfar ka ne dore shteti te beje ne kte rast, apo kush duhet ta denoje. Digitalbi po vjedh si gjithmone, edhe as qe do tja dije per ata qe kan paguar leket per ato karta.
    Ka disa dite qe Digitalb nuk punon mire, sidomos kanalet Premiere, 5 6 7 8 Nuk PUNOJNE. Rrine 5 min ne pune, edhe 5 tjera pa pune.
    Digitalb duhet te demshperbleje te gjith konsumatoret, jo te beje reklama per digitalb, nderkohe qe digitalbi nuk funksionon.

PLEHRA HAJDUTE.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    JACK_WATSON, sa i perket Muzikes serbe e bullgare... Para nje kohe TOP_CHANNEL te premten para disa muajsh ka transmetuar Muzike Greke, serbe, maqedone, bullgare... pra te gjithe muziken e armiqve perreth ne Ballkan. E tani cfar thua? si do ta arsyetosh qe top-ch lejohet e tvtirana nuk lejohet????

JACKWATSON, sa i perket qeshtjes se sportit ku digitalb detyroi abonentet te paguajne nga dy here per te nejtat ndeshje ja se si e kundershton vetveten tende ne dy shkrime ketu.
    Se pari deklarohesh : "Une kam qene nje nga ata abonente qe e pesuan nga kjo levizje, dhe jam ankuar personalisht ne telefon te Digitalbi"
    Pastaj ne shkrimin e meposhtem deklarohesh "Mesa di unė atėherė i la tė hapura kanalet e sportit, pavarėsisht paketės sė re".
    Ja se si bie ne kundershtim me vetveten zoteri JACK WATSON sa i perket ndeshjeve sportive.

Ti thua se digitalb paska sherbim te shkelqyeshem, por lexo cfare thote i nderuari APOLLYON rreth sherbimeve te digitalbit...
    Shiko dhe cfar thote edhe zoteriu DRAGUE ku e pranon se digitalb tall by... me neve.

Ja pra i nderuari JACK_WATSON, nuk jam une i vetmi qe po i shoh mashtrimet idiotike te digitalbit ne gysme te dites.
    Ti JACK_WATSON vetem tani po deklarohesh si teleshikues i thjeshte, tani kur po e sheh deridikund realitetin me sy se perndryshe deri sa nuk reaguan edhe zoterinte e tjere, ti e ngrise digitalbin ne qiell.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ehuu, more Realitst (fare nė kėtė rast)! Tashi ti do tė krahasosh Tr Tv qė ėshtjė televizion-barakė me TCh?! Futja kot i thonė kėsaj.

Unė nuk kam ēa tė shtoj mė, mjaft kam shkrujt, ti aty i ke, lexoji dhe do gjesh mendimin tim.

Sa pėr punėn e Sportit, ta kam thėnė qė jam ankuar si dhe shumė tė tjerė, dhe pas kėsaj ndeshjet nuk u mbyllėn, po u lanė tė lira pėr njė farė kohe. Tash t'i bo ēa tė dush me fjalitė e mia. Shėrbimi i Digitalbit ėshtė i shkėlqyer, pse fryu njė erė e fortė e dėmtoi nja dy antena transmetuese s'do tė thotė qė Digitalbi s'bėn. Nė 3 vite jetė qė ka, nuk bėhet qameti pėr njė javė keqfunksionim, me siguri do ta ndreqin shpejt.

Digitalb-i bėri revolucion nė median shqiptare vllaji, tė pėlqen s'tė pėlqen.
    Life's too short to remove USB safely.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nuk do shtoja me shume sec ka thene Apollyon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Postime
    11
    a e dini secili program ne digitalb jep NBA live drejperdrejt

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nuk jep digitalb asnje lloj sporti Naim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    JACK_WATSON, si je koheve te fundit me digitalb? po te bejne kanalet ashtu sic duhet apo...jo?

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga REALIST Lexo Postimin
    JACK_WATSON, si je koheve te fundit me digitalb? po te bejne kanalet ashtu sic duhet apo...jo?
    Shumė mir daku. Shif se ka azhornu nje program te ri, qe rregullon difektin, mbase se ke pare.

Po Tirana Haxhi Isufi, BBF, Mediasat, Shijak Tv ēa thonė? Po knaqesh naj ēik?
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    TIRANA tv me kenaqi me muzike fare. BBF,medisat shijakun nuk i shikoj pothuaj fare.
    Shikoj me shume kanalet serioze sic jane vizionplus e tvklan dhe nuk i duroj dot ato kanale qe vet-lavderohen sic eshte topless-channel.

Secili e ka qejfin e vet lali, dikush deshiron te shoh kanale serioze dhe normale, dikush kanale qe vet-lavderohen 24/7

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    sa e kane kodin kartat e reja te digitalb(+18)?Te vjetrat e kan pas 1111.a e di ndonjeri?flm.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •