Kush kompani i sponsorizon kurset per mesimin e shqipes per jevgjit ne Maqedoni? Po shqiptaret e Maqedonise nuk i bezdis fakti qe jevgjit dalin haptas dhe thone se jane shqiptare?
Ben laden kishte then , dua tju tregoj juve qe qeshni me Profetin Tim ....ne videon e fundit
kurse per jezu kishte then asht profet qe muslimanet e njofin...
----------------------------
"Skem nevoj me nguc grezin me krande " popullore....
askush nuk reagon per budistet e Tobetit ....qe po vrahen qdo ditê ...per liri apo per fé ?
dallai lama tha per fé e se di ksuh po shfrytzon rastin per ndarje te Tibetit....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pse duhet te te bezds fakti qe dikush edhe pse nuk eshte shqiptar ka deshire te indentifikoj veten e tij si te tille ?!! Paska qene , jevg !! Pune e madhe !! Ate qe kuptoj une ty te pengon nje jevg te indetifikoj veten e tij si shqiptar, por e njeta nuk vlen per nje gjerman , italian ose amerikan, keta jane ne rregull!
Sikur nje gjerman te identifikohej si shqiptar tipat si puna jote do ta kishin be ate heroj kombetar!
Pastaj , pasi ty te brengos fakti i jevgjive qe duan te shprehin veten e tyre si shqiptar ne maqedoni, kjo eshte fakt qe tregon se sa tolerant jane shqiptaret musliman te maqedonise ( them musliman sepse shqiptar tjere katolik, ortodoks, ose cifut nuk ekzistojne )!
Pra neve i respektojme te gjithe pa asnje dallim, dmth edhe jevgjit qe jane te urejtur ne terre boten, pra edhe ne shqiperi ne te cilen qeveria moniste biles biles pat hartuar plane te ndryshme per zhdukjen ose getoizimin e jevgjive!
Gostivari_usa
WE WILL NOT GO DOWN!
Me çfarë lexoj unë, ai po flet ME dhe PËR muret (>tulla + llaç).. siç lexohet tek të gjitha shkrimet me radhë, ka të drejtë, sepse ka gjetur një njësi për të cilën ekziston një mundësi më shumë se ju që (edhe) mund ta kuptojë.Postuar më parë nga Renea
Libia, Irani, Siria, Indonezia, Maroku, Algjeria, Iraku, Egjipti, Tunizia, Sudani, ETJ ETJ (islamikisht) ETJ, janë kategorikisht kundër njohjes së pavarësisë së Kosovës.
(.. meqë diçka po thoje zotrote, mbi këta tipat që bëjnë gam-gam dhe që mbështesin rusi+serbi+greqi+rumani..)
- - - - - - - -
Ndiz një kuran, dhe futja me forcë në xhep arabit të parë që ju vjen për t'ju mësuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 21-03-2008 më 21:55
Prektora
ketu ku jetoj ska dale ndonje shqiptar me thene duam xhami,duam shami.shqiptareve nuk i rr.......... shume per ate pune
E per c'fare jane gjithe keta emra qe ke sjelle ketu ?!
Me sakte c'lidhje kane me fene apo islamin ?!
Enverin ke bere gabim qe e ke vendosur se enveri ti shkuli nga rrenjet xhamit dhe kishat
dhe bravo i qofte per kete ,s'ju pelqen juve po ja qe e dinte ai se si do merrnit si vaji ne lakra ju dhe jua mblodhi zinxhirin ............
Krijoni Kontakt