Close
Faqja 6 prej 119 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 1188
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    diocleziano;une flas per identitetin Shqiptar qe eshte kategorikisht i kunder me identitetin tend te qelbur taleban,here tjeter mos fyej plere qe ta kan shpela trunin.
    Identiteti juaj baco eshte Italian (Diocleziano) vetem se di te flasesh shqip ,une bile profiline e kam te terin shqip dhe mbaj emrin shqiptar...

Ndersa ti nese je me Kombetar dhe me Dashamire shqiptari se une bile profilizo identitein tend shqiptar ketu ne Forum ,qe poashtu eshte forum shqiptar dhe jo Forum Italian...
    ps.shif njihere ça ke shkrujt me siper idiot.....e boni mir turku qe na mbajti nen zgjedhe 500 vjet,ca dreqin je ti se Shqiptar nuk je,Shqiptari nuk e duron zgjedhen

Ky qe ka postuar kete fraze eshte islamik,shikojeni vete,eshte fare e qarte,sipas ketij,ka qene fat i madh qe na pushtoi turku per 500 vjet,ja pra ky vete e pohon rezikun islamik per shqiperine..................ej ti.... Shqiptarit nuk i pelqen te jete i pushtuar nga askush,e theksoj nga askush,boll bere postime skandaloze ketu
    Ndersa kete keqkuptimin qe ke ndaj shkrimeve te mia ,eshte faji yte sepse une termin "Fatlum"qe e perdora e futa ne thonjeza,d.m.th se e perdora me ironi ...

Qdo Krijes njerzore nuk e duron ,pushtimin apo imponimin e jetes nga dikush tjeter ,keshtu askush dhe as une nuk pajtohem te na pushtoj dikush shtetin ton ...mirpo nese me lejohet te zgjedhi me te miren prej dy te keqijave ateher e zgjedhi...d.m.th nese biem ne nje pozite qe te na puishtoj dikush dhe ne jemi te paafat te mbrojm veten tone dhe tash kemi rastin (shembull) ta zgjedhim nje pushtues me te leht dhe me pak dashakeqes ateher se mesiguri se do ta zgjedhi ate qe me sjell me pak deme se ta zgjedhi ate qe me sjell me shume deme...

Por emira eshte qe te ishim shtet gjithnje i lire ,por faji ishte gjithnje i joni qe lejuam te na pushtojn te tjeret dhe tash ne te zgjedhim se cili eshte pushtues me i keq dhe me pak i keq...qdo pushtues eshte i keq ,sepse ai Si Musafir per te te nderuar nuk vjen por per te te pushtuar...

te mos keqkuptohemi...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ja pse duhet feja...sepse eshte me e lehte qe njerezit te zihen me njeri tjetrin..dhe tek kjo teme kemi shembullin konkret..ndodhemi ne ane te ndryshme te botes dhe shkruajme te gjithe ne forum por sa behet fjale per fene zihemi, shajme ofendojme dhe harrojme qe ne ralle te pare jemi shqiptare..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shqiptaret Me ardhjen e Islamit ,duhet te i falenderohen MosAsimilimit te tyre nga Sllavet qe e kan rrethuar gjithnje ,dihet se para se te vinte Islami ne trijet shqiptare ,shqiptaret ne at kohe ishin pothuajse shumica te krishter apo Ortodoks,dhe tash te tjeret qe gjithnje e kishin rrethuar(Sllavet) ,gjithashtu ishin te krishter(ortodoks) tash duke e marrur parasysh mentalitetin e felliqur diskriminues te sllaveve ,per te pushtuar tjetrin,po te mos ishte Islamin si ndermjetesue Kulturash ne ndermjet sllaveve dhe shqiptareve ,do kishte arritur qe vetem per mes kultures se njejtë(fes ortodokse) ta pushtonte shqiptarin dhe at pa lufte por vetem ne marrveshje te Klerikeve ortodoks dhe keshtu tash ne kete kohe do ishim total te asimiluar dhe do konsideroheshim si territor autokton Sllav nga opinioni boterore ne kete kohe...Mirpo me ardhjen e Islamit ne trojet shqiptare dhe me perqafimin e shqiptareve kete sistem jete,ateher kjo ishte efekti vendimtar qe te behet nje ndarje e theksuar ndermjet kulturave Shqiptaro-Sllave,dhe keshtu arriti deri ne ate mase qe te krijohet nje ndarje qe ndikoi ta ruaj identitetin kombetare tek shqiptaret per mes Islamit...

Paramendojeni po te ishin Ortodoks shqiptaret ateher ,kur dihet se qdo Krim ndaj shqiptareve qe eshte bere me Bekimin E klerikeve te kishes Ortodokse,sa qe edhe tash ne boten e civilizuar , peshkopi i kishes serbe bekon shume krime absurde ndaj shqiptareve...

Tash me duhet ta perdori nje termin "Fatlum" qe pushtoi Turku e jo serbi dhe Greku..trojet shqiptare..(me mire do ishte te mos ishim te pushtuar kurr por...)
    Sepse edhe sot ,turkia eshte Shteti me Miqsor i shqiptareve ,ndersa Greku dhe Serbi ,akoma mbeten Ujqit e Uritur dhe shqiptaret i shofin si dele..

ja disa shembuj dhe supozime se si do ishin punet,po te mos ishte Islami ne trojet Islame...>>

Supozim

Perandoria (pushtuesi) greke-
    Nese do na kish pushtuar greku kishte me qen rreziku me i madh qe ne si komb te pushtohemi-asimilohemi sepse populli shqiptare ne ate kohe ka qen me FE ortodokse dhe pushtuesi ka qen ortodoks dhe kishte me pas qen pushtimi-asimilimi me se i mundshem per popullin shqiptar nga greku edhe ate pa luft, sepse eshte" feja ajo qe me se shumti i lidh kombet"dhe greku me ndihmen e kishes dhe klerikeve te tyre (me marreveshje te kleriekeve te dy kishave greke-shqiptare : sigurishte me marreveshje kamuflazhe) dote mund te > ndikonte ne menyre te pergjithshme ne asimilimin dhe pushtimin e vendit sepse ,me ane te fes se perbashket do e pushtonte shume me shpejte nje popull d.m.th nese do na kish pushtuar greku ne do kishim asimiluar dhe do fliseshnim tash gjuhen greke dhe a tere bota do na kishte njohur si territore greke dhe popull grek e jo si territore dhe popull shqiptar.

Supozim:
    Perandoria (pushtuesi) Serbo/Malazeze/Sllave
    -Nese do na kishte pushtuar SERBI rreziku kishte me qen i njejt si pushtimi nga greku sepse ne ate kohe populli shqiptar ka qen me fe ortodokse dhe pushtuesi serbo/sllav gjithashtu i perkiste fes se njejt me popullin shqiptar d.m.th ortodoks dhe po te na pushtonte para se te na pushtonet turku. Ne me gjase 95% do ishim quajtur serbo/sllav apo popull grek.

Pse? “Fatlum”-
    Termin "fatlum" qe e perdora ishte fati qe ne kishim per pushtues p.osmane. Sepse qellimi P.OSMANE ishte pushtues territoresh dhe kishte karakter pushtuesish te territoreve nuk ishte pushtues- asimilues kombesh por kishte dhe qellime religjioze te perhap fen islame,dhe populli shqiptar , ishte ne kete qellimin e P.osmane ,mirpo ishte feja islame qe I hyri ne mes kulturave te ballkanit dhe ndikoje qe te prish barazpeshen ne qellimet e ballkanasve sepse pas nderhyrjes se kesaj kulture iu veshtirsuan punet pushtuesve ballkanas(sllaveve) sepse tash nuk ishin ortodoks populli shqiptar qe te pershtaten dhe te behen nje komb me sllavet . Si shembull te marrim kosoven edhe pse ishte ne pushtimin serb nuk u asimilua sepse populli shqiptar nuk ishte me kulture te perbashket me te serbeve dallohej si ne fe dhe komb. Dhe - ky kontarks kulturash me serbin ndikoi qe populli te mos miqesohet asnjeher me popullin serb se po te kishim qenë ortodoks kosova do ishte pushtuar ndoshta edhe pa luft vetem me ndihmen e klerikeve te kishave me marreveshje te msheft dhe tash ne do ishim quajtur vend serb dhe popull serb,sepse do ishim asimiluar ne popull serb.^^^^^ d.m.th islami si pjes e kultures se re shqiptare ka arritur qe te jete mburoje ndaj pushtuesve ortodoks/sllav sepse ketyre iu kundervy nje kulture tjeter ISLAMI dhe arriti te jete si pengese per ta ,ne qellimet e tyre pushtuese-asimiluese.

"Rreziku kryesore qe nje komb te humb identitetin kombetare eshte kur me pushtuesin te kesh FE te njejte dhe gjuhe te njejt"

Feja I bashkon kombet
    - Ja nje shembull nga bota: se si ndikon qe feja te I lidh kombet ne mes veti ,ti marrim si shembull shtetet e lindjes ne AZI ,vetem se kan nje fe te perbashket duken se tere shtetet e lindjes jan nje komb,mirpo nuk jan nje komb ,shembull emiratet e bashkuara arabe duken te jenë si nje komb mirpo jan shume kombe ne nje federat ,aty problem eshte se kan nje fe te perbashket dhe kjo I ben si te jen vllezer ne mes tyre.

-Populli shqiptar kur eshte konvertuar ne fe islame e muarr kete fe si diqka te re, qe po del se ishte e nevojshme per popullin shqiptare d.m.th kjo kulture e re ishte diqka qe kontribuoi qe ne si komb ta ruajme gjuhen dhe identitetin tonë shqiptar.

Keto ishin disa fakte logjike korrelative ..
    C'far jane keto idiotesira te pafundme qe ke shkruajtur .
    Me keto shkrime e tua del se sic erdhi islami ne shqiperi erdhen dhe shqiptaret dhe zbarkuan ?Pra jemi te ardhur ne ne trojet shqiptare ashtu sic jane jevgjit greke e serbet ?!Turp e faqa e zese ,dje degjova per here te pare ne pune se gjoja qenkemi vend islamik dhe ja ku ma paske qendisur dhe ti kete shkrim te shemtuar .
    Fene e ke personale dhe ste jep asnjeri te drejte te flasesh ne emer te gjithesise ,akoma nuk e kupton ?!

Lexoje dhe njehere c'far ke shkruajtur se ndoshta te vjen turp kesaj here ?!
    Ke pare ndonje ortoks ,katolik ,apo musliman te vertet te shkruaj gjera te tilla sic ke shkruar ti ?
    cit.
    Feja Bashkon kombet ...(sipas teje)

Ti si fetar c'po ben ?! Po ndan ortodkset ,muslimanet ,katoliket ,e thote shkrimi jot ,jo une prandaj po bie ne kundershtim me ato qe ke shkruar vete .
    Edhe nje cik sa per dijenine tende ne jemi ne trojet tona, arbija me gjithe islamin dhe jevgjit kane zbarkuar tek ne ,prandaj djale i mbare mos fol marrezira se na vut bojen te gjitheve .
    Besimi eshte ceshtje personale ngulite mire ne mendje.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    C'far jane keto idiotesira te pafundme qe ke shkruajtur .
    Me keto shkrime e tua del se sic erdhi islami ne shqiperi erdhen dhe shqiptaret dhe zbarkuan ?Pra jemi te ardhur ne ne trojet shqiptare ashtu sic jane jevgjit greke e serbet ?!Turp e faqa e zese ,dje degjova per here te pare ne pune se gjoja qenkemi vend islamik dhe ja ku ma paske qendisur dhe ti kete shkrim te shemtuar .
    Fene e ke personale dhe ste jep asnjeri te drejte te flasesh ne emer te gjithesise ,akoma nuk e kupton ?!

Lexoje dhe njehere c'far ke shkruajtur se ndoshta te vjen turp kesaj here ?!
    Ke pare ndonje ortoks ,katolik ,apo musliman te vertet te shkruaj gjera te tilla sic ke shkruar ti ?
    cit.
    Feja Bashkon kombet ...(sipas teje)

Ti si fetar c'po ben ?! Po ndan ortodkset ,muslimanet ,katoliket ,e thote shkrimi jot ,jo une prandaj po bie ne kundershtim me ato qe ke shkruar vete .
    Edhe nje cik sa per dijenine tende ne jemi ne trojet tona, arbija me gjithe islamin dhe jevgjit kane zbarkuar tek ne ,prandaj djale i mbare mos fol marrezira se na vut bojen te gjitheve .
    Besimi eshte ceshtje personale ngulite mire ne mendje.
    po me habit edhe ti, po ti akoma se ke kuptuar qe keto si puna e ketij jane brain washed, nuk e dine qe besimi eshte dicka personale,eshte dicka qe e krijon vete, keto mendojne se kan lindur me ate besim,kaq te pa gdhendur jane,sa vertet me te ardh gjynof per mend qe kane.

na e bone shqiperine vend islamik, feja shqiptarit Islami, ndihen Muslim pastaj shqiptar, ju hypt rraca kush ja u ka meso keto gjera.
    se ne radh te pare jeni shqiptar.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    [B]....

Atehere perderisa gjithcka e rendesishme islamike eshte e ndryshme nga gjithcka shqiptare,si mund te kalohet ne tru se islami eshte i mire per shqiptaret?
    ....
    Sepse Islami eshte fe e falur nga PERENDIJA dhe ti ose une nuk mund te jemi me te zgjuar se PERENDIJA.
    Problemi i juaj - mendoj i jomuslimaneve eshte se cdo here vlerat arabe i ngateroni per vlera islame.
    Zoterinje , vlerat arabe dhe ato islame nuk kane asgje te perbashket.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nje pyetje per te gjithe bashkpatriotet islamike te forumit po dhe gjetiu te cilet identitetin e tyre kombtar po e shkembejne me levizjen islamike.

A na ndihmon islami:
    (per te cilin agjitatoret e forumit fatkeqsisht nuk e dijne as cfare eshte, sepse islamik dhe musliman kane dallim kualitativ te thelle, njesoj sic ishte 'internacionalja komuniste' ndaj 'nacional socializmit')
    ne shqiptareve te percare ne muslimane te paster sunite, pastaj shiite, bektashi, vehabinje, e dhjetera tjera; ne katolike, ne protestante, evangjeliste e te tjere; ne ortodokse per te cilet tani nuk e di a kane ndasi tjera te kesaj natyre, sepse uniatet ka gjase se jane zhdukur plotesisht, dhe sa na ndihmon kjo ne bashkimin kombtar.

A fshehet prapa kesaj levizje te eger dhe agresive te agjitimit ideali yne 'bashkimi kombtar', apo coptimimi final i tokave shqiptare ne baza te thella fetare dhe vellavrasese?

Ju lutem, mendojani mire te fundmen para se ta pergjegjni te paren.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Nje pyetje per te gjithe bashkpatriotet islamike te forumit po dhe gjetiu te cilet identitetin e tyre kombtar po e shkembejne me levizjen islamike.

A na ndihmon islami:
    (per te cilin agjitatoret e forumit fatkeqsisht nuk e dijne as cfare eshte, sepse islamik dhe musliman kane dallim kualitativ te thelle, njesoj sic ishte 'internacionalja komuniste' ndaj 'nacional socializmit')
    ne shqiptareve te percare ne muslimane te paster sunite, pastaj shiite, bektashi, vehabinje, e dhjetera tjera; ne katolike, ne protestante, evangjeliste e te tjere; ne ortodokse per te cilet tani nuk e di a kane ndasi tjera te kesaj natyre, sepse uniatet ka gjase se jane zhdukur plotesisht, dhe sa na ndihmon kjo ne bashkimin kombtar.

A fshehet prapa kesaj levizje te eger dhe agresive te agjitimit ideali yne 'bashkimi kombtar', apo coptimimi final i tokave shqiptare ne baza te thella fetare dhe vellavrasese?

Ju lutem, mendojani mire te fundmen para se ta pergjegjni te paren.
    Okay po te mundohem te te jap une pergjigje. Sa i perkete fese islame ne bote kuptimin tim , ka vetem nje fe islame dhe sektet e ndryshme nuk ekzistojne, ne kete fe ashtu sic e kuptoj une te gjithe jane te barabarte dhe kane lirine te ushtrojne fene ashtu sic kane deshire ata ( Ne Kuran thuhet "Nuk ka dhune ne religjion" dhe "secili do te pergjigjet per mekatat e veta").
    Islami i vertete, ben thirje ne respekt ndaj te gjithe muslimaneve , duke i quajtuar ata vellezer midis veti, pa marre parasysh se cfar kombi ose race kane njerezit.
    Ne Islamin e vertete nje i zi eshte i barabarte me nje te bardhe, nje i varfer eshte i barabarte me nje te pasur.
    Ne islamin e vertete nuk mund te jesh musliman nese nuk e don kombin dhe shtetin tend!
    Ky eshte islami qe une besoj dhe praktikoj!
    Shikon ti ketu ndonje te keqe ?!! Une jo!!!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2005
    Postime
    27
    Ne duhet të kuptojmë që përdorimi i fjalës ‘fe’ është i pakuptimtë për sa kohë nuk e përkufizojmë dhe specifikojmë atë. Atyre që kanë shkruar më sipër duke përgjithësuar fjalën ‘fe’ desha t’u kujtoj se tema është mbi Islamin dhe potencialin që kjo fe ka për të dëmtuar.

Besoj se feja e organizuar në përgjithësi është e dëmshme. Dëmi shumëzohet me 1,000,000 kur vjen fjala për fenë islame.

Islami i është i dëmshëm jo vetëm për Shqipërinë, por për botën në tërësi dhe akoma më shumë për Arabët në veçanti. Ai lindi si përpjekje e Arabëve inferiorë për t’u shfaqur para qytetërimeve rreth e rrotull si një forcë për t’u konsideruar. U mbrujt brenda një epileptiku si Muhamedi i cili ishte obsesionuar me fenë hebreje dhe ishte impresionuar nga forma bizante e krishtërimit.

Pavarësisht se frymëzimin origjinal Muho djali e mori nga profetët çifutë, sapo fitoi pushtet ai i asgjësoi çifutët e Medinës dhe më pas edhe të tjerët. Interesante është se Muho shërbeu si pykë: dëgjonte nga çifutët se ‘kaurët’ janë idhujtarë pasi adhurojnë ikonat e Marisë dhe të të tjerëve, dhe këtë e përdori kundër ‘kaurëve’ kur kjo i leverdiste. Nga ana tjetër dëgjontë nga të krishterët se çifutët ishin ata që kryqëzuan Jezus Krishtin dhe prandaj kishin mallkim nga perëndia apo zoti, dhe këtë e përdorte kundër çifutërve kur kjo i leverdiste.

Ne s’mund të shpjegojmë qartë pse Islami është i dëmshëm vetëm duke parë historinë në shekuj apo pjesën shqiptare të historisë. Gjeneza e problemit fillon me karakterin e Arabit që nisi dhe themeloi këtë çorbë fetaro-politike që quhet islam.

Vetëm duke parë që reaksioni Muhamedist ishte bazuar në inferioritet kolektiv, nacionalizëm fisnor, plagjiarizëm fetër, dhe manipulim politik ne mund të fillojmë të shpejgojmë pse dhe sa e dëmshme është feja myslimane. Përndryshe ne thjesht shohim errësirën por nuk e dimë nga vjen errësira ose pse nuk ka dritë; ose krahasojmë gjendjen absurde të vendeve islamike – ku fatkeqësisht dhe pjesërisht hyn edhe kombi ynë – me gjendjen më të zhvilluar të qytetërimeve të tjera dhe mbetemi sipërfaqësorë.

Islami është një formë primitive e imperializmit Arab. Për shkak se shfaqet si nga zoti apo allahu kjo ideologji fiton përmasa supersticioze dhe absolutiste, dhe kështu shërben si mjet për luftë ndaj ‘të tjerëve’, ‘të pabesëve’, ‘jahudijve’, ‘kaurëve’ dhe thjesht gjithë pjesës tjetër të njerëzimit. Kjo është ‘hakmarrja’ e një race mistrece dhe skllave ndaj pjesës më progresive të botës.

Dëmi për Shqipërinë dhe shqiptarët është i pallogaritshëm. Dhe dëmi më i madh nuk vjen nga 500 vjetët e Turqisë Otomane. Ajo që po bruhet nëpër xhamitë xhihadiste ku një brez i ri – kryesisht fshatarë, provincialë dhe të paarsimuar – po injektohet me helmin Arabo-Wahabist është më serioze se feja qesharake që na imponuan Otomanët gjatë pushtimit.

Mjekërmykët që kanë rënë në kontakt me paratë dhe ideologjinë e evgjitërve Arabë janë garancia që dëmi jo vetëm vazhdon por do të intensifikohet në përmasa të pamatshme. Nga përvoja e komunizmit ne e dimë shkatërrimin që sjell mbjellja e një ideologjie të mbrapshtë ne mendjet e të rinjve, sidomos atyre injorantë dhe të pashkollë.

Këta mjekërmykër janë vegla të interesave Arabe dhe çështja e progresit, prosperitetit dhe zhvillimit të Shqipërisë atyre as nuk u hyn në mendjet e indoktrinuara.

Deri tani kemi mundur të provojmë se ndonjë bastard terrorist që na ishte strehuar në vendin tonë e heqim qafe ose ia dorëzojmë FBI’së. Edhe ndonjë fshatar Maqedonie që planifikon të hedhë ne erë baza ushtarake në Amerikë, mund ta mohojmë ose ta kalojmë në heshtje.

Por sa kohë do të duhet deri sa fara e keqe e Islamit të prodhojë frytet e saj? Gjithë urrejtja që kjo ideologji nxit tek militantët e vet, a nuk do të dalë diku, dikur?

Kur vetë ‘profeti’ i tyre, i cili duhet të ishte shembull i dhimbshmërisë, butësisë dhe spiritualitetit lyente duart me gjak njerëzish, çfarë mund të presim ne nga mjekërmykët shqiptarë të cilëve u është shpëlarë truri? A nuk wshtw vrasja e Sali Tivarit nw 2003 shprehja mw e qartw qw mjkwrmykwt nuk kanw prehje derisa ata tw marrin pushtet duke derdhur gjak?

Kosovar me Zemer Maska e Yllushi
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Vendndodhja
    Qaty dikund
    Postime
    38
    Gjithe ky shkrim i gjate por krejt boshllik qenka krejt kopalla te njerzve te paguar veq per te folur keq per islamin, ku bazohesh ty qe thua keto fjal apo bazohesh ne mendjen tende dhe diturin tende hahahaha mos me bene te qesh se vertet qe as vet nuk din se qke shkruar .
    Feja islame eshte fe e zbritur nga Zoti dhe nuk mund te krahasohet me fet tjera sepse te gjithe fjalet e feve tjera kan kuptim psh Krishterizmi nga Krishti (Isa a.s.a), Budizmi nga Buda etj Feja islame eshte fe e zbritur nga Zoti dhe kush je ty qe flet per Muhamedin a.s.a keq kush je ty qka din ty more kush ta jep kete te drejt ty te flasesh keshtu ehhhhhhhhh kjo eshte pasoj kur njerzit nuk i studiojne gjerat por flasin veq ne shikim te pare per to.
    Kjo ehste kur ke dije siperfasore per gjerat, Une ta preferoj kape veq nje faqe lexoje nga Kurani dhe do bindesh dhe vet se kjo fe eshte e vertet dhe jo e demshme per shoqerine po e nevojshme dhe shume bile.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anëtarësuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    pershendetje

kjo teme sipas mendimit tim nuk ia vlen qe te komentohet... mirepo e ndjeva si borxh ndaj fese time qe ti flas disa fjal.

me besoni se ISLAMI eshte njera nder dhuratat me te mira qe na ka bere madheshtia e ALLAHUT (Atij i kofshum fale), keshtu qe per askend ne bote nuk eshte i demshem Islami veqse i'a lehteson jeten dhe i ndihmon ne kete jete qe eshte perplote sprova.
    gjitheashtu mendoj se perkatesia fetare eshte nje gje intime e njeriut te cilen mundet ta kultivoj edhe pa u ekspozuar keshtu qe Shqiperia si shtet nuk peson asgje nga kjo, veqse do ti ndihmoj ne zhdukjen e vetive negative sociale.
    keshtu qe propozimi im eshte qe te ia japni nje shans Islamit dhe do te vertetoni per vleren e saj.

Kujtim Demiri - Mitrovice

Faqja 6 prej 119 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •