Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    Opinioni qe njerezit krijojne ka nje baze. Jo gjithmon te vertete por ama fillon diku. Ne ne Shqiperi nuk mund te krijojme opinion per imigrantet turq apo maroken si p.sh., pasi nuk ka imigrante turq ne Shqiperi qe tu dale emri si kriminele apo njerez te mire.

Sigurisht ka opinione te pabazuar gjithashtu dhe prandaj do ishte mire te sillen statistika qe te provohet nese jane te pazuara apo jo ato per shqiptaret.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    O Qyfyre na bej ndonje qyfyre te qeshim....Po pse o derezi,ske pune tjeter ti,ne cdo teme vetem te vjellesh vrer mbi kombin tend... Te jep kenaqesi kjo gje apo e ke thjesht per hobi?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    O Qyfyre na bej ndonje qyfyre te qeshim....Po pse o derezi,ske pune tjeter ti,ne cdo teme vetem te vjellesh vrer mbi kombin tend... Te jep kenaqesi kjo gje apo e ke thjesht per hobi?
    te sjellesh statistika nuk eshte vjellje vrer. Un shume kollaj mund te behem "patriot" dukemohuar qe ka kriminela shqiptare. Sa me shume te degjohen lajme per krime nga shqiptaret gjithnje e me keq me vjen. Po kjo s'do te thote qe duhet te themi "so e ken akuzuar kot se e kan inat se eshte shqiptar". Realiteti eshte ai qe eshte dhe provohet me fakte, nuk e shpik dot as une as ti dhe asnje tjeter.

Une besoj se si shume shqiptare te tjera jashte Shqiperise jap kontributin tim per t'ja ngitur emrin Shqiperise dhe prandaj me vjen akoma me keq kur degjoj lajme negative. Te isha ndonje qe po le nam ketej s'do caja shume koke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 06-03-2008 më 15:53

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    japonia i perdhunoi komplet nje qytet disa qindra mijra banore kines, pastaj i masakroi, (ky incident njihet si rape of nanking, ose perdhunimi nankingut, edhe zgjati disa dite). amerikani i beri shkrumb u hodhi bomben atmike, cope 2. evropianet shfarosen popujt e civilizimeve te botes se re... edhe... desha me thene me nje fjale se kta jane qe te gjithe ***, edhe bejne per per. ksaj i thon charade... dmth nje pretendim absurd.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    si thua ti qyfyre, hyjne kto ne statistika?

Citim Postuar më parë nga artful dodger Lexo Postimin
    si thua ti qyfyre, hyjne kto ne statistika?
    sigurisht. dhe besoj se ndikojne dhe ne opinionet e popujve qe i kane vuajtur ato masakra

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Me hapjen e Burgjeve edhe mund te ishte parashikuar 1 dicka e tille.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    qyfyre, e kam fjalen se kto statistikat e intyerpolit kane nje vlere shpjeguese te barabarte me 0. Ne radhe te pare, cfare mundohen te shpjegojne? dicka negative, cfare ehste kjo dicka negative? krimi, cfare eshte pikerisht prej krimit qe eshte negative? dmth, nqs e avullon krimin ne menyren per ti nxjerr ate esencen negative te tij, cfare del? edhe si matet kjo esenca negative? me cfare valute matet? me kupton ku e kam llafin? e kam llafin se po ta shohesh nga pikepamja e teorise kritike (critical theory), kto te gjitha jane nje mullar me bajga te thata.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    te sjellesh statistika nuk eshte vjellje vrer. Un shume kollaj mund te behem "patriot" dukemohuar qe ka kriminela shqiptare. Sa me shume te degjohen lajme per krime nga shqiptaret gjithnje e me keq me vjen. Po kjo s'do te thote qe duhet te themi "so e ken akuzuar kot se e kan inat se eshte shqiptar". Realiteti eshte ai qe eshte dhe provohet me fakte, nuk e shpik dot as une as ti dhe asnje tjeter.

Une besoj se si shume shqiptare te tjera jashte Shqiperise jap kontributin tim per t'ja ngitur emrin Shqiperise dhe prandaj me vjen akoma me keq kur degjoj lajme negative. Te isha ndonje qe po le nam ketej s'do caja shume koke.

Ore po dihet qe ka kriminalitet,nuk eshte ndonje e re,por ceshtja per te cilen po te kritikoj eshte se forma ne te cilen percillen keto gjera jane te nje formati antishqiptar,qe kane per qellim te nxjerrin kombin shqiptar si komb kriminelash e hajdutesh...

Eshte njesoj si ajo puna e 4 terroristave islamike me kombesi shqiptare ne amerike...formati ishte i atille,dmth u nxorren te gjitha negativitetet e mundshme,qe te dukej sikur shqiptaret ishin terrorista....

Me bute qyfyre,merri keto ceshtje si qyfyre,ske pse ta besh qimen tra ,ne cdo rast...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Jo seshte urrejtja per ne. Kemi eksportuar plot kriminele e zhelane neper bote se keta i polli varferia shqiptare, papunesia, demotivimi, mungesa e qytetarise, prpapambetja qe kemi si komb ne krahesim me te tjeret, qeverisja e keqe, komunizmi i zi shqiptar etj.
    Te gjithe popujt ne stress kombetar si jemi ne e kane kaluar kete periudhe kriminaliteti. Se nuk jemi te keqinj sic i duket disave. Vetem se kemi shumme rruge per te bere per ti arritur kombet e tjera. Me e keqja eshte se asnje politike shteti nuk behet per te rritur shpejtesine e kalimit te kesaj rruge.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 12:55
  4. Uest Hem: Nuk e kemi kërkuar shqiptarin
    Nga White_Angel në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-06-2005, 23:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •