Ishte thjesht dicka qe mu duk interesante per tu diskutuar ne forum dhe tema nuk u hap per te diskutuar mbi BB dhe vlerat e tij (eshte hap nje teme enkas per kete gje).
Ishte thjesht dicka qe mu duk interesante per tu diskutuar ne forum dhe tema nuk u hap per te diskutuar mbi BB dhe vlerat e tij (eshte hap nje teme enkas per kete gje).
Miri !
Momenti ... moment mbetet gjithmone ! E nqs nga jeta kerkon kaq pak, atehre jam dakort.
Jeta nje e vetme eshte dhe momente mund te kete plot ,por jo te gjitheve mund tu japesh te njejten ndjenje e te njejtin vend !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Booh po pse duhet te flisni per BB ... un thjesht thash nga erdhi ideja e temes qe hapa, dhe te evitoja komente te tipit " ou shifke emisionin ti ... po te pakten jepi kredit per temen" kaq asgje me shum.
Harroje se me ke e ka momentin apo perjetesine ky cuni qe ishte lidhur me nje te huaj.
Pyetja eshte per ju, ju dhe prap ju .... ahh po mos harrova te them edhe ju, epo ja po e them prap: Ke do zgjidhnit JU momentin apo perjetesine?
Nese do ja premtonim njeri tjetrit dashuri te perjetshme do isha me perjetesin ne te kundren per momentin
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Po mire, juve qe zgjidhni momentin. Po pasi te kaloje ky moment, edhe shume momente te tjere pas tij, dhe kur nje dite te gjendeni krejt te vete, pa asnjeri qe t'u mbeshtese, ēfare do te beni? Sepse nuk do mend qe dhe ato qe kane ndenjur me ju per nje moment, nuk do jene prane jush kur te keni nevoje. Gjithsesi eshte zgjedhja juaj dhe nuk e gjykoj.
Per mua eshte me e rendesishme perjetesia. Te pakten nga ana ime, nqs dike do e doja me gjith shpirt dhe do me donte njesoj si une ate, do zgjidhja perjetesine. Nuk mendoj se momenti do te me plotesonte gjithēka une dua. Ne nuk jemi ne gjendje te percaktojme se sa do te zgjase nje lidhje, por te pakten une do beja gjithēka qe kjo lidhje te mos mbaronte kurre.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Shkelqimi para se te hynte ne shtepi tha vetem nje fjali mjaft te bukur per gruan e tij dhe vetem ajo e di si eshte ndjer ne ato momente. 'ASAJ I KAM FAL SYTE DHE ZEMREN'
Mendoj se ne nje te ardhme do t'ia kopjoj kete fjali
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Duke ditur qe vete njerezit jane te perkohshem ju flisni per dicka te perjetshme gje qe eshte jashte llogjikes racionale dhe te ben te ngelesh peng i Illuzioneve te humbura ( xhaxhi Balzak me fal)
ps: flisni me kembe ne toke jo ne ajer![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Krijoni Kontakt