Close
Faqja 41 prej 119 FillimFillim ... 3139404142435191 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    identiteti SHQIPTAR eshte SHQIPTAR.
    civilizimin shkencor(ti nuk di as te lidhesh fjale)...........ata kan shpik vetem mullirin e kafes,asgje tjeter.
    E vertete kane shpikur mullirin e kafes! Por kafja kultivohet , ashtu qe arabet kane qene te paret qe kane shpikur sistemin modert te irigacionit, poashtu oren e Al Jazirit.

Pastaj mos te te marr shum kohe , si do qe te jete , truri i yt nuk tregon kapacitet per ti kuptuar gjerat , andaj e perfundoj kete postim duket te treguar se bazat e matematikes moderne vijne nga arabet dhe sot ne cdo shkolle ne bote nuk mund te paramendohet matematika pa ALGJEBREN qe nese nuk e ke ditur rrjedh nga emri i matematicientit arab AL XHABIR .

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Sheriati shkatrron shoqerine, ekonomikisht dhe ne menyra tjera, paramendoni mbi 90% e rinise iraniane e ka enderr perendimin, pra nje vend pune. Po te ishte p.sh. Irani nje vend me shumice krishtere, dhe kete pasuri te pafund me nafte qe e ka brenda nje qerek shekulli do te shndrrohej ne nje superfuqi ekonomiko/tregtare dhe ushtarake ne ate rajon dhe me gjere, do te kalonte edhe vendet evropiane per nga begatia. Ja shikoni se a eshte i demshem islami apo jo per nje shoqeri apo jo.
    Po Perandoria Islamike qe mbajti Spanjen me gjith portugalin per tet shekuj me radh, qfar kushtetute kishte ??. Po perandoria Otomane qe sundoi 5 shekuj, qfar kushtetute kishte ??.

Pastaj kur Muslimant e kan dit qka o kushtetuta, krishteret e tu kan mendu se hahet.
    Nese sjam gabim, kushtetuta e par e shkruar ka qen Sheriati, ne Medin.
    Nese ka ndonje jurist ketu mund te na tregon

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    A është Islami i dëmshëm për Shqipërinë?
    sigurisht qe eshte i demshem. islami shkakton pedofili

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    ko te jebe, srpski pederu
    a nisi zaboravio majqin jezik josh pa tako je po kazhi sebe kakav si .lluda nemoj da pitash qe te kazhe sam.
    sho trazhesh u albanski forum idi pishi tamo gde je tovoj jezik
    hahhahahahhahahahaha
    hala ka ksi a

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Po Perandoria Islamike qe mbajti Spanjen me gjith portugalin per tet shekuj me radh, qfar kushtetute kishte ??. Po perandoria Otomane qe sundoi 5 shekuj, qfar kushtetute kishte ??.

Pastaj kur Muslimant e kan dit qka o kushtetuta, krishteret e tu kan mendu se hahet.
    Nese sjam gabim, kushtetuta e par e shkruar ka qen Sheriati, ne Medin.
    Nese ka ndonje jurist ketu mund te na tregon
    ashtu eshte kurse nese i pyet thojn e usa , knej thojn e para eshte e medines tani thojn e shba-se
    nje gje kam vrejtur qdo gje qe paraqet islamin ne ate koh ose ku te mirat e islamit jan ja kan ba delete prej historie
    Merre cilen te duash Histori dhe a po e gjen historien e Spanjes gjate kohes qe kane qene muslimanet .
    Merri shumicen e shkencave s permenden kun muslimanet , me te vertet mizerje per ta dhe tani thojn se ne bejme kete e ate , mirepo mua ajo qe me vje qudi me te vertet pse ne shqiptaret edhe pse jemi shumic musliman nuk mesojm asgje per ata musliman qe kane qene shkencetar e gjera te tilla kjo me duket qudi se per te krishteret nuk quditem pse nuk e bejne .

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Mos u beni fare o te zinj!!! Se qyteterimet jane te gjitha me date skadimi!!
    Bizanti u dobesua se aq ia kishte dhene Zoti ymrin. 1000 vjet kishte jete. Kur e kapen myslot, ishte ne pamundesi rilindjeje.

Edhe Roma njesoj. Mbajti disa qindra vjet e pastaj ra.
    Edhe Greqia e lashte njesoj.
    Edhe persia njesoj.
    Edhe Egjipti njesoj.

Edhe juve, jeni ne renie. Po kur te bini kujdes mos thyni qafen!! Edhe mos na merrni edhe ne me qafe!!!
    Une ne xhenem do shkoj. Po ju gjeta aty brenda do ju ze me shpulla ta dini! E kam shkrujt paktin me djallit. Myslot ne rradhe e nga nje shpulle. lol

Me permendni nje shkencetar te 50 viteve te fundit qe eshte prej shteteve islamike.
    Apo nje nobelist. Apo ndonje shpikje te degjuar.
    S'keni nga keto ju se merreni me xhihade online. Qe ju rrafte nje pike "ishallla".

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Piripiri Lexo Postimin
    Bizanti u dobesua se aq ia kishte dhene Zoti ymrin. 1000 vjet kishte jete. Kur e kapen myslot, ishte ne pamundesi rilindjeje.

Edhe persia njesoj.
    Edhe Egjipti njesoj.

Edhe juve, jeni ne renie. Po kur te bini kujdes mos thyni qafen!! Edhe mos na merrni edhe ne me qafe!!!
    Une ne xhenem do shkoj. Po ju gjeta aty brenda do ju ze me shpulla ta dini! E kam shkrujt paktin me djallit. Myslot ne rradhe e nga nje shpulle. lol

Me permendni nje shkencetar te 50 viteve te fundit qe eshte prej shteteve islamike.
    S'keni nga keto ju se merreni me xhihade online. Qe ju rrafte nje pike "ishallla".
    hhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahah ahhahahahahahha
    pakt a ta lshon sa je i madh , ta ngul kepen ai ty

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Piripiri Lexo Postimin

Edhe persia njesoj.
    Edhe Egjipti njesoj.

Ne ishim duke fol per demet e Islamit per Shqiprin, pasi mesia tha qe sheriati shkatrron shtetin, un desha qe tja hedh posht at te pavertet.
    Sa i perket aty nobelav qe pi permend, studentat evropjan kan shku me studiju naper univerzitetet e bagdadit, edhe pastaj kur jon kthy nevrop qato qe i kan msu ne bagdad i kan qit kishe kta i kan zbulu. E kuptove tani se nga erdhen nobelat qe ti i permend??

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ne ishim duke fol per demet e Islamit per Shqiprin, pasi mesia tha qe sheriati shkatrron shtetin, un desha qe tja hedh posht at te pavertet.
    Sa i perket aty nobelav qe pi permend, studentat evropjan kan shku me studiju naper univerzitetet e bagdadit, edhe pastaj kur jon kthy nevrop qato qe i kan msu ne bagdad i kan qit kishe kta i kan zbulu. E kuptove tani se nga erdhen nobelat qe ti i permend??
    Ouuuu po profesorra kane pat nonji dijetar te mcefet xhihadist a?
    Kush ua ka msu ktyne? Apo ka ndiku klima e Bagdadit?
    Ju jeni gallate per koke teme!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E vertete kane shpikur mullirin e kafes! Por kafja kultivohet , ashtu qe arabet kane qene te paret qe kane shpikur sistemin modert te irigacionit, poashtu oren e Al Jazirit.

Pastaj mos te te marr shum kohe , si do qe te jete , truri i yt nuk tregon kapacitet per ti kuptuar gjerat , andaj e perfundoj kete postim duket te treguar se bazat e matematikes moderne vijne nga arabet dhe sot ne cdo shkolle ne bote nuk mund te paramendohet matematika pa ALGJEBREN qe nese nuk e ke ditur rrjedh nga emri i matematicientit arab AL XHABIR .

Gostivari_usa
    islam =injorance=prapambetje=perdhunim truni=religjion jevgjish...............rjedhimisht shume i demdhem per shqiperine
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 41 prej 119 FillimFillim ... 3139404142435191 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •