Nje karroc me 3 rrota ;P
Postuar më parë nga drague ca ke ti iher ta morim vesh Un skam makine fare. Kembesor
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Postuar më parë nga diocleziano Shkruhet Troia-ota yaris.......me "i" jo me "j" a haaa ....rat ne gracken time dmth
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76 a haaa ....rat ne gracken time dmth ca kape? sa kape? car nghyre e ke makinen?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga AnGeL_DeViL Kam nje benc 2000-sh tek dere sportiv te zi ate bencin re e ke tull fare
Verdh E Blu 4ever
kur te behem me pare dua te blej nji Golf 5
Postuar më parë nga Xhuxhumaku ca kape? sa kape? car nghyre e ke makinen? bleu e kam ,po tani s'e dallon dot ngjyren se eshte krome nga pluhri....lol shyqr qe po bie shi
Postuar më parë nga donna76 bleu e kam ,po tani s'e dallon dot ngjyren se eshte krome nga pluhri....lol shyqr qe po bie shi te pershendes me kongen e fitnete tudes, shi bie ne tirane, qe makinen na lan no gjo tjeter?
mire rehat ma jep msn...lol
Postuar më parë nga donna76 mire rehat ma jep msn...lol ksaj i thone te lypme e do kshu faqe fshatit?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt