Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 176
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin

O zot sa qejf i kam keta te bukurit une...sa here lexoj keto me shkojne zorret te gryka.
    Ciao
    ca ke inat pse nuk e ke fejumin te bukur ti?e din si jam?ne ball dhe ke targa makines e kam te shkruajt shqiptar + ja ca gjera tjera qe sti them se mbaj sekretin profesional..rri moj goc se nuk i dua llogarit nga ty un..dhe sa personale ma more..mbaj zorret se kushedi do kendosh me ata sot..ndo nje un dua ah ah..

llogari them un po ata kerkohen duke KOMUNIKUAR si thu ti..KOMUNIKIMI behet me goj,me vizatim,me sy,me plluma,nje sms ne telefon..ndodh ne jet qe kerkon llogari partnerit per nje gje qe kushedi koka jote vet ka kriuar dhe te hypin ato qe toni zerit ngrihet dhe nga komunikimi del ne "llogari" po meqe ti je kaq mirkuptuese duhet thjesht te pergjigjesh jo te thuash burrit:"vetem baba me kerko llogari mua"..pse mi bab e ke burrin?nuk krahasoen per mua ato te dy..
    se te thot burri hec pirdhu ke baba jot meqe qenka kshu puna..per kaq sme duket nje gje e mir!as pergjigja e sajt as e atit..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

Po tashti, gjithnje e me shume femra po e merr rolin e vet qe e ka pasur dikur. Shpresojme te kthehet edhe nje here matriarkati e mandej e sheh ti se sa e dobet eshte femra dhe se a do te jete komandant apo zevendes komandant
    Pajtohem se Gruaja dhe Sundimi Matriarkat ishte i Fort dhe i fuqishem,mirpo me zbulimin e "Gishtit" si duket u zbeh ndikimi i gruas dhe sundimit Matriarkat.

Sepse u zbulua se femra me nje "Gisht" Mund te rrezohet nga Froni

Dhe mori fund matriarkati...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gatusso : 10-05-2008 mė 09:10

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Citim Postuar mė parė nga engjulli_peje^ Lexo Postimin
    Disa nga ju jane te martuar, A duhet qė gruaja juaj tju pyes, Ku po shkon ose me ke je . dhe cfare po bene, ... apo nje gje te tille nuk do te ishte e thene?
    E per ju qė jeni ende beqar, a do tė dėshironit qė gruaja e ardhme apo e dashura qė keni tani, t'ju pyes per gjithēka?
    Ore qė nuk na kishte shkuar ndėr mėnd ta trajtonim njė herė kėtė temė!
    Unė pėr shėmbull kam 100 vjet,(pa pakė) martesė dhe jo vetėm qė duhet tė pyes gruaja por,duhet tė firmosėsh ditė pėr ditė nė librin familjar. (Nuk e di pėr tė tjerėt,por unė e mbaj qė ditėn e parė tė martesės).

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Hahaaaaaaaaa Ali Baba ,sa mire te paska shkuar ne mendje me ate librin.Cdo gje e dokumentuar s'ka me mire.Ti po qe e paske planifikuar mire martesen.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Familja eshte Nje Ushtri dhe se nje Ushtri per te qenė me funksionale ,ajo duhet te ketė Hiriarki ne Udheheqje...d.m.th duhet ta ketė nje Komandat (Burri)ajo Ushtri dhe pse jo nje zv Komandant (gruaja)...

Tash nese deshirojm qe edhe Ushtaret(femijet) te jenė me te ndegjueshem ndaj urdherave te Komandantit dhe zv Komandatit ateher duhet te rrespektohet Hiriarkia separi ndermjet Komandanti dhe Zv Komandatit ne menyre qe te rrespektohet hiriarkia nga Posht (prej ushtarit)...

Ishte nje formul logjike kjo ,besoj qe detyra mund te zgjidhet me left dhe te nxirret rezultati i kesaj detyre ...

kaloni mire

Po Gjenerali kush eshte? Komshiu te dera?

Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ca ke inat pse nuk e ke fejumin te bukur ti?e din si jam?ne ball dhe ke targa makines e kam te shkruajt shqiptar + ja ca gjera tjera qe sti them se mbaj sekretin profesional..rri moj goc se nuk i dua llogarit nga ty un..dhe sa personale ma more..mbaj zorret se kushedi do kendosh me ata sot..ndo nje un dua ah ah..

llogari them un po ata kerkohen duke KOMUNIKUAR si thu ti..KOMUNIKIMI behet me goj,me vizatim,me sy,me plluma,nje sms ne telefon..ndodh ne jet qe kerkon llogari partnerit per nje gje qe kushedi koka jote vet ka kriuar dhe te hypin ato qe toni zerit ngrihet dhe nga komunikimi del ne "llogari" po meqe ti je kaq mirkuptuese duhet thjesht te pergjigjesh jo te thuash burrit:"vetem baba me kerko llogari mua"..pse mi bab e ke burrin?nuk krahasoen per mua ato te dy..
    se te thot burri hec pirdhu ke baba jot meqe qenka kshu puna..per kaq sme duket nje gje e mir!as pergjigja e sajt as e atit..
    Me qafsh mua si ma paske gjetur sot si me porosi per te bere te bukurin
    O yll i shuar me kater cepa qe vetem me kaq sa po perpiqem te kuptoj sepse me duhet perkthyes per cfare ke shkruar, une nuk do te hidhja as qurret ty se edhe ato do ofendoheshin.

E para njehere, po ta kuptoje mire se cfare kisha shkruar, do ta kuptoje qe po flisja ne pergjithesi por perdora veten per ta bere me te lehte ta kuptoje ti se trurin ma paske te sheshte fare dhe e dija qe nuk do ta kuptoje gje qe e vertetove.

E dyta, nuk jam as e fejuar dhe as e martuar dhe te garantoj qe bukuria nuk eshte gjeja e pare qe shikoj te nje mashkull. Me intereson me teper mendja se sa surrati, dhe me intereson dikush qe eshte tamam Mashkull dhe jo nje me keq se femrat si ty. Me mire behem lesbike se sa te arrij te marr nje si puna jote.

E treta, po te arrij bashkeshorti im te me thoje mua "Ec pirdhu te babai jot", te garantoj qe ai do i kete plackat ne oborr sa te hap e te mbyll syte dhe jo nuk jam une ajo qe do vete te babai im por do jete ai qe do veje te mami i tij. Megjithate nuk mendoj se ajo do ndodh ndonjehere sepse nuk kam ndermend te zgjedh per burre nje loser si ty.

Me fal qe u zgjata se te mora kohe nga koha qe harxhon perpara pasqyres.

Ciaooooooo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 11-05-2008 mė 00:41

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Me qafsh mua si ma paske gjetur sot si me porosi per te bere te bukurin
    O yll i shuar me kater cepa qe vetem me kaq sa po perpiqem te kuptoj sepse me duhet perkthyes per cfare ke shkruar, une nuk do te hidhja as qurret ty se edhe ato do ofendoheshin.

E para njehere, po ta kuptoje mire se cfare kisha shkruar, do ta kuptoje qe po flisja ne pergjithesi por perdora veten per ta bere me te lehte ta kuptoje ti se trurin ma paske te sheshte fare dhe e dija qe nuk do ta kuptoje gje qe e vertetove.

E dyta, nuk jam as e fejuar dhe as e martuar dhe te garantoj qe bukuria nuk eshte gjeja e pare qe shikoj te nje mashkull. Me intereson me teper mendja se sa surrati, dhe me intereson dikush qe eshte tamam Mashkull dhe jo nje me keq se femrat si ty. Me mire behem lesbike se sa te arrij te marr nje si puna jote.

E treta, po te arrij bashkeshorti im te me thoje mua "Ec pirdhu te babai jot", te garantoj qe ai do i kete plackat ne oborr sa te hap e te mbyll syte dhe jo nuk jam une ajo qe do vete te babai im por do jete ai qe do veje te mami i tij. Megjithate nuk mendoj se ajo do ndodh ndonjehere sepse nuk kam ndermend te zgjedh per burre nje loser si ty.

Me fal qe u zgjata se te mora kohe nga koha qe harxhon perpara pasqyres.

Ciaooooooo
    sa e lezetcme qe je moj me henkt goja myt kul flac me ty..
    jemi njerz me kultur gjasme dhe sdua te ofendoj si bere ti meqe me dy shkrime arrite te kuptosh si jam un po nejse ska problem rrofsh per ca the..
    habitem me gjithmen qe per nje shaka ca arrin njeriu te ncjerri nga goja..
    faleminderit dhe per loser..

however i love you..also losers have a heart to do it!

me pelqen me shume te qesh se sa ofendimet se ste njof dhe ste prekin..nqofse si kuptove shakat sorry for everything it was not my intention to offend you,more than this i can't do!!

shpresoj te me kesh kuptuar anglisht meqe shqip te ncorra probleme..kemi studiu pak ne shkoll edhe se jemi te bukur (qesh ri se jam tullac pa dhemb dhe me lesh ke kurrizi ih ih ih)
    ciauz

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    Akome s'i ke thene gje per ne te dy ?
    si jo mi?
    Me ka dhene leje per ty.
    Me ka thene : - Me kusht qe te mos biesh ne dashuri me donnen.
    U pa puna, sex e lumturi. Do i harojme dashurine dhe lotet.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Po ti benke perjashtim mor cun se ne pergjithesi meshkujt duan ta kene nen kontroll femren,''instikti mashkullor'' .Megjithate ato qe shkruajta me lart nuk jane te gjitha fjalet e burrit tim ,por te degjuara dhe nga femra te tjera.
    dea-07 nen kontrol nuk mundesh ta vesh kurre nje femer me te tilla metoda.
    Per kete une jam 100% i sigurte.
    Nen kontroll e vendos sjellja e mire dhe korekte.
    Respektimi i saj.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Pajtohem plotesisht me filozofin, emri i te cilit nuk me kujtohet, qe mesohet te ket then: "Mė fal nenė por tė gjitha femrat janė lavire".

Me ngadal femra, mos u frymezoni, ngase e kam nje poen me kte thenie.

Nje femre kurr s'duhet besuar 100% dhe as s'mund ta vesh nen kontroll. (Te njejten gje thon femrat per meshkujt, vecse kjo i perket nje teme tjeter).

Ne pyetje jan; besimi, kompromisi dhe dashuria, (sa ndjen ajo per ty).

Gruaja s'duhet pyetur burrin, vec duhet qe atij t'ia bej me dije cdo gje; se ku do shkoj, sa do rrij, kur do kthehet etj etj... Mendimi im.

Ne vijim nje tregim i vjeter kushtuar thenies se filozofit X Z.

Na ishin njeher nje burr dhe nje grua. Burri ishte shum i ashper e xheloz, ndersa gruaja shum e bukur por besnike. Ne lagjen ku jetonin martohej nje cift i ri, dhe i ftuan te dy keta.
    Burri i thot gruas: "Un duhet te shkoj e ti rri, mbase s'kam besim ne ty!!". Gruaja i thot: "N'rregull, kalo mir.".

Burri shkoi dhe u kthye pas nje ore, gruaj u cudit kur e pa edhe i thot: "Nuk shkove apo ishe dhe u ktheve kaq shpejt?? Burri ia pret me te keq: "Isha dhe u ktheva pasi ndjeva sikur me tradhton!!!". Gruas i plas vaji.

"Po pse qan!!??", pyet burri.
    Gruaja i thot: "Gjithnje te kam qen besnike, asnjeher s'me ka shkuar mendja te te tradhtoj e ti prap dyshon.". Burri serish ngrit zerin lart dhe i thot: "Jo te te shkoje mendja por as un te ndjej sikur me tradhton s'guxon te ndodh, se po e bere ne te vertet do te te vrisja!! Kupton - s'guxon dhe pik!!!".

Diten tjeter, gruaja me vete thot: "Guxoj dhe s'ka per ta marr vesh kurr.". Tani vec fillon t'ia punon nje tradhti pas shpine. Nje mengjes, te dy zgjohen heret dhe shkojn per te punuar tokat, fillojn punes dhe kah mesdita ulen te pushojn ca. Papritmas, gruaja i thot: "Kam nevoj te shkoj ne WC, po pasi me jan levoruar duart me ndihmon t'i zhvesh citjanet??". Burri i ndihmon dhe ajo niset ne nje drejtim me larg tij. Diku me larg ajo ndeshet me nje djal te ri, po ashtu sic dhe kishte ber plan edhe dhe ben dashuri me at.

Pas pak, gruaja kthehet dhe Burri prap fillon ta qorton: "Ku ishe??!!!". Gruaja: "Bera dashuri me nje djal te ri!!!".

Burri shpejt ngritet ne kemb dhe e godet: "Lavire, kurr s'ke guxuar!! Po si, ku, - pothuaj para syve te mi e paske ber!!".

Gruaja ia kthen: "E, more burr, o i gjor, nuk doja e as s'kam dashur, mbase me detyrove e bera. Tani e ki te qart se me dhun kurr s'mund ta vesh nje femer nen kontroll.".

-Pra, sic e thash me siper, nese vetiu s'esht nje femer e till, si themi ne nė Kosov "e bekuar besnike", as me dhun e as me metoda tjera s'mund ta besh gruan per vete. Gruaja si burri duhet vetem t'ua bejn me dije njeritjetrit se: "ku", "cka", "sa", e jo ta pyesin njeritjetrin per cdo gje.

Besim s'ka, as s'mund t'i shkosh prapa gjithher si psikopat. Zullumqar mos u beni.

KLM...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anetar_kastarof : 11-05-2008 mė 14:51 Arsyeja: harrova te shtoj dic... :)
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ėshtė gruaja pėr burrin?
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 26-09-2024, 09:35
  2. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  3. Gruaja plagos burrin tek Parku Rinia me thikė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 16:23
  4. Si Dashurojnė Burrat Dhe Si Dashurojnė Gratė?
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-12-2005, 09:39
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •