FIAT=>Fehler In Alle Teile=> " E Gabuar Ne Te Gjitha Pjeset"- keshtu thone gjermanet !
Nuk ka makina me te shemtuara se FIAT dhe se ato franceze !
FIAT=>Fehler In Alle Teile=> " E Gabuar Ne Te Gjitha Pjeset"- keshtu thone gjermanet !
Nuk ka makina me te shemtuara se FIAT dhe se ato franceze !
La vida es un carnaval
Shume e drejte. Fiati eshte nje makine shume ekonomike dhe tamam per njerezit qe hyne ne klasen e mesme per sa i perket mireqenies ekonomike.
Edhe nese peson naj dem ose i duhen rikambio, keto kushtojne shume lire.
Po te marresh bmw audi mercedesin etj ke frik ti ngasesh se po e gervishe kushedi sa te kushton, apo ishalla nuk te behet per rikambio se kushedi sa i kushtojne pjeset.
Pra kush ka makina luksi 30 mije € e lart duhet ti ket nja 3-4 vila dhe nje ndermarrje familjare apo tituj te investuar.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pervec kostos qe eshte ana qe bie me shume ne sy, keta harroje te vleresojne inxhinieret dhe mekaniket e Fiatit.Nqs makina prishet eshte faji i materialeve dhe i kostove dhe jo e zotesise thoi atyre gjermaneve. .... motoret multijet qe perdoren sot nga te gjithe shpikje e kujt jane thoi atyre gjermaneve??? Ferrari, Maserati jane gjithmone gruppo Fiat!.... mos harro
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Ju qe merrni vesh nga makinat, me thoni pak cila eshte makina me e shpejte ne bote? Qe ka startin me te shpejte qe mund te kape ne 2.6 sec 100 km/h, edhe qe kalon mbi 400 km/h ?
Bugatti Veyron E ke pare dhe ti tek Top Gear eee? Me ket te ngjiten vete femrat me t'bukra ti Apolloyon![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga helios : 08-05-2008 më 19:28
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Kur bente Italia makina te tilla, gjermanet i binin maces me luge mo shoku!!!
E para e punes nuk po krahason asnje Fiatin me Mercedesin se jane 2 kategori te ndryshme,qe skane lidhje fare. Por ama askush nuk mund te shaje Fiatin, thjesht do shprehte injorancen e tij ne kete rast .Bota nuk ka nevoje vetem per makina lluksi .
E dyta (prap thoi gjermaneve mendjemedhenj):
E di ti mo shoku qe Lancia Delta S4, me motor 1.9 ne linje( as V...) kapte 500cv.... dhe ate qincin tend e bente gjithashtu per 2.6 sek ???
Keshtu qe f**k Bugati Veyron dhe motorin e saj 16 cilindersh !
Ah ,harrova.....ata inxhinieret e fiatit thoji gjermaneve,kete Lancian e kane prodhuar rreth 22vjet me pare ok! Behet fjale per vitet 1985-1986
Ps1: Ettore Bugati eshte prap italian
Ps2: Me e shpejta eshte Saab me Aeron e saj ,kshuqe kujdes kur flisni per makinat italiane. ME EMBEL, ME EMBEL.....
Ndryshuar për herë të fundit nga Diesel Industry : 09-05-2008 më 06:52
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
BMW 330 Sport Conv 3.0 benzin...
Po e shes mbas 2 vjetesh se pi me shume benzin sesa pi une uje...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt