Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga EDUARDI Lexo Postimin
    Letra e mėposhtme ėshtė dėrguar me tė vėrtetė nė Ministrinė Italiane tė Mbrojtjes nga njė i ri qė kėrkonte lirimin nga detyrimi pėr tė kryer shėrbimin ushtarak (nė kohėn qė ky shėrbim ishte i detyrueshėm).

Zoti Ministėr i Mbrojtjes,
    mė lejoni qė me shumė respekt tė marr guximin t’ju shpjegoj sa mė poshtėė vijon, dhe t’i lutem vullnetit tuaj tė mirė pėr tė bėrė sforcimin e duhur pėr njė sqarim tė shpejtė tė ēėshtjes.
    Jam nė pritje tė thirrjes nėn armė. Jam 24 vjeē dhe jam i martuar me njė vejushė 44 vjeēare, e cila ka njė vajzė 25 vjeēe. Babai im ėshtė martuar me kėtė vajzė. Kėshtu, aktualisht babai im ėshtė bėrė edhe dhėndrri im, meqėnse ėshtė martuar me vajzėn time. Pėrveē kėsaj, nusja ėshtė bėrė edhe njerka ime, duke qėnė gruaja e babait tim.
    Gruaja ime dhe unė nė muajin janar u bėmė me njė fėmijė. Ky fėmijė ėshtė kėshtu vėllai i gruas sė babait tim, pra kunat i babait tim; pėrveē kėsaj ėshtė edhe daja im, pėrderisa ėshtė edhe vėllai i njerkės sime. Biri im pra ėshtė edhe daja im.
    Gruaja e babait tim pėr Krishtlindje lindi njė fėmijė, qė njėkohėsisht ėshtė edhe vėllai im pėrderisa ėshtė fėmijė i babait tim, dhe nipi im pėrderisa ėshtė fėmijė i fėmijės sė gruas sime. Unė jam pra vėlla i nipit tim, dhe meqėnse burri i nėnės sė njė njeriu ėshtė babai i tij, rezulton qė unė jam babai i vajzės sė gruas sime dhe vėllai i birit tė vet.
    Kėshtu qė unė jam gjyshi im!
    Me shpjegimin e gjithė kėsaj, ju lutem mė lejoni tė mos e kryej shėrbimin e detyrueshėm ushtarak, sepse ligji e ndalon qė babai, i biri dhe nipi tė kryejnė shėrbimin ushtarak nė tė njėjtėn kohė.
    I bindur qė do tė gjej mirėkuptimin tuaj, ju lutem z. Ministėr tė pranoni konsideratat e mia mė tė shquara.

Kte shkrim e kam mare nga forumi zeriyt dhe nga nje antar shum i respektuar me nick Berni

lexojeni se un u trasha me kte shkrim

Edi...

HAhahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahaha ca nuk prodhon truri i njeriut vetem e vetem per ti shpetuar

Jam e sigurte se zoti minister , per shkallen e larte te inteligjences qe zoteron, e ka mirepritur kerkesen e personit ne fjale ..........
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Besoj se Ministri duhet ta ket lexuar me qindra here dhe nuk do e ket kuptuar dot por do e ket lejuar qe ai person te mos e kryej sherbimin e detyrueshem ushtarak fale kesaj letre qe i ka drejtuar Ministrit lol

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    teme shume interesante

une mendoj se edhe pse sot jetojme ne nje "bote demokratike" ku ka tendenca per shkatrrimin e armatimin dha shmangien e lufterave une mendoj se per neve qe jetojme ne BALLKANIN e famshem, nuk duhet harruar uniformen. keshtu qe une mendoj se sherbimi ushtarak duhet te jete e detyrueshme sidomos per mashkujt.

e sa i perket ketyne mergimtareve qe jan larguar nga vendlindja per te mos e kryer sherbimin ushtarak kane nje arsye te forte, sepse shqiptaret ne JNA jane keqtrajtuar dhe jane derguar ne vendet me te rrezikshme si rasti me bosnjen. kurse ne sot edhe nese luftojme luftojme per Kosoven tone, a per Shqiperine keshtu qe une jap nje vote te madhe qe sherbimi ushtarak te behet i detyrueshem...

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    teme shume interesante

une mendoj se edhe pse sot jetojme ne nje "bote demokratike" ku ka tendenca per shkatrrimin e armatimin dha shmangien e lufterave une mendoj se per neve qe jetojme ne BALLKANIN e famshem, nuk duhet harruar uniformen. keshtu qe une mendoj se sherbimi ushtarak duhet te jete e detyrueshme sidomos per mashkujt.

e sa i perket ketyne mergimtareve qe jan larguar nga vendlindja per te mos e kryer sherbimin ushtarak kane nje arsye te forte, sepse shqiptaret ne JNA jane keqtrajtuar dhe jane derguar ne vendet me te rrezikshme si rasti me bosnjen. kurse ne sot edhe nese luftojme luftojme per Kosoven tone, a per Shqiperine keshtu qe une jap nje vote te madhe qe sherbimi ushtarak te behet i detyrueshem...
    Flm per opinionin tend. Temen e kam trajtuar me pakez humor ,por ne te vertete eshte dicka aktuale.

Per kushtet e reparteve ushtarake me thene te drejten nuk eshte se kam shume informacion ,por nuk mendoj te jete aq tmerr sa eshte thene me siper.

Ne sistemin diktatorjan nuk kishte djale ne moshen e caktuar mos te shkonte ushtar madje madje nuk i merrte njeri per 'burra' pasi nuk quheshin te pjekur e te formuar.
    Djemte sot e kane te pamundur te bejne nje jete ndryshe nga e perditshmja. Pa kafe, celulare, te dashura .... E te jetojne ne baze te nje rregulloreje.

Une mendoj se sherbimi ushtarak ka vlere E di qe do te jeni kunder

Nqs s'do te ishte "i detyruar" por me deshire ... askush nuk do shkonte , kjo e sigurte
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Ndersa po ti biem nje here lapsit me te qeshur(sepse motivi i vertete nuk eshte ky)...nqs nje njeri qe punon dhe mer 1000euro rroge,per 10muaj i bie te humbasi 10000euro.Nqs paguan ushtrine(se kam idene sa eshte si vlere) po sikur edhe 3000euro te jete, jo vetem qe slodhet me budallqe por del dhe me 7000plus
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Ndersa po ti biem nje here lapsit me te qeshur(sepse motivi i vertete nuk eshte ky)...nqs nje njeri qe punon dhe mer 1000euro rroge,per 10muaj i bie te humbasi 10000euro.Nqs paguan ushtrine(se kam idene sa eshte si vlere) po sikur edhe 3000euro te jete, jo vetem qe slodhet me budallqe por del dhe me 7000plus
    Po flasim per Shqiperi dhe rroge 1000 euro as ne endrra nuk e shef

Ato te shkreta leke mezi i marrin e jo me te vene te paguajne 3000 euro kot hihiihihi. Me mire rrine te fshehur deri sa tju kaloje mosha

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Mos e vri mendjen deri sa te kesh librezen e studentit
    po une nuk kam librez si i bahet do me marrin me zor ne ushtar.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs Lexo Postimin
    po une nuk kam librez si i bahet do me marrin me zor ne ushtar.
    LoooooL JaCk_DaniELs ik re sherbei popullit.

/me bahet gati t'i dhuroj JaCk_DaniELs per diten e veres nje libreze shkolle te firmosur dhe te plotesuar.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga JARANI Lexo Postimin
    EKONOMIST SA PER KOHEN QE KALON NE USHTRI DHE MUND TE HUMBESH PARA JAM DAKORT,POR SA PER KUSHTET MOS U MUNDO TE BESH KOT KRAHASIME TE KOTA NQS SKE DIJENI PER KETE GJE,SE UN JAM USHTARAK DHE SHUME USHTARE QE VIJNE ATY NUK E NDIJNE MUNGESEN E KUSHTEVE TE SHTEPISE,MADJE TE GJITHE VIJNE TE DOBET DHE IKIN TE SHENDOSHE PREJ ATY
    po mire more shoku ala grosh ju jipni ushtareve si ne kohen e xhaxhit pranej bohen si poca kto

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Kjo letra qe ka sjelle Edi ishte e papare. O Zot sa kam qesh. Hahahahahahahaha.

Nejse, hyjme ne teme tani. Sherbimi ushtarak eshte i detyrueshem dhe duhet trajtuar si i tille. Por, ne Shqiperi, kushtet ku behet ushtria dhe menyra e sjelljes ndaj ushtarit te ben qe as neper mend mos te shkoje te kryesh kete detyre e jo me te shkosh me vullnet. Ne Shqiperi ushtari trajtohet si nje njeri i rendomte dhe jo si nje person qe mbron atdheun. Ushtari ne Shqiperi perbuzet nga shoqeria e gjithashtu perbuzet dhe nga eproret e tij, duke filluar qe nga nentogeret, qe jane pothuajse nje rang me ushtaret. Gjithashtu ushqimi, veshjet etj etj jane si mos me keq. Atehre, me gjithe keto te keqia qe ka ushtria jone dhe me asnje te mire, ke do merte malli te shkonte te kryente sherbimin e detyrueshem ushtarak?

Une shpresoj shume qe Shqiperia te hyje ne NATO, dhe pasi te ndodhe kjo, gjithmone "NQS", atehere kushtet do te permiresoheshin ndjeshem, gjithashtu do shiheshin me nje sy tjeter ushtaret dhe mendoj se nuk do duhej qe te mereshin me force te rinjte per te kryer sherbimin ushtarak.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Studentet dhe Sherbimi Ushtarak ne Shqiperi
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-06-2010, 18:18
  3. Shėrbimi ushtarak nė Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 10:34
  4. Sherbimi Ushtarak
    Nga fatijonuk nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-04-2006, 21:19
  5. Shėrbimi ushtarak i detyrueshėm
    Nga liridashes nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •