Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 176
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mire e keni ju meshkujt kur thoni se femra pyet shume .Pa na pyet neve femrave se sa nderhyni ju ne punet tona
    -Kush te ka marre ne tel?Do japesh llogari kur te marrin ne tel. gabimisht sikur dhe thjesht ''missed call". Ndonjehere nuk besoni dhe i bini numrit qe te bindeni se ishte vertet nje gabim numri.
    -Pse nuk e ngrite tel.kur i rashe une?
    -Pse u vonove?Ku do vesh dhe me ke do vesh?
    -Cfare do veshesh?ku je ? Kur do vish ?Mos u vono!
    -Jo nuk ke per ta veshur!Jo nuk ke per te shkuar atje!Jo nuk ke per te ikur pa mua!Jo nuk me pelqen te rrish me ate femer! ...etj.
    Cdo gje eshte reciproke ,ndryshe rri beqar me mire,se ka ikur ajo kohe kur femra nuk ndihej ,por vetem bindej.
    Zemer nje burre si ky qe permend ti, ndaje sa me shpejt dhe jeto e lumtur.
    Jo vallahi, nuk e kam pyt ndonjehere gruan me ke ka fol ne tel a ku ishte a cfare beri.
    Normal qe ne familje meremi vesh, por keto budallalliqe le te na mungojne.

Tuke ne nuk kemi nevoje me i pyt.
    Ato na i thone vete te tera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 09-05-2008 mė 15:05 Arsyeja: kisha haru tuken.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    sigurisht qe dua tme japi llogari kur ja kerkoj..edhe tja jap un sajt!po nuk i interesoj njerit se me ca merret tjetra ca dashurie eshte ajo?apo syt nuk shohin dhe zemra nuk..nuk eshte mos te kesh besim po me e marr fejumen ne tel dhe me me then "sta them,ste hyn ne pun ku jam me cin jam" na iken pak truri..dhe ai pak qe kemi..

po edhe qe te marri cdo sekond,me ta nci jeten moooo..ca te bejm:ne qe jemi te bukur duhet te paguajm dhe te vuajm per ket qe na dha Zoti!ah ah ah..

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Familja eshte Nje Ushtri dhe se nje Ushtri per te qenė me funksionale ,ajo duhet te ketė Hiriarki ne Udheheqje...d.m.th duhet ta ketė nje Komandat (Burri)ajo Ushtri dhe pse jo nje zv Komandant (gruaja)...

Tash nese deshirojm qe edhe Ushtaret(femijet) te jenė me te ndegjueshem ndaj urdherave te Komandantit dhe zv Komandatit ateher duhet te rrespektohet Hiriarkia separi ndermjet Komandanti dhe Zv Komandatit ne menyre qe te rrespektohet hiriarkia nga Posht (prej ushtarit)...

Ishte nje formul logjike kjo ,besoj qe detyra mund te zgjidhet me left dhe te nxirret rezultati i kesaj detyre ...

kaloni mire
    nuk arrij te kuptoj si mund te quhet familja ushtri. ne familje nuk ka hiriarki, jane te gjithe te barabarte , cdo vendim qe merret duhet diskutuar sebashku sepse si burri ashtu dhe gruaja kane te njejtat detyra dhe te drejta, kjo thjesht per faktin sepse te dy jane njerez dhe si te tille kane inteligjenze, dhe mendime pra cdonjeri ka trurin e tij .nuk egzistoje komandante apo zv komandante..pastaj ti paske ndare dhe kush duhet te jete komandanti dhe zv komandanti...cfare te ben te kuptosh qe gruas di ti pelqente te ishte zv komandante??? ah po harrova sepse ngaqe eshte grua dhe nuk ka aftesite fizike (sipas teje)atehere natyrisht per ty eshte inferiore ndaj burrit...
    po te pergjigjem ne menyren tende; ALLAHU NA RUAJ NGA IDEE TE TILLA
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    sigurisht qe dua tme japi llogari kur ja kerkoj..edhe tja jap un sajt!po nuk i interesoj njerit se me ca merret tjetra ca dashurie eshte ajo?apo syt nuk shohin dhe zemra nuk..nuk eshte mos te kesh besim po me e marr fejumen ne tel dhe me me then "sta them,ste hyn ne pun ku jam me cin jam" na iken pak truri..dhe ai pak qe kemi..

po edhe qe te marri cdo sekond,me ta nci jeten moooo..ca te bejm:ne qe jemi te bukur duhet te paguajm dhe te vuajm per ket qe na dha Zoti!ah ah ah..

O zot sa qejf i kam keta te bukurit une...sa here lexoj keto me shkojne zorret te gryka.

E para e punes njehere kush je ti qe te kerkosh LLOGARI dhe me keq akoma kush eshte ajo qe te lejon ty t'i kerkosh llogari?! Me fal po vetem ai qe me ka bere koken mund te me kerkoj mua llogari. Kur une nuk pranoj vellezerit te me kerkojne llogari jo me dike tjeter. O cuno ke degjuar ti per DIALOGUN dhe se cfare do te thote dhe me e rendesishme akoma si praktikohet? Nqs do me teper informacion beje google

Nuk ka pse as ti t'i kerkosh llogari asaj, as ajo ty. Perderisa jeni bashke dhe keni vendosur te lidhni jeten bashke besoj se keni gjene me elmentare te perbashket qe quhet KOMUNIKIM. Nqs jo atehere te keshilloj te vraposh ne drejtim te paditur dhe mos e kthe koken mbrapa.

Ciao

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Jo vallahi, nuk e kam pyt ndonjehere gruan me ke ka fol ne tel a ku ishte a cfare beri.

Akome s'i ke thene gje per ne te dy ?
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin

Po ti benke perjashtim mor cun se ne pergjithesi meshkujt duan ta kene nen kontroll femren,''instikti mashkullor'' .Megjithate ato qe shkruajta me lart nuk jane te gjitha fjalet e burrit tim ,por te degjuara dhe nga femra te tjera.

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    -Kush te ka marre ne tel?Do japesh llogari kur te marrin ne tel. gabimisht sikur dhe thjesht ''missed call". Ndonjehere nuk besoni dhe i bini numrit qe te bindeni se ishte vertet nje gabim numri.
    -Pse nuk e ngrite tel.kur i rashe une?
    -Pse u vonove?Ku do vesh dhe me ke do vesh?
    -Cfare do veshesh?ku je ? Kur do vish ?Mos u vono!
    -Jo nuk ke per ta veshur!Jo nuk ke per te shkuar atje!Jo nuk ke per te ikur pa mua!Jo nuk me pelqen te rrish me ate femer! ...etj.
    keq muhabeti... e paske bo me fiksime tė shkretin

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    Akome s'i ke thene gje per ne te dy ?
    Hmmmmmm, prandaj se pyeska shume gruan ai se e paska mendjen te ty.Po ci paske bere moj e uruar?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 09-05-2008 mė 19:18

209,33333...% vlonjat Maska e GoAheadEagles
    Anėtarėsuar
    09-10-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    56
    varet nga fshati qe je

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    ai burre qe nuk e pyet gruaja me mire te vare nje gur ne qafe dhe te hidhet ne ndonje lum apo det.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ėshtė gruaja pėr burrin?
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 26-09-2024, 09:35
  2. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  3. Gruaja plagos burrin tek Parku Rinia me thikė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 16:23
  4. Si Dashurojnė Burrat Dhe Si Dashurojnė Gratė?
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-12-2005, 09:39
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •