Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Besoj se Ministri duhet ta ket lexuar me qindra here dhe nuk do e ket kuptuar dot por do e ket lejuar qe ai person te mos e kryej sherbimin e detyrueshem ushtarak fale kesaj letre qe i ka drejtuar Ministrit lol
Edi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
teme shume interesante
une mendoj se edhe pse sot jetojme ne nje "bote demokratike" ku ka tendenca per shkatrrimin e armatimin dha shmangien e lufterave une mendoj se per neve qe jetojme ne BALLKANIN e famshem, nuk duhet harruar uniformen. keshtu qe une mendoj se sherbimi ushtarak duhet te jete e detyrueshme sidomos per mashkujt.
e sa i perket ketyne mergimtareve qe jan larguar nga vendlindja per te mos e kryer sherbimin ushtarak kane nje arsye te forte, sepse shqiptaret ne JNA jane keqtrajtuar dhe jane derguar ne vendet me te rrezikshme si rasti me bosnjen. kurse ne sot edhe nese luftojme luftojme per Kosoven tone, a per Shqiperine keshtu qe une jap nje vote te madhe qe sherbimi ushtarak te behet i detyrueshem...
Flm per opinionin tend. Temen e kam trajtuar me pakez humor ,por ne te vertete eshte dicka aktuale.
Per kushtet e reparteve ushtarake me thene te drejten nuk eshte se kam shume informacion ,por nuk mendoj te jete aq tmerr sa eshte thene me siper.
Ne sistemin diktatorjan nuk kishte djale ne moshen e caktuar mos te shkonte ushtar madje madje nuk i merrte njeri per 'burra' pasi nuk quheshin te pjekur e te formuar.
Djemte sot e kane te pamundur te bejne nje jete ndryshe nga e perditshmja. Pa kafe, celulare, te dashura .... E te jetojne ne baze te nje rregulloreje.
Une mendoj se sherbimi ushtarak ka vlere E di qe do te jeni kunder
Nqs s'do te ishte "i detyruar" por me deshire ... askush nuk do shkonte , kjo e sigurte![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ndersa po ti biem nje here lapsit me te qeshur(sepse motivi i vertete nuk eshte ky)...nqs nje njeri qe punon dhe mer 1000euro rroge,per 10muaj i bie te humbasi 10000euro.Nqs paguan ushtrine(se kam idene sa eshte si vlere) po sikur edhe 3000euro te jete, jo vetem qe slodhet me budallqe por del dhe me 7000plus![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Kjo letra qe ka sjelle Edi ishte e papare. O Zot sa kam qesh. Hahahahahahahaha.
Nejse, hyjme ne teme tani. Sherbimi ushtarak eshte i detyrueshem dhe duhet trajtuar si i tille. Por, ne Shqiperi, kushtet ku behet ushtria dhe menyra e sjelljes ndaj ushtarit te ben qe as neper mend mos te shkoje te kryesh kete detyre e jo me te shkosh me vullnet. Ne Shqiperi ushtari trajtohet si nje njeri i rendomte dhe jo si nje person qe mbron atdheun. Ushtari ne Shqiperi perbuzet nga shoqeria e gjithashtu perbuzet dhe nga eproret e tij, duke filluar qe nga nentogeret, qe jane pothuajse nje rang me ushtaret. Gjithashtu ushqimi, veshjet etj etj jane si mos me keq. Atehre, me gjithe keto te keqia qe ka ushtria jone dhe me asnje te mire, ke do merte malli te shkonte te kryente sherbimin e detyrueshem ushtarak?
Une shpresoj shume qe Shqiperia te hyje ne NATO, dhe pasi te ndodhe kjo, gjithmone "NQS", atehere kushtet do te permiresoheshin ndjeshem, gjithashtu do shiheshin me nje sy tjeter ushtaret dhe mendoj se nuk do duhej qe te mereshin me force te rinjte per te kryer sherbimin ushtarak.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt