sigurisht qe do martohesha,cka te beje feja ne jeten e dy njerezve?mjafton ta dashuroj ate qe do mar pa le te jete dhe cte doje.
Po, do të martohesha
Jo, nuk do të martohesha
sigurisht qe do martohesha,cka te beje feja ne jeten e dy njerezve?mjafton ta dashuroj ate qe do mar pa le te jete dhe cte doje.
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Ateher nese thojme qe Dashuria nuk njeh kufijn,,cfare duhet te mendojm per nje person qe ka nje tjeter fe.,per mendimin tim keto gjera jan len pas me kohen qe shkoi,mos harroni jemi ne 2008
res.......
Ahhhhh ap ap ap ap ap ap qfar mendime tkotaa.E pasket tregu veten me shum se sa e paskit shiku realitetin per tuto-completo vlen kjo
Une i perkas fese muslimane dhe mua nuk ma lejon feja me u martu me nje katolik.Feja nuk eshte politike as nuk ka te bej me politiken fare , besoj e kam bindjen se kjo fe eshte e pastert sikur loti edhe udhezim i drejt per gjith njerzimin.Nuk do te ndihesha fare e qete nese nje dite martohem me nje katolik dhe i perkas asaj feje do te martohesha vetem nese ai e nderron fejen e behet musliman si une.Nuk jam nga ata fanatiket por gjithmon shkoj aty ku ndihem me e qete dhe me e plot shpirtenisht
Per mendimin tim as me shkon ne mendje se cfare feje ka partneri im....ne qofte se do isha e lumtur me te nuk do e kisha problem se cfare feje ka...pastaj mendoj qe ne shqiptaret nuk e kemi kaq ne gjak fene sepse nuk u rritem me ate fryme ...gjithmone mendimi im
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Cfare shume rendesie ka feja?
Ne Shqiptaret, nuk jemi aq te dhenur mbas fese dhe si rrjedhim nuk jemi ekstremista!
Ka disa eraste te vecanta, ku mund te permend Shkodren, por ne pergjithesi, jemi ne rang te pare boterorisht si shtet qe ka mbarevajtje nderfetare.
Jemi i vetmi shtet me shumice myslimane qe kemi derguar forca ushtarake ne mbeshtetje te USA! Kjo eshte nje + nese e shikoni sesi po rrjedh politika!
Lux Aeterna....!
Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 21-07-2008 më 06:08
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
As me ke shkuar ndermend dicka e tille.Nese njeriu qe dua mbart vlera,atehere ben per mua,ne djall feja!
Elegance is an attitude.
c' pyetje eshte kjo??personalisht me duket fanatike.....gjendemi ne shekullin 21 o shoke te dashur....feja pothuajse s'po ekziston....
edhe c'lidhje ka dashuria e fen???sic thone ne Greqi<<san theli i nifi ke o gabros tifla na ehei o petheros??dmth.ne qofte se ka deshire dhendri me nusen .......![]()
Krijoni Kontakt