hahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahah jam dhi tu qesh
hahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahah jam dhi tu qesh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChAoS_DrAgOn : 20-04-2008 mė 15:42
Verdh E Blu 4ever
Ti re lal shok te kam por me vjen keq kete foton vere tek tema jone dhe ske pune ketu.Se je ne forum ketu dhe jo ne stadium qe thua "Plasi Sytttttttttttttttttt".Per mua kjo nuk eshte nje sjellje njeriu por "Kafshe".Po te them si shok qe te lutem sillu mire ketu,se na felliq dhe ne tjeret.
Flm nqs me kupton ToNi![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Kisha dhe une i gjo per minjt e bashkis
![]()
Ik mer kaqola se lat nom!!!
Elbasoni dy here kampjonatin e ka fitu gajt gjith historise se vet...aq mo me shume skeni bo gjo. Tirona ti shoku 23 here e ka fiu kampjonatin, 13 her kupen, 8 her superkupen..ju jeni picirrukaaaaaaa para nesh,. Elbasoni me Tironen, si Reggina me Milanin. Ju pelqeu gjys-finalja e kupes? He...3-0 mrena ne Elbason, ju terhoqem zvarr.
p.s 007, tpakten s'jena morra by-the, s'jena morra t'kuq. Per te fitu kampjonat, nrroni kategori, vetem anej nga 2-shi boni hajer ju.
Life's too short to remove USB safely.
E kush e kaloi turin?
S'ke ngju naj her pėr tallje b*the?
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Nje pershendetje per ty skuthi_vogel per hapjen e kesaj teme, si dhe per paraqitjen e ketyre shkrimeve historike per SK Tiranen.
Citova kete shkrim pasi e shikoj si mjaft domethenese dhe te domosdoshme rikujtimin ne keto rreshta te nje nga figurave kryesore te SK Tiranes. S. Stermasi, sportist dhe njeri me vlera te medha.
Ndjehem krenar jo vetem pse jam nje tirans i vjeter, jo vetem pse bej tifo per SK Tiranen, por mbi te gjitha se figura e S. Stermasit vazhdon te kujtohet nga tifozet e vertete te Tiranes.
Duke qene se edhe une vije nga e njejta familje e madhe & autoktone Tiranase, trashegoj te njejtin mbiemer, me ben te ndihem akoma me teper krenar.
Tirona eshte e Tironsave, s'mund te jete ndryshe.
Gjithe te mirat.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt