O rob ēa thu, Tirona osht ekipi i vetėm qė nuk ka lidhje me komunizmin, ska pas nai herė. Ajo pėr kėt punė osht dėnu shumė herė... sapo dilte nai lojtar i mirė, si Partizoni ashtu ne Dinamo ja merrnin... tifozėt u trajtonin keq.. etj., etj.
Tirana ka mbledh vetėm patriota...pastaj gjak blu kan vetėm fisnikėt
SHOKU PO JU SHKO MAS VALLES PATRIOT
JU THONI PARTIZANI EKIPI I USHTRIS.USHTARAKET KOMUNISTA PARTIZANI TIFOZET KOMUNISTA
DINAMO EKIPI I POLICIS PRA I SIGURIMIT DHE TIFOZET FUKSA
TIRONA EKIPI I KOMITETIT QENDROR TE PARTIS NE TIRAN QE SOT QUHET BASHKIA TIRAN DHE KETE SE MOHO DOT SEPSE KUR 17 NENTORI LOZI NE 89 ME BAJERN MYNIH SI PRESIDENT I TIRONES VAJTI SEKRETARI I PARTIS SE TIRANES.
DALIN TE GJITH KOMUNISTA SIPAS KESAJ TEORIE QE NDIQNI JU
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Me Ju Thene Te Drejten Keni Qene Ekip I Madh Por Tani Sjeni Me Dhe Mendoj Se Per Nja 4-5 Vjet Sdo E Merni Veten Pa I Largu Ato Pleqte Dhe Pa Bo Nje Brez Te Ri Futbollistash Se Smund Te Luhet Me Me Fortuzin Qe Ka Pat Lujt Qe Ne Kohen Time,94-96 Dhe Qe Ne Ate Kohe Ka Qene Mjaft I Lodhur Kurse Une Kam Vite Qe I Kam Var Kepucet Ne Gozhde
PARTIZONI@MILAN FOREVER
Ca paskeni qene,edhe te "Elita Kombetare" do hapni muhabet futbolli?!
... Komitet Qendror nje ka pasur gjithe Shqipria. Ishte, aty ku sot eshte selia e Kuvendit te Shqiprise. Komiteti Qendror i PPSH, nuk kishte ne varesi klubet e sportit. Klubet ishin ne varesi te Komiteteve Ekzekutive te qyteteve (jo rretheve). Komiteti Ekzekutiv = Bashkia.
Tek SK TIRANA, luanin edhe lojtare qe kishin biografi te keqe, ndersa tek Partizani e Dinamo, kjo gje nuk ndodhte. SK TIRANA ishte klub i dores se dyte, ndersa te dores se pare ishin Partizani e Dinamo. Trajtimi i lojtareve dhe ambientet ndryshonin shume midis ketyre te dyjave dhe SK TIRANES. Nqs nuk te mjaftojne keto qe te thashe, mund te lexosh edhe faktet qe kam sjelle me para ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt