Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anėtarėsuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    Se Mar Vesh Clauss Se Cte Shtyn Te Mendosh Se Po U Shendoshe Te Behet Barku Si Fuci,se Ato Qe Bejne Stervitje Barku I Bie Dhe U Zhvillohet Fiziku Por Lexo Me Mire Se Car Efektesh Te Jep Stervitja Dhe Pastaj Posto,kurse Sa Per Armikun Mos U Merakos Kot Se Spara Kemi Shume Armiq Tani Jo,dhe Po Pati Dime Ne Si Tua Japim Kusurin Qofshim Me Bark Te Madh Apo Te Vogel,ti Mos U Shqetso Per Kete Gje

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga JARANI Lexo Postimin
    EKONOMIST SA PER KOHEN QE KALON NE USHTRI DHE MUND TE HUMBESH PARA JAM DAKORT,POR SA PER KUSHTET MOS U MUNDO TE BESH KOT KRAHASIME TE KOTA NQS SKE DIJENI PER KETE GJE,SE UN JAM USHTARAK DHE SHUME USHTARE QE VIJNE ATY NUK E NDIJNE MUNGESEN E KUSHTEVE TE SHTEPISE,MADJE TE GJITHE VIJNE TE DOBET DHE IKIN TE SHENDOSHE PREJ ATY
    Jarani me fal po per cilin repart e ke fjalen ti qe jan keto kushte kaq te mire se me nja ca reparte qe njof une sidomos andej nga skrapari te iken mendja.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anėtarėsuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    ekonomist un jam te forcat e reagimit te shpejte ne zall-herr tirane dhe ndoshta ti ke te drejte per ne ato vende por them se ushtria do perqendroht ne tr dhe prandaj dhe kushtet andej nuk jane rregulluar se nuk ja vlen te shpenzosh peer nje repart qe do e shkrish fare

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga [MaRiO] Lexo Postimin
    /me o tu prit fundin e Marsit sa te hyj shqiperia ne nato se do bahet ushtria me Rroge pastaj do e baj. Tashi mcifem si hajdut
    /me iken te spiunoj ku eshte mcef MaRiO . Po deshe ma jep mu gjysmen e rroges qe mos them gje

Une jam dakord me Diesel Industry tashme ka ardhur koha te ndryshoje dhe ushtria. S'ka asnje fare kuptimi te jete me detyrim, Diesel e thote shume mire, ka menyra te tjera per t'i sherbyer shtetit, t'i jepet te rinjve mundesia dhe angazhimi ne sherbime sociale (si jetimore, spitale, etj etj) s'do ishte gje e keqe, kshu qe te rinjte ne vend te humbnin kohen kot ne ushtri do perballeshin me teper me jeten, me problemet e jetes dhe do te pasuroheshin brenda tyre.
    Tani s'ka me armiq, ushtria ka nevoje vertete per njerez profesioniste, te perzgjedhur dhe qe shkojne me deshire, se ai qe detyrohet asnjehere s'e ben punen si duhet.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Letra e mėposhtme ėshtė dėrguar me tė vėrtetė nė Ministrinė Italiane tė Mbrojtjes nga njė i ri qė kėrkonte lirimin nga detyrimi pėr tė kryer shėrbimin ushtarak (nė kohėn qė ky shėrbim ishte i detyrueshėm).

Zoti Ministėr i Mbrojtjes,
    mė lejoni qė me shumė respekt tė marr guximin t’ju shpjegoj sa mė poshtėė vijon, dhe t’i lutem vullnetit tuaj tė mirė pėr tė bėrė sforcimin e duhur pėr njė sqarim tė shpejtė tė ēėshtjes.
    Jam nė pritje tė thirrjes nėn armė. Jam 24 vjeē dhe jam i martuar me njė vejushė 44 vjeēare, e cila ka njė vajzė 25 vjeēe. Babai im ėshtė martuar me kėtė vajzė. Kėshtu, aktualisht babai im ėshtė bėrė edhe dhėndrri im, meqėnse ėshtė martuar me vajzėn time. Pėrveē kėsaj, nusja ėshtė bėrė edhe njerka ime, duke qėnė gruaja e babait tim.
    Gruaja ime dhe unė nė muajin janar u bėmė me njė fėmijė. Ky fėmijė ėshtė kėshtu vėllai i gruas sė babait tim, pra kunat i babait tim; pėrveē kėsaj ėshtė edhe daja im, pėrderisa ėshtė edhe vėllai i njerkės sime. Biri im pra ėshtė edhe daja im.
    Gruaja e babait tim pėr Krishtlindje lindi njė fėmijė, qė njėkohėsisht ėshtė edhe vėllai im pėrderisa ėshtė fėmijė i babait tim, dhe nipi im pėrderisa ėshtė fėmijė i fėmijės sė gruas sime. Unė jam pra vėlla i nipit tim, dhe meqėnse burri i nėnės sė njė njeriu ėshtė babai i tij, rezulton qė unė jam babai i vajzės sė gruas sime dhe vėllai i birit tė vet.
    Kėshtu qė unė jam gjyshi im!
    Me shpjegimin e gjithė kėsaj, ju lutem mė lejoni tė mos e kryej shėrbimin e detyrueshėm ushtarak, sepse ligji e ndalon qė babai, i biri dhe nipi tė kryejnė shėrbimin ushtarak nė tė njėjtėn kohė.
    I bindur qė do tė gjej mirėkuptimin tuaj, ju lutem z. Ministėr tė pranoni konsideratat e mia mė tė shquara.

Kte shkrim e kam mare nga forumi zeriyt dhe nga nje antar shum i respektuar me nick Berni

lexojeni se un u trasha me kte shkrim

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Edi po ku mi gjen keto gjera ore.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Hahahhahaha
    Ore un u cmenda e kam lexu mbi 15 here dhe prap u bera lemsh me kte historin qe sipas Bernit antarit qe e ka postuar ne nje forum tjeter eshte reale

lol

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Perse meshkujt e kane kaq shume "tmerr" sherbimin e detyruar ushtarak ?

Shume kane emigruar per mos ta kryer, te tjere paraqiten si studente dhe pse kane vite qe kane lene studimet . Eshte nje pakice fare e vogel qe e kryen sepse kapen me force nga fugonat e policise ne qarkullim (nqs nuk kane ndonje libreze studenti,fallco, me vete sa per tju shpetuar).

Nqs eshte nje detyre e tyre perse frikesohen kaq shume ?

Per meshkujt : A jeni dakort qe te visheni ushtar dhe te kryeni sherbimin ushtarak ? A duhet te jete kjo e detyrueshme ?

Mund te jet e detyrushme por kushtet qe jane ne ushtri nuk ja vlen te ikesh.
    Nuk jam dakort te bej ushtrin sepse nuk ja vlen.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ushtria tek ne ka qene si me bo burg. kushtet katastrofe ushqimi ibret etj.sa per keto djemt e ri qe jetojne jashte i jap te drejte se duhet te mbajne familjet e tyre.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs Lexo Postimin
    Mund te jet e detyrushme por kushtet qe jane ne ushtri nuk ja vlen te ikesh.
    Nuk jam dakort te bej ushtrin sepse nuk ja vlen.
    Mos e vri mendjen deri sa te kesh librezen e studentit
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Studentet dhe Sherbimi Ushtarak ne Shqiperi
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-06-2010, 18:18
  3. Shėrbimi ushtarak nė Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 10:34
  4. Sherbimi Ushtarak
    Nga fatijonuk nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-04-2006, 21:19
  5. Shėrbimi ushtarak i detyrueshėm
    Nga liridashes nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •