Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    i dihet si kollaj fare.jan mor me gjera te kqia..po turp qenka qe jan kaq shume po hajd mo jena mesuar neve

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ore po dihet qe ka kriminalitet,nuk eshte ndonje e re,por ceshtja per te cilen po te kritikoj eshte se forma ne te cilen percillen keto gjera jane te nje formati antishqiptar,qe kane per qellim te nxjerrin kombin shqiptar si komb kriminelash e hajdutesh...

Eshte njesoj si ajo puna e 4 terroristave islamike me kombesi shqiptare ne amerike...formati ishte i atille,dmth u nxorren te gjitha negativitetet e mundshme,qe te dukej sikur shqiptaret ishin terrorista....

Me bute qyfyre,merri keto ceshtje si qyfyre,ske pse ta besh qimen tra ,ne cdo rast...

Une nuk kame nxjerre asgje negative nga opinioni im. Solla statistika per Italine ku del se shqiptaret me te drejte permenden qe merren me prostitucion se perbenin rreth 90% te arrestimeve ne lidhje me prostitucionin ne ate peridhe. Po per disa lloje te tjera krimesh, vrasje p.sh. kishin bere nje perqindje shume te vogel, pra nese permenden si vrases eshte komplet e pabazuar.

Une nuk e di ku e pe ti qe i nxorra kriminela dhe hajdute. Nese ke mundesi citoje ate qe kam thene dhe e diskutojme.

Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Jo seshte urrejtja per ne. Kemi eksportuar plot kriminele e zhelane neper bote se keta i polli varferia shqiptare, papunesia, demotivimi, mungesa e qytetarise, prpapambetja qe kemi si komb ne krahesim me te tjeret, qeverisja e keqe, komunizmi i zi shqiptar etj.
    Te gjithe popujt ne stress kombetar si jemi ne e kane kaluar kete periudhe kriminaliteti. Se nuk jemi te keqinj sic i duket disave. Vetem se kemi shumme rruge per te bere per ti arritur kombet e tjera. Me e keqja eshte se asnje politike shteti nuk behet per te rritur shpejtesine e kalimit te kesaj rruge.
    Ate mendim kam dhe une qe ne fillim sidomos kemi eksportuar shume kriminele. Per shqiptaret ne itali deri ne 1997 pastan qene urdhra ekstradimi per me shume se 30 mije veta.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Ja dhe dy kriminelë të tjerë shqiptarë që kërkoheshin deri dje nga Interpoli:

- Hashim Thaçi
    - Agim Çeku

Hiqen nga fletarresti i Interpolit Hashim Thaçi e Agim Çeku - Beogradi "i befasuar"!

Janë fshirë nga fletarresti i Policisë së Interpolit Kryeministri i tanishëm i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ish kryeministri -gjenerali Agim Çeku, kështu që ata mund të udhëtojnë lirisht në 187 vende anëtare të organizatës ndërkombëtare policore.
    Heqja nga fletarresti ka ndodhur qysh në kohën e ministrit të Policisë serbe Dushan Mihajlloviq, por gjithçka ka ndodhur në heshtje dhe deri në ditën e sotme askush nuk ka ditur asgjë, madje edhe vetë hetuesit dhe gjykatësit të cilët janë marrë me këtë çështje, njoftojnë mediat serbe.

Ministri aktual i Policisë serbe Ivica Daqiq, ka premtuar se do të hetojë rastin se pse janë hequr fletarrestet. Ai për mediat serbe ka deklaruar se do të hap çështjen e kthimit të fletarresteve kundër Hashim Thaçit dhe Agim Çekut, ndërsa do të kërkojë që të ngritët edhe fletarresti për ish kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinajn.

http://www.rtklive.com/?categoryId=1&newsId=26693
    Këta lloj kriminelësh na kanë nxjerrë namin, na kanë nxjerrë...

Eh sikur te na e kishin nxjerre keta...

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shqiperia - 3.6 milion - 269 te kerkuar nga Interpol
    Greqia - 10.7 milion - 11 te kerkuar nga Interpol
    Italia - 58.1 milion - 15 te kerkuar nga Interpol
    Bonsja - 4.5 milion - 20 te kerkuar nga Interpol
    Serbia - 8 milion - 75 te kerkuar nga Interpol (nje pjese tyre shqiptare nga Kosova apo Maqedonia))
    Kroacia - 4.5 milion - 64 te kerkuar nga Interpol
    nga i ke marre keto te dhena o qyfyre, se un ketu ne itali degjoj lajmet kur thone qe u kap nje mafioz ishte nder 100 me te kerkuarit ne itali
    dmth nqf se eshte i kerkuar ne itali eshte gjithandej i kerkuar
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    nga i ke marre keto te dhena o qyfyre, se un ketu ne itali degjoj lajmet kur thone qe u kap nje mafioz ishte nder 100 me te kerkuarit ne itali
    dmth nqf se eshte i kerkuar ne itali eshte gjithandej i kerkuar
    Faqja e Interpolit

Por nje mafioz qe kapet ne Itali nuk dop te thote qe eshte i kerkuar nga Interpoli.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    Këta lloj kriminelësh na kanë nxjerrë namin, na kanë nxjerrë...
    Madheshtia jote heliocentrike mbronte me ngulm e insistime te pakumptueshme teorine se vecorite e shprehite njerzore trashegohen kur debatonim per lartesine e IQ-se. Tash, ne vend qe te thuash se Shqipet trashegojne shprehite kriminale vjen ketu me tentime naive relativizuese te ndrrosh kahjen e temes. Ama kot. Faqja zyrtare e interpolit eshte burim neutral dhe nuk eshte pjese e konspiracionit kunder Shqipeve.

Pervec dobise, duhet te behesh "burre" e pranosh edhe "zararin" e pohimeve tuaja.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Pse kemi kaq shume te kerkuar nga interpoli? E thjeshte fare! Shqiperia eshte nje vend me siperfaqe te vogel dhe te kerkuarit nuk kane ku te fshihen ne shqiperi; prandaj jane te detyruar te shkojne e te fshihen jashte shtetit dhe perfundojne ne listat e interpolit. Eshte bo keq me gjet i vend me u fsheh!

Me respekt nga vendi i strehimit. (une e kam gjet nje vend)
    ^SHIU^

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Madheshtia jote heliocentrike mbronte me ngulm e insistime te pakumptueshme teorine se vecorite e shprehite njerzore trashegohen kur debatonim per lartesine e IQ-se. Tash, ne vend qe te thuash se Shqipet trashegojne shprehite kriminale vjen ketu me tentime naive relativizuese te ndrrosh kahjen e temes. Ama kot. Faqja zyrtare e interpolit eshte burim neutral dhe nuk eshte pjese e konspiracionit kunder Shqipeve.

Pervec dobise, duhet te behesh "burre" e pranosh edhe "zararin" e pohimeve tuaja.
    E ke lexu temën? Dmth. gjithë shkrimet e pjesëmarrësve në temë (se nga shkrimi i parë nuk ke për të marrë vesh dhe shumë).

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 12:55
  4. Uest Hem: Nuk e kemi kërkuar shqiptarin
    Nga White_Angel në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-06-2005, 23:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •