Close

Rezultati i Sondazhit: Do të martoheshit me dikë që nuk i përket besimit tënd fetar?

Votues
108. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po, do të martohesha

88 81.48%
  • Jo, nuk do të martohesha

20 18.52%
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 144
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Pershendetje!

E shoh iden tuaj pak egoiste.
    Sipas jush kush do ta ktheje nga te dy burri apo gruaja?
    Nuk jam dakor me c'ka keni shkruar.
    Une ''ligjerisht'' (se vetem ligje nuk ka ne Shqiperi per fene) jam myslimane nga te dy prinderit, as njeri nga te dy te jene fanatike mby fene. Ne shtepin ton festoheshin te gjitha festave, ato krishtere dhe myslimane. Festo per tu gezuar sepse nese beson, beson ne Zot dhe vetem dhe Ai eshte nje per te gjithe ne!
    Sa per lutjet, une lutem ashtu si ma ndjen dhe pak rendesi si mund te luten prinderit e mi me Allah apo me Amin.
    Jan qesharake, si nuk e kuptoni jeni ne shekullin e 21 e syte i keni akoma te mbyllur qe fete jane vetem nje POLITIKE e cila eshte per te ngaterruar qeniet njerezore dhe jo per ti sjelle me prane.

Respekte!
    Jesu
    Po un thash me mirkuptim, pra cili arrin te bind tjetrin..Sa i perket "festo per tu gezuar" ketu nuk pajtohem...
    egoist??
    ndoshta!!
    mirepo mendoje pak, se dashuria del nga dritarja kur problemet dhe varferia hyjn per dere!!
    dhe nje lidhje me 2perkatesi fetare te ndryshme, heret a von do te sjell perqarje, jo sot, ateher neser, nese jo pas 1 viti, ateher pas 10 viteve!!
    skam asgje kunder perkatesive tjera fetare, mirepo per bashkshorte nuk do preferoja nje te krishter, budiste apo qfardo qoft tjeter!!
    Ky eshte mendimi im dhe asgje tjeter

P.S. ditke pak per fet ti!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Ne fakt pyetja e vertete e temes do te duhej te ishte:

Po ti ishit i semure me Schizoid personality disorder a do te martoheshit me dike qe eshte i semure me Histrionic personality disorder?

Dhe kjo shpirti me posht i ka dhon pergjigjen e duhur.

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Une s'do martohesha fare me njerez qe besojne. As ne fene zyrtare timen, as ne te tjera. Fene e konsideroj si injorance.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    nese me mirkuptim njeri prej nesh do te nderronte fen, dhe te kalonte ne ate te tjetrit, ateher eshte ne rregull!!
    e nese jo, mendoj se eshte e tepert qe tfestohen festat e te dy feve ne nje shtepi te vetme, dhe poashtu te kryhen lutjet e ndryshme mes 2 te martuarve!!
    pershendetje!!
    Ja njerezit si ti i ngulin thikat shpirtit shqiptar qe prej 2 mije vjetesh...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Sa e mire eshte feja e jone,sa dhe gruaja ime pranoj ta ndërroj menjehere fenë e saj

i/e regjistruar Maska e Ai_me_Ate
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Te Mami
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Harroje... Se une nuk e kam ne mend me u kthy ne fene tate
    Ti e di cfar fehe kam un? Ta them un te njejten qe ke ti
    Hi / Hallo / Allo / Hey/

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ja njerezit si ti i ngulin thikat shpirtit shqiptar qe prej 2 mije vjetesh...
    se pari nuk e di ku e merr te drejten te me ofendosh??
    pastaj me mir eshte te shikosh pasojat e njerezve symbyllur sikur ti, qe i bejne "shpirtit shqiptar"(per te cilen ste ben fare ty), sesa te mundohesh vazhdimisht me paragjykime dhe ofendime...
    psataj dikur ky forum(per shkak te njerzve sikur ti), do te marr emrin "forumi i llumit shqiptar"...

lexo-analizo-gjyko dhe jo ne te kunderten, se pastaj po behesh i tepert me fjal ofenduese...

pershendetje
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    sipas teje do quhej forum islamik?do te pëlqente he.................leri njerëzit te shprehin mendimin e tyre.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    ne menyren me kadegorike do martohesha me nje besimtare te nje besimi tjeter,mbase preferenca ime do ishte pervec atyre te besimit mysliman, do preferoja ato katolike!!
    dhe jam i bindur se do kalonim nje jete te lumtur!!dher jam i bindur se dhe ajo vete do ndihej shume e lumtur!!

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    sipas teje do quhej forum islamik?do te pëlqente he.................leri njerëzit te shprehin mendimin e tyre.
    pikerisht kjo spo me lejohet mua ...
    te shpreh mendimin tim pa nderhyr "ndonje" ....

P.S. sa per forum islamik, eshte tmerr per mua...sinqerisht e them se atje eshte <ferr ne internet>....
    po friksohem se e njejta po behet ketu, vetem se ateizmi e ka ne dor...!!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    se pari nuk e di ku e merr te drejten te me ofendosh??
    pastaj me mir eshte te shikosh pasojat e njerezve symbyllur sikur ti, qe i bejne "shpirtit shqiptar"(per te cilen ste ben fare ty), sesa te mundohesh vazhdimisht me paragjykime dhe ofendime...
    psataj dikur ky forum(per shkak te njerzve sikur ti), do te marr emrin "forumi i llumit shqiptar"...

lexo-analizo-gjyko dhe jo ne te kunderten, se pastaj po behesh i tepert me fjal ofenduese...

pershendetje
    Je ti qe me ofendon mua ,je ti qe ofendon kombin tend,duke vene fene si prioritare ndaj bashkekombesit,nuk jam une....

Cte lexoj e analizoj nga nje postim,ku mohoet martesa me nje bashkekombes per ceshtje feje,sikur shpirti i shqiptarit te ishte islamik apo kristian....

Ja keto thika i jane ngulur per 2 mije vjet rresht dhe sot e kesaj dite vazhdojne ti ngulen.... Mjaft mer vrases,lereni shpirtin shqiptar te fluturoje ne gjithe trojet shqiptare,kudo ku ka gjak shqiptar,kudo ku ka moral shqiptar,ku ka gjuhe shqipe,ku ka tradita shqiptare,ku ka veshje,kenge e valle shqiptare....
    Jeni bere si vampirat....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 1385
    Postimi i Fundit: 07-10-2011, 09:52
  2. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. KADAREJA mbi Fene ne Shqiperi !!
    Nga NoName në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 01-07-2006, 00:09
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:33
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •