Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Me pelqen te jetoj momentin si te ishte ai i fundit , asnjeher si dihet cdo ndodh me von ...
    Perjetesia esht fjale shum e madhe dhe te rrall jan ata qe e thon ...
    edhe Pirro mendimin tend ka, pyt Pinkun,...lol

problemi o se ka vetem momente qe perjetohen ne vazhdimesine e rutines.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Duke ditur qe vete njerezit jane te perkohshem ju flisni per dicka te perjetshme gje qe eshte jashte llogjikes racionale dhe te ben te ngelesh peng i Illuzioneve te humbura ( xhaxhi Balzak me fal )

ps: flisni me kembe ne toke jo ne ajer
    Jam shume dakort me ty. Ne te "perveluarit dhe te djegurit e shekullit" na ka ndodhur qe i kemi besuar dikujt se do na e falte ate dashuri te perjetshme, deri sa e kuptuam shume mire dhe e vertetuam qe asgje nuk eshte e perjetshme apo e garantuar. Eshte shume e lehte te mbash fjalime per ndjenjat e bukura te dashurise, dhe une kam qene nje prej tyre, por ja qe duhet te ndodh dicka qe te shkundi njehere fort dhe te bej te kuptosh shume mire qe jeta eshte thjesht nje seri momentesh, te bukura apo te hidhura, me buzeqeshje apo me lot.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga Nyx Lexo Postimin
    Duke pare nje nga sekuencat e Big Brother Albania me beri pershtypje nje diskutim i Arberit mbi konceptin qe kishte ai per nje dashuri te perjetshme.
    Si mendoni ju ... a do te ishit ne gjendje ti premtonit dikujt nje dashuri te perjetshme, duke e ditur qe as ne vet si qenie njerezore nuk jemi te tille, tek e fundit balte e pluhur do behemi te gjithe.

Nqs do e premtonit nje dashuri te tille cfare ju ben juve te mendoni se nje premtimi te tille nuk do i vij fundi ashtu sikur vet njeriut?!

Po ne rast se nuk do e benit, mendoni se dashuria do ishte me e drejte nqs perjetohej mbi bazat e nje realiteti te pashmangshem, ku fundi eshte i njejte per te gjithe?!
    Dashuri e perjetshme eshte kur jep fjalen perpara Zotit qe do jeni deri ne vdekje bashke.Pastaj nese lind dicka shuuuuuum e forte dhe duhen marrezisht ateheren kur njeri do vij ora te ike ne boten tjeter e do lere pas partenerin,nese duhen kaq shume, ai qe esht gjalle do merzitet kaq shume sa do ike ne boten tjeter per te qne bashke me personin qe duhen.Por e zeme muhabetin per mosha te medhaja.Nese e kuptuat e kuptuat.Nese se kuptuat s'kam c'tju them.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga theodora* Lexo Postimin
    Dashuri e perjetshme eshte kur jep fjalen perpara Zotit qe do jeni deri ne vdekje bashke.Pastaj nese lind dicka shuuuuuum e forte dhe duhen marrezisht ateheren kur njeri do vij ora te ike ne boten tjeter e do lere pas partenerin,nese duhen kaq shume, ai qe esht gjalle do merzitet kaq shume sa do ike ne boten tjeter per te qne bashke me personin qe duhen.Por e zeme muhabetin per mosha te medhaja.Nese e kuptuat e kuptuat.Nese se kuptuat s'kam c'tju them.
    Une te kuptove dhe ke shume te drejte .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    do te zgjidhja perjetsin ,se ne kete menyre mund te jetoja momentet
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Ti nuk mund ta percaktosh (parashikosh) te ardhmen!
    Ti mund te vendosesh vetem si do te veprosh tani!
    Une mendoj se premtimet dhe Fjalet e bukura si psh: 'Ti do jesh shpirti im perjete, ose do te te dua gjithe jeten' te dalin ndonjehre edhe jashte kontrollit (edhe pse ti me shpirt mundohesh qe ti qendrosh besnik ketyre gjerave)! Por nqs ti thua: 'Ti je shpirti im' , 'te dua (gje qe duhet thene shume rralle ne nje lidhje)' mendoj se eshte me e drejte!
    PERSHENDES GJITHE TE DASHURUARIT NE KETE FORUM
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Si mendoni ju ... a do te ishit ne gjendje ti premtonit dikujt nje dashuri te perjetshme, duke e ditur qe as ne vet si qenie njerezore nuk jemi te tille, tek e fundit balte e pluhur do behemi te gjithe.
    Mund ti premtoj se do i rri prane gjith jeten, ne te mire e ne te keq, halle, probleme, veshtersi, ditlindje, pervjetore, gezime etj etj . Nuk eshte dashuri kjo?
    Mendoj se kjo quhet dashuri e perjetshme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Nje i dashuruar i thote dashurise se jetes se tij: te dua dhe do te te dua deri sa thinjat te me mbulojne te terin, deri sa te kem fryme mbi kete toke.
    Cfare jane keto fjale?
    Shprehje te dashurise se "perjetshme" ne nje moment te caktuar.
    A mund t'i shpreh njeriu ndjenjat ne kete menyre? PO SIGURISHT QE PO.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    mua me pelqen kjo thenia...
    te thuash do ta dua dikend perjetesisht eshte njelloj sikur nje qiri te rrij i ndezur pafundesisht.....

respekt!!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Celulari mė i mirė pėr momentin
    Nga Juventini nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 30-03-2024, 14:38
  2. Sa loja keni per momentin..?
    Nga km92 nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 06:09
  3. Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-09-2005, 08:07
  4. Njė vepėr e duhur nė momentin e duhur
    Nga I-amėshuar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2005, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •