Hej jemi ne shek.21 c'far jane keto budalleqe fesh !!,ckane ortodkset ,muslimanet ,katolitet ,nga njeri tjetri se mua njerez me duken te gjithe .
Late kokrren e namit late .
Po, do të martohesha
Jo, nuk do të martohesha
Hej jemi ne shek.21 c'far jane keto budalleqe fesh !!,ckane ortodkset ,muslimanet ,katolitet ,nga njeri tjetri se mua njerez me duken te gjithe .
Late kokrren e namit late .
Personalisht nuk i gjykoj njerezit nga feja, rraca apo kombesia. Nuk mund ti fusesh te gjithe njerezit ne te njejtin thes. Se kuptoj pse feja duhet te jete shkak ndarjeje per nje cift. Nuk jam dakort me gjerat ekstreme, dmth qe nje njeri te jete aq fetar saqe feja ti drejtoje jeten. Personalisht nuk me pelqen kjo gje. Nese nje person e ndjek fene po ama ka balanc ne jeten e tij/saj, atehere se kuptoj ku eshte problemi. Ne fund te fundit te gjithe njerez jemi, dhe te gjithe six feet under do perfundojme. Na rrofshin ndarjet qe i shkaktojme vetes per fera apo gjera te tilla.![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Doni sdoni ju feja ndikon ne zgjedhjen e partnerit tek nje % e popullsise , sidomos ktu ne shqiperi qe kto kohet e fundit po i futen shum veta fese cuditerisht. Nuk martohet ai qe vete ne xhami me nje qe vete ne kishe dhe vice versa. Pastaj sa per pjesen tjeter te popullesise ku perfshihem dhe une vet se vret njeri mendjen per perkatesi fetare ejte. Kjo teme do ishte mire te ishte hapur tek Nenforumi i FESE aty do dukeshin reagimet.
Life is too short to drink cheap wine !
Turku funit ka nja 500 vjet qe ka ik nga shqiperia.
Sa per temen nuk eshte e rendesishme fare Feja per mua nuk eshte CIFUT![]()
me nje KUSHT
nese kthehet ne Fen time
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Une s'do martohesha fare me njerez qe besojne. As ne fene zyrtare timen, as ne te tjera. Fene e konsideroj si injorance.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Bluje ateist jam une dhe se luan topi,ca do behet kur do ta leme diten e marteses tone?![]()
![]()
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne shqiperi nuk ka shume besimtar prandaj nuk mendoj se perben ndonje problem. Gjithsesi nuk do me pelqente te kisha nje te dashur qe beson ne kuran dhe rri veshur si ne mesjete............
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Krijoni Kontakt