Me statistika serbe e? Ho me fol.
Nje analize e shpejte e programit serb te instaluar ne trurin e islamikeve shqipfoles ne Dardani:
Mbi 95% myslo logjikisht kuptohet si 96%-99%. Gje qe dmth se katoliket i bien 4-1%! Fe te tjera nuk ka! Ateiste s'behet llaf! Se nuk e pranon kete truri i jevgut as i serbit. ncq ncq ncq
Eh mer delenxhinj jevgdashurues, s'dini si te perballoni realitetin e. Po vetem ketu ne forum ene sa ateiste kena nga Dardania... Keshtu qe keto statistikat serbe raportojini ne beograd.
kur truri i tij made in beograd te filloje te procesoje informacionin se kush nga myslot e Dardanise po e pinte birren falas diten e pavaresisekur do stoposh se theni budalliqe ti eeeeeeeeeee?????
Ore ju mund te thoni qfar te doni, por realiteti eshte qe ne Shqiprin etnike del se 90 % e banorve jan musliman, 10 % jan te krishteret, duke perfshir edhe ca ateisto-komunist si ju.
Plasniiii![]()
nqs kishe nevoje per argumente, shif jo me lart se nje shkrim. shkakton shkeputje totale nga realiteti, si dhe pedofiliA është Islami i dëmshëm për Shqipërinë?
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
celyy i ke pare baret si jan mush plot e perplot me muslimane ne shqiperi,dhe asnjoni nuk pi raki,te gjith caj pin hahahahahahahahaha,celyy me vje keq qe po ta them,ti i ke thon trunit tat ik pirdhu
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt