i dihet si kollaj fare.jan mor me gjera te kqia..po turp qenka qe jan kaq shume po hajd mo jena mesuar neve
i dihet si kollaj fare.jan mor me gjera te kqia..po turp qenka qe jan kaq shume po hajd mo jena mesuar neve
Une nuk kame nxjerre asgje negative nga opinioni im. Solla statistika per Italine ku del se shqiptaret me te drejte permenden qe merren me prostitucion se perbenin rreth 90% te arrestimeve ne lidhje me prostitucionin ne ate peridhe. Po per disa lloje te tjera krimesh, vrasje p.sh. kishin bere nje perqindje shume te vogel, pra nese permenden si vrases eshte komplet e pabazuar.
Une nuk e di ku e pe ti qe i nxorra kriminela dhe hajdute. Nese ke mundesi citoje ate qe kam thene dhe e diskutojme.
Ja dhe dy kriminelë të tjerë shqiptarë që kërkoheshin deri dje nga Interpoli:
- Hashim Thaçi
- Agim Çeku
Këta lloj kriminelësh na kanë nxjerrë namin, na kanë nxjerrë...Hiqen nga fletarresti i Interpolit Hashim Thaçi e Agim Çeku - Beogradi "i befasuar"!
Janë fshirë nga fletarresti i Policisë së Interpolit Kryeministri i tanishëm i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ish kryeministri -gjenerali Agim Çeku, kështu që ata mund të udhëtojnë lirisht në 187 vende anëtare të organizatës ndërkombëtare policore.
Heqja nga fletarresti ka ndodhur qysh në kohën e ministrit të Policisë serbe Dushan Mihajlloviq, por gjithçka ka ndodhur në heshtje dhe deri në ditën e sotme askush nuk ka ditur asgjë, madje edhe vetë hetuesit dhe gjykatësit të cilët janë marrë me këtë çështje, njoftojnë mediat serbe.
Ministri aktual i Policisë serbe Ivica Daqiq, ka premtuar se do të hetojë rastin se pse janë hequr fletarrestet. Ai për mediat serbe ka deklaruar se do të hap çështjen e kthimit të fletarresteve kundër Hashim Thaçit dhe Agim Çekut, ndërsa do të kërkojë që të ngritët edhe fletarresti për ish kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinajn.
http://www.rtklive.com/?categoryId=1&newsId=26693
Eh sikur te na e kishin nxjerre keta...
Madheshtia jote heliocentrike mbronte me ngulm e insistime te pakumptueshme teorine se vecorite e shprehite njerzore trashegohen kur debatonim per lartesine e IQ-se. Tash, ne vend qe te thuash se Shqipet trashegojne shprehite kriminale vjen ketu me tentime naive relativizuese te ndrrosh kahjen e temes. Ama kot. Faqja zyrtare e interpolit eshte burim neutral dhe nuk eshte pjese e konspiracionit kunder Shqipeve.
Pervec dobise, duhet te behesh "burre" e pranosh edhe "zararin" e pohimeve tuaja.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Pse kemi kaq shume te kerkuar nga interpoli? E thjeshte fare! Shqiperia eshte nje vend me siperfaqe te vogel dhe te kerkuarit nuk kane ku te fshihen ne shqiperi; prandaj jane te detyruar te shkojne e te fshihen jashte shtetit dhe perfundojne ne listat e interpolit. Eshte bo keq me gjet i vend me u fsheh!
Me respekt nga vendi i strehimit. (une e kam gjet nje vend)
^SHIU^
Krijoni Kontakt