Jam shume dakort me ty. Ne te "perveluarit dhe te djegurit e shekullit"na ka ndodhur qe i kemi besuar dikujt se do na e falte ate dashuri te perjetshme, deri sa e kuptuam shume mire dhe e vertetuam qe asgje nuk eshte e perjetshme apo e garantuar. Eshte shume e lehte te mbash fjalime per ndjenjat e bukura te dashurise, dhe une kam qene nje prej tyre, por ja qe duhet te ndodh dicka qe te shkundi njehere fort dhe te bej te kuptosh shume mire qe jeta eshte thjesht nje seri momentesh, te bukura apo te hidhura, me buzeqeshje apo me lot.
Dashuri e perjetshme eshte kur jep fjalen perpara Zotit qe do jeni deri ne vdekje bashke.Pastaj nese lind dicka shuuuuuum e forte dhe duhen marrezisht ateheren kur njeri do vij ora te ike ne boten tjeter e do lere pas partenerin,nese duhen kaq shume, ai qe esht gjalle do merzitet kaq shume sa do ike ne boten tjeter per te qne bashke me personin qe duhen.Por e zeme muhabetin per mosha te medhaja.Nese e kuptuat e kuptuat.Nese se kuptuat s'kam c'tju them.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
do te zgjidhja perjetsin ,se ne kete menyre mund te jetoja momentet
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ti nuk mund ta percaktosh (parashikosh) te ardhmen!
Ti mund te vendosesh vetem si do te veprosh tani!
Une mendoj se premtimet dhe Fjalet e bukura si psh: 'Ti do jesh shpirti im perjete, ose do te te dua gjithe jeten' te dalin ndonjehre edhe jashte kontrollit (edhe pse ti me shpirt mundohesh qe ti qendrosh besnik ketyre gjerave)! Por nqs ti thua: 'Ti je shpirti im' , 'te dua (gje qe duhet thene shume rralle ne nje lidhje)' mendoj se eshte me e drejte!
PERSHENDES GJITHE TE DASHURUARIT NE KETE FORUM
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Mund ti premtoj se do i rri prane gjith jeten, ne te mire e ne te keq, halle, probleme, veshtersi, ditlindje, pervjetore, gezime etj etj . Nuk eshte dashuri kjo?Si mendoni ju ... a do te ishit ne gjendje ti premtonit dikujt nje dashuri te perjetshme, duke e ditur qe as ne vet si qenie njerezore nuk jemi te tille, tek e fundit balte e pluhur do behemi te gjithe.
Mendoj se kjo quhet dashuri e perjetshme.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nje i dashuruar i thote dashurise se jetes se tij: te dua dhe do te te dua deri sa thinjat te me mbulojne te terin, deri sa te kem fryme mbi kete toke.
Cfare jane keto fjale?
Shprehje te dashurise se "perjetshme" ne nje moment te caktuar.
A mund t'i shpreh njeriu ndjenjat ne kete menyre? PO SIGURISHT QE PO.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
mua me pelqen kjo thenia...
te thuash do ta dua dikend perjetesisht eshte njelloj sikur nje qiri te rrij i ndezur pafundesisht.....
respekt!!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Krijoni Kontakt