Lol, jam 100 perqind i sigurt qe nuk do te me binte ndermend ta pyesja car feje je.
Po, do të martohesha
Jo, nuk do të martohesha
Lol, jam 100 perqind i sigurt qe nuk do te me binte ndermend ta pyesja car feje je.
Life's too short to remove USB safely.
Per kte teme dua te them vetem dicka
Qe un do te kaloj jeten me vajzen qe do zgjedh dhe jo me fene e saj
Patjeter qe do martohesha.
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Brezi yne nuk ben dallime por familja ne plane te pare thote " mjafton te shkoni mire e te doni njeri tjetrin " por sikur te ishte i te njejtit besim mire do ishte .
Personalisht jam rritur ne nje familje e te 2 prinderit te krishtere , nuk bej dallime ndermjet feve dhe pse na pelqen apo jo disa ndryshime ekzistojne, jo ne te gjitha rastet normale.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ore ca temash hapni.
Pse Jo???
Une zgjedh njeriun qe do kaloj jeten edhe jo Hoxhen apo Priftin.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Nuk ka rendesi feja por rendesi ka dashuria
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Temës i bashkangjita edhe një sondazh!
Ju uroj diskutim të mbarë.
Jeta ime, mban emrin e saj..
une personalisht nuk besoj ne fe, nese partneri im do te besonte nen je fe tjeter sma mer mendja se do te ishte problem, apsolutisht jo qe une do te behesha fetare, edhe nese partneri do te ishte fetar i tmerrshem as qe behet fjal qe do martohesha me te.
nese do ishte besmitar i mesem i krishtere ose orthodoks nuk e kam problem, por nese do te ishte Islam sa me pak te besoj ose te jete i dhene pas fese aq me mire.
sa per femijet une si nene,kam detyren time ti mesoj te miren dhe te keqen,dhe te jene te kulturuar / edukuar. sa per fene ato kur te rriten mund te zgjedhin vete,sdo ja u mbush mendjen me budalliqe qe ne femijeri dhe ti le me kriza mendore.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
^AngeL^ ne Shqiperi fatkeqesisht vazhdojne te behen dallime ...... Pasi dakort qe ti vete nuk ben dallim, por nqs martohesh te duhet e mbeshtetja e familjes dhe ka familje ku prinderit nuk miratojne pasi akoma vazhdojne te kene 'prapambetje' kulturore lidhur me kete teme.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nuk do ishte aspak problem, pasi un nuk besoj ne ndonje fe. Secili ka menyren e vet te te besuarit ne Zot, dhe tek e fundit ai eshte nje per te gjithe, kshuqe pak rendesi ka per mua nqs partneri im ka nje perkatesi tjeter fetare. Zgjidhja ideale do te ishte nje ateis![]()
Per mua nuk do te ishte aspak probel feja. Eshte e padrejte madje sipas mendimit tim nqs nje dashuri do te ndahej nga feja. Zoti ka porositur njerezit, ne secilen prej feve qe sot ekzistojne, qe te dhurojne sa me shume dashuri. Dhe nisur nga kjo, per mua nuk ka asnje problem perkatesia fetare ne nje lidhje dashurie qe mund te perfundoje deri ne martese.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt