Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    Do thirrja Dashurin mbase Dashuria qenka bashke me Pasurin dhe Suksesin.

____
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Paran do thoja une,se te tjerat vijn vet pas saj ,ajo eshte magneti te gjithve,,,,,, edhe shancet drejt suksesit jane me te shumte ne se ke ate qene pare me teprice dhe per te dashur te duan biles ca me shume.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Personalisht do zgjidhja Dashurine. Paraja e suksesi jane gjera materiale dhe si te tilla pak vlere kane. Koha ka vertetuar qe materializmi nuk eshte se i ka sherbyer shume njerezimit. Gjithashtu, dhe studiuesit e shkencetaret e medhenj i kane bere zbulimet e tyre pasi kane ndjere nje dashuri ne ate fushe qe kane kerkuar, kane gjetur nje plotesim shpirteror ne ate fushe, pra me pak fjale e kane dashuruar ate fushe te caktuar te cilen e kane studiuar. Pra, pasuria dhe suksesi jane nje plotesim i momentit e jo i perhershem, ndersa dashuria eshte diçka qe e mban ne shpirt pergjithmone.

Po sjell dhe nje shembull. Te gjithe e dime qe Napoleon Bonaparti ishe nje njeri teper i sukseshem, fama e tij kishte pushtuar gjithe boten e gjithashtu ishte dhe nje nga njerezit me te pasur te botes. Humbja me e madhe e tij ishte tradhetia qe i beri e shoqja. Pra, atij nuk i hyne me ne pune as fama e as pasuria kur ai u tradhetua nga e shoqja.

Gjithashtu dime plot e plot histori te tjera te peraferta ose qe dhe mund ti kemi perjetuar. Gjerat materiale nuk kane te krahasuar me Dashurine e qetesine shpirterore.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ska si leku.

un do zgjidhja lekun se te tjerat vijne mbas lekut. Nqs nuk ke lekun nuk ke as dashuri as sukses. ky esht realiteti.

Erando

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    ska si leku.

un do zgjidhja lekun se te tjerat vijne mbas lekut. Nqs nuk ke lekun nuk ke as dashuri as sukses. ky esht realiteti.

Erando

Ka shume njeres qe kane pasuri, por qe kane nje jete " te zeze" ne te gjitha kuptimet. Nqs pretendon qe dashrine dhe suksesi " t'i blesh" atehere po jam dakort me shprehjen tuaj ......

Nqs nuk ke lekun nuk ke as dashuri as sukses.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    suksesin............
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Une do te zgjidhja suksesin.Nga suksesi dhe paraja vjen dhe dashuria.Dhe jam aq e afte sa ta kuptoj nese personi do dashuroj suksesin apo mua si njeri.Nese me dashuron mua atehere le te triumfoje dashuria ne te kundert me duhet te bej nje zgjedhje tjeter.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E shoqja nuk qe dakord:

-I dashur pse të mos ftojmë Suksesin?
    Kot nuk thone se grate jan te zgjuara.

Me sukses, vjen dashuria, edhe pasuria. Te jeshe si suksesshem ne jete, do te thote te keshe gjithcka.

Pasurine ske cfar e do, kur sdi ta perdoresh. (njoh njerez te pasur, qe kan deshire te vrasin veten, sepse kan provuar gjithcka ne jete)
    Dashurine ske cfar e do, kur je duke vujt per cope te bukes.
    Kurse suksesi eshte celesi i gjithckaje, eshte zgjuarsi, ndaj mund te gjesh edhe dashurine, edhe pasurine.. me sukses.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    652

Wink

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kot nuk thone se grate jan te zgjuara.
    Dashurine ske cfar e do, kur je duke vujt per cope te bukes.
    Kurse suksesi eshte celesi i gjithckaje, eshte zgjuarsi, ndaj mund te gjesh edhe dashurine, edhe pasurine.. me sukses.
    Jam plotesisht dakort me ty.

me syze dielli Maska e sadiku
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    Ajo guraja beri gabim qe zgjolli "dashurin". Kjo tregon qe ai i dashuri ne shtepi nuk i ka dal, po deshte edhe nje tjeter.

Une do zgjithja pasurin. Se po mos te kesh pasurin do punosh si qeni ter diten edhe nuk do kesh kohe te biesh ne dashurin me ndo njeren, keshtu qe po te kesh pasurin do kesh me shume kohe te lire per te bredhur.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cila eshte ajo zgjidhje e drejte e çeshtjes shqiptare...
    Nga Ingenuous në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 26-11-2011, 12:36
  2. Vetëvendosja proteston dhunshëm kundër planit të Ahtisarit
    Nga Alienated në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50
  3. Zgjidhje, apo sërish pseudozgjidhje?
    Nga Borix në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 10:48
  4. Mustafaj: Kosovës t'i jepet pavarësia e kushtëzuar
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 12:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •