Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Ishte thjesht dicka qe mu duk interesante per tu diskutuar ne forum dhe tema nuk u hap per te diskutuar mbi BB dhe vlerat e tij (eshte hap nje teme enkas per kete gje).

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar mė parė nga Nyx Lexo Postimin
    Duke pare nje nga sekuencat e Big Brother Albania me beri pershtypje nje diskutim i Arberit mbi konceptin qe kishte ai per nje dashuri te perjetshme.
    Si mendoni ju ... a do te ishit ne gjendje ti premtonit dikujt nje dashuri te perjetshme, duke e ditur qe as ne vet si qenie njerezore nuk jemi te tille, tek e fundit balte e pluhur do behemi te gjithe.

Nqs do e premtonit nje dashuri te tille cfare ju ben juve te mendoni se nje premtimi te tille nuk do i vij fundi ashtu sikur vet njeriut?!

Po ne rast se nuk do e benit, mendoni se dashuria do ishte me e drejte nqs perjetohej mbi bazat e nje realiteti te pashmangshem, ku fundi eshte i njejte per te gjithe?!
    Kam qen duke e ndjek kete moment ne Big Brother Albania
    Sdi ca te them epr te sepse ai e mendon vete, Thesht e dashura e tije eshte Italiane,Mbase sdi gje nese ai munde te jetoje me te Perjetesisht ,

Une Per vete Them momentin , Sesa Perjetesin.
    FieRaK

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Miri !

Momenti ... moment mbetet gjithmone ! E nqs nga jeta kerkon kaq pak, atehre jam dakort.

Jeta nje e vetme eshte dhe momente mund te kete plot ,por jo te gjitheve mund tu japesh te njejten ndjenje e te njejtin vend !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Booh po pse duhet te flisni per BB ... un thjesht thash nga erdhi ideja e temes qe hapa, dhe te evitoja komente te tipit " ou shifke emisionin ti ... po te pakten jepi kredit per temen" kaq asgje me shum.

Harroje se me ke e ka momentin apo perjetesine ky cuni qe ishte lidhur me nje te huaj.

Pyetja eshte per ju, ju dhe prap ju .... ahh po mos harrova te them edhe ju, epo ja po e them prap: Ke do zgjidhnit JU momentin apo perjetesine?

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    shikon cpyetje te gabuara lindin kur shikon emisione te gabuara? ndaj vari qillon BB. shiko "Delta Force" me Chuck Norris-in dhe do gjesh te gjitha pergjigjjet.

Jo po Xheki Chan
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Nese do ja premtonim njeri tjetrit dashuri te perjetshme do isha me perjetesin ne te kundren per momentin
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar mė parė nga Nyx Lexo Postimin
    Booh po pse duhet te flisni per BB ... un thjesht thash nga erdhi ideja e temes qe hapa, dhe te evitoja komente te tipit " ou shifke emisionin ti ... po te pakten jepi kredit per temen" kaq asgje me shum.

Harroje se me ke e ka momentin apo perjetesine ky cuni qe ishte lidhur me nje te huaj.

Pyetja eshte per ju, ju dhe prap ju .... ahh po mos harrova te them edhe ju, epo ja po e them prap: Ke do zgjidhnit JU momentin apo perjetesine?
    Lexo ne postimin e me poshtem
    Une E kam nderthur mendimin tim.Duke cituar ate cfare ke pare ti ,
    Gjithashtu kam dhen ne versionin tim se cfare mendoj une ,
    FieRaK

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po mire, juve qe zgjidhni momentin. Po pasi te kaloje ky moment, edhe shume momente te tjere pas tij, dhe kur nje dite te gjendeni krejt te vete, pa asnjeri qe t'u mbeshtese, ēfare do te beni? Sepse nuk do mend qe dhe ato qe kane ndenjur me ju per nje moment, nuk do jene prane jush kur te keni nevoje. Gjithsesi eshte zgjedhja juaj dhe nuk e gjykoj.

Per mua eshte me e rendesishme perjetesia. Te pakten nga ana ime, nqs dike do e doja me gjith shpirt dhe do me donte njesoj si une ate, do zgjidhja perjetesine. Nuk mendoj se momenti do te me plotesonte gjithēka une dua. Ne nuk jemi ne gjendje te percaktojme se sa do te zgjase nje lidhje, por te pakten une do beja gjithēka qe kjo lidhje te mos mbaronte kurre.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Shkelqimi para se te hynte ne shtepi tha vetem nje fjali mjaft te bukur per gruan e tij dhe vetem ajo e di si eshte ndjer ne ato momente. 'ASAJ I KAM FAL SYTE DHE ZEMREN'
    Mendoj se ne nje te ardhme do t'ia kopjoj kete fjali
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Duke ditur qe vete njerezit jane te perkohshem ju flisni per dicka te perjetshme gje qe eshte jashte llogjikes racionale dhe te ben te ngelesh peng i Illuzioneve te humbura ( xhaxhi Balzak me fal )

ps: flisni me kembe ne toke jo ne ajer

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Celulari mė i mirė pėr momentin
    Nga Juventini nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 30-03-2024, 14:38
  2. Sa loja keni per momentin..?
    Nga km92 nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 06:09
  3. Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-09-2005, 08:07
  4. Njė vepėr e duhur nė momentin e duhur
    Nga I-amėshuar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2005, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •