Close
Faqja 35 prej 119 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hahah mos ma keqperdor pesimizmin tim,qe e afatizova aq larg me vite(30 vite) kete pune,sepse realiteti mund te jetë ne dekaden e ardhshme...

Sa me pelqen kjo breng tek ti...

Shokit hajde shkojm ne Xhuma sot ma heret se Po mbushen Xhamiat dhe tani duhet me u Falë ne rruge...

Shokit nese do qe te informohesh me sakt se si eshte mobiliteti ne per Xhamiat ne Prishtine ateher : sa per info te gjitha Xhamit jan te stermbushura,jo me pleq por me studenta te fakulteteve Laike,qe kan Noten mesatare 9...

Nesse e njef Prishinen dhe je i sigurt se nuk do humbesh rrugen gjatë kesaj gjiroje qe po ta propozoj ,ateher shko tek keto Xhami ne prishtine : Xhamia e madhe ,Xhamia Te 4 Llullat,Xhamia te Lagjja e Muhaxhereve,xhamia tek Fakulteti i Mjeksis dhe Xhamiat tek Komuna...

Ne kete rast ke mundesi qe te Besh regjistrimin e Popullsis ne Prishtine
    Shkojm me Klipin

LOL , Fisnik ta merr mendja qe Sokoli i Malit i regjistron dot vet te gjithe ata shqiptar !!!!
    Ma merr mendja do ti duhet ndihma edhe nga Meisa4ever dhe Co.
    Ne Gostivar psh, kur vjen koha per tu fal xhumaja, nuk gjen njeri ne rruge, vecse maqedonasve dhe ndonje shqiptari hallexhi, 90 % kisha thene e shqiptareve qe jane ne gejdnje te falen i ke neper xhamia!
    Nje xhami e vogel, mbushet krejt me njerez, dhe interesante aq shum njerez shkojne ne xhami te falin xhuman sa qe kisha thene jan me shum se sa kur maqedonasit po festojne krishtlindjen edhe e kam fjalen per nje xhami te vetme, ndersa per krishtlindje te gjithe maqedonasit mblidhen tek kisha qendrore, perseri numri i tyre eshte me i vogel!

Tani dua te them dicka tjeter, interesante eshte deri ku e kemi sjell veten si njerez, qujame veten te edukuar dhe nga ana tjeter u perzihemi njerezve ne ate se cfar ata besojne dhe me e keqja i nencmojme ata , ne rastin konkret , po nencmohen beseimtaret musliman prej disa mizave ketu qe per nga intelekti dhe morali qendrojne shum mbrapa muslimaneve ne kete forum.
    Kaq kisha te them.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ore minoritet greko serb , ke do nxjerish jashta ti mor ?!!! Trus ****** dhe ri urte okay sa nuk ke fluturuar per ne Mars.
    70 % shqiptaret jane musliman dhe vin ti ketu kercnohesh me i nxjer jasht!!!!
    Shko ne greqi ose ne serbi , atje kercnohu , shqiperia eshte e shqiptareve te cilet jane 70% musliman okay pra edhe shteti eshte musliman.
    Kapishi ?!!!!
    ej kjo osht për Ty dhe për atë katnarin tjetër, Fisnikun... ja ça bohet në Tiranë për ditë vere... që sot ishte dhe xhuma hhahahah,

se ku rrinë kta myslymont se mor vesh

Emri:  vg-dita-veres-08-046.jpg

Shikime: 286

Madhësia:  76.9 KB

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Spo shof nai shami aty.me vjen keq nuk jemi si ne gostivar

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kta jane student , a sheh se jane para universitetit. Mos genjeni eeee..
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shkodrani Maska e fiso
    Anëtarësuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Absolutisht qe islami nuk eshte i demshem per shqiperine e as per nje vend te bptes, ato qe jane fondamentalista islamik nuk e meritojne te quhen besimtare islamik. sepse thyejne disa rregulla te fese islame. e ajo qe do tju keshilloja qe te mos banalizoni shume gjera, te tregoni me respekt si per nje fe ashtu edhe per tjetren.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mendimi im eshte se Sheriati ne kosove nuk mund te Implementohet Si legjislacion ne Kosove me keto Kuadro qe ka kosova,d.m.th nuk eshte e pergaditur Bota Islame ne Kosove qe te beje nje gje te tille...sepse per te zbatuar nje Sheriat duhet te kesh Kuadro perfekte e jo njerez matrapaza dhe te korruptuar...
    Edhe bota islame ku zbatohet sheriati i ka ata njerez te pakorruptuar. Po krejt jon te tipit Khomenei, bandite, vrases dhe kriminele te klasit te pare qe vjedhin pasurine e popullit dhe e perdorin ne budallalleqe dhe indoktrinim.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ajo dihet që nuk të ndalon, po tash si e shpjegon ti që vendet myslimane janë më të prapambeturat në botë? Të drejtat e njeriut përtokë, të drejtat e grave përtokë, arsimimi mizerabël, fëimijët i çojnë në medrese ku vetëm fjala e Zotit nuk mësohet, po rrena e progandë bin ladenash. Këta edhe Kuranin nuk dinë ta lexojnë, tjëtër fjalë shkruhet, tjetër fjalë e lexojnë.
    Jack
    Nuk eshte problemi ke shtetet myslimane. Une te solla shembuj te shteteve me shumice myslimane (Kuwait, Malajzi, Katar, UAE) qe s'jane te prapambetura. Si eshte e mundur qe shtetet e permendura me siper (megjithese me shumice myslimane) s'jane fare te prapambetura, ne fakt jane shume me te perparuara se disa shtete qe njihen si perparimtare ne Bote.

Merr per shembull Bolivine ose Kolumbine ne Ameriken Latine. Jane shtete te prapambetura megjithese s'jane shtete myslimane. Shembuj te tille mund te jepen plote ne gjithe boten e qe jo patjeter te keni lidhje me Islamin. Nuk u ka sjelle feja prapambeturine - se po te ishte ashtu - atehere do ishte nje rregull i pergjithshem dhe ne s'do njihnim nje Dubai (per shembull) sic e njohim sot.

P.S. Jack Watson, me lejo te te them se je i vetmi person qe mendon ndryshe dhe qe mundohesh te arsyetosh (se paku ne kete teme). Eshte kenaqesi te komunikohet keshtu. Fatkeqesisht, pjesa me e madhe e "kundershtareve" ne kete teme po bejen retorike boshe. Hahaha andej - hihihi kendej, dhe asgje s'thone.

Te pergezoj per zgjuarsine!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 14-03-2008 më 12:15
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    ej kjo osht për Ty dhe për atë katnarin tjetër, Fisnikun... ja ça bohet në Tiranë për ditë vere... që sot ishte dhe xhuma hhahahah,

se ku rrinë kta myslymont se mor vesh

Emri:  vg-dita-veres-08-046.jpg

Shikime: 286

Madhësia:  76.9 KB
    Po në xhami a ka shku njeri thu?!

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Une te solla shembuj te shteteve me shumice myslimane (Kuwait, Malajzi, Katar, UAE) qe s'jane te prapambetura. Si eshte e mundur qe shtetet e permendura me siper (megjithese me shumice myslimane) s'jane fare te prapambetura,
    Qe jan te pasura nuk do te thot qe nuk jane te prapambetura.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Qe jan te pasura nuk do te thot qe nuk jane te prapambetura.
    Me sill shembuj nga prapambeturia e tyre atehere?!

Prove it!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 35 prej 119 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •