Close
Faqja 91 prej 119 FillimFillim ... 41818990919293101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 910 prej 1188
    Nuk eshte problem, a eshte i demshem per Shqiperine apo jo. Puna eshte se besimtaret e Islamit ne Shqiperi e kane bezdi te lexojne libra te tjere perveç se Kuranit dhe atyre qe predikojne ate. E keqja nuk vjen nga mendimi ndryshe por nga ekstremizmi dhe gjaknxehtesia ne mendim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    hahh kur u be nje luft ne emer te ateizmit ??? hahh kur ja hoqi koken nje ateist nje besimtarit pse ai beson ne zot hahh ????

A je shqiptar(e)? Sa kane humbur koken ne Shqiperi ne kohen e komunizmit ateist?
    E Hitler ishte nje besimtar? E Stalin? E Mao Tse Tung? E...
    Ah! misteri i se keqes ne bote!
    Me simpati, crici_01

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga crici_01 Lexo Postimin
    A je shqiptar(e)? Sa kane humbur koken ne Shqiperi ne kohen e komunizmit ateist?
    E Hitler ishte nje besimtar? E Stalin? E Mao Tse Tung? E...
    Ah! misteri i se keqes ne bote!
    Me simpati, crici_01

kejt kto as njera nga keto nuk eshte ber ne emer te ateizmit .

Sepse ateizmi nuk osht asgje qe te predikoj vrasje e shfarosje e dhuna te tilla e as nuk eshte qe ta urresh nje Fe ateizmi osht thjesht veq ni teori shkencore per disa e besushme per disa e pabesushme asgje me shum kupto
    We are all Aliens

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    A është Islami i dëmshëm për Shqipërinë?

cfare esht kjo tem ore se po luj menc..ore per shqiperin jan njerzit me te demshem dhe jo islami...njerzit jan tu e shkatarru at ven me shume se sa esht deri sonte....ba mi acarojn nervat ca tema..po cdo njeri ka mendimin e vet!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    eshte i demshem sepse islami eshte nje fe e dhunes mund te themi qfar te dome ne por ajo qka eshte e vertete ajo shihet ku mund te gjesh paqe tek islami me teregoni ju lutem , dhashte zoti dhe te gjithe muslimanet tradicional nder shqipetaret te konvertohen ne te krishtere sepse gjaku yne deshmon se jemi te gjithe me prejardhje te paster krishtere prandaj jemi populli me tolerant ne bote
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    eshte i demshem sepse islami eshte nje fe e dhunes mund te themi qfar te dome ne por ajo qka eshte e vertete ajo shihet ku mund te gjesh paqe tek islami me teregoni ju lutem , dhashte zoti dhe te gjithe muslimanet tradicional nder shqipetaret te konvertohen ne te krishtere sepse gjaku yne deshmon se jemi te gjithe me prejardhje te paster krishtere prandaj jemi populli me tolerant ne bote
    po mer po ti populli me tolerant e ku na esht e shkrujtme kjo i her qe ju krishteret jeni qe toleroeni dhe ne myslimanet jo...

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po mer po ti populli me tolerant e ku na esht e shkrujtme kjo i her qe ju krishteret jeni qe toleroeni dhe ne myslimanet jo...
    nese nje musliman behet i krishter ai nga vete kurani denohet me vdekje kjo nuk eshte tolerante e as paqesore por antitolerance dhe dhune ndersa nga te krishteret ai qe kalon ndonje fe tjeter ai lejohet qe te jet i lire dhe ai vet vendos a ti sherbej zotit apo jo ndersa kjo nuk ndodhen ne islam

edhe nje here po e theme se shqiptaret aq me pak praktikojne islamin jan me paqesore ndersa aq me teper e praktikojne aq me te dhunshem jan
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    nese nje musliman behet i krishter ai nga vete kurani denohet me vdekje kjo nuk eshte tolerante e as paqesore por antitolerance dhe dhune ndersa nga te krishteret ai qe kalon ndonje fe tjeter ai lejohet qe te jet i lire dhe ai vet vendos a ti sherbej zotit apo jo ndersa kjo nuk ndodhen ne islam

edhe nje here po e theme se shqiptaret aq me pak praktikojne islamin jan me paqesore ndersa aq me teper e praktikojne aq me te dhunshem jan
    aty ke te drejt per ndrim feje nuk them gje se ashtu esht....kurse me te then te drejten nuk njof shqiptar qe e praktikojn shume islamin jan mysliman por nga ato qe pin e hajn mish derri...kurse kam shoqe arabe dhe ato e praktikojn shume dhe normal ore jan nuk esht se ka ndonji gje si une jetojn dhe ato...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    ju kujtohet kryengritja e Prizrenit?.Hoxhallart krijuan një "qeverri" në të cilën kërkonin të rrinin nën zgjedhën e portës së madhe=turqis.

ju kujtohet kryngritja e të krishterve mirditë-puke..ndre mjeda?.Ata deklaruan hapur se do i drejtoheshin për ndihme vendeve krishtere.

ju kujtohet 1821=pamvarsia e greqis?.Ishte Ali pash tepelena ai që me çamë e labë e theri Sulin arvanitas .

ju kujtohet naim frashri?

mbajtëm turqinë
    ngjallëm greqinë
    ndihmuam italinë
    po shqipërinë
    pse su kujtuam
    për kë luftuam?
    çkemi taninë

fetë janë vegla të asimiluese antishqiptare.Himara besoj në ortodoksi dikur....sotë beson se është vëndë grekë

fry moj erë të iki kjo kolerë.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    aty ke te drejt per ndrim feje nuk them gje se ashtu esht....kurse me te then te drejten nuk njof shqiptar qe e praktikojn shume islamin jan mysliman por nga ato qe pin e hajn mish derri...kurse kam shoqe arabe dhe ato e praktikojn shume dhe normal ore jan nuk esht se ka ndonji gje si une jetojn dhe ato...
    Krishteri Prizren ti je nje genjeshtar asgje ma shum! Ti mendon se me gjeneshtra do te korrish pik tek njerezit tjere , por je gabim sepse me genjshtra korrit veten tende.
    Ne fene islame njeri eshte i lire te besoj ate qe deshiron dhe nuk i pergjigjet kujt vec Allahut, nuk eshte e vertete qe sipas fese islame njeri denohet me vdekje nese ndryshon fene, kjo eshte nje genjshter.
    Nga ana tjeter pasi Krishterimi eshte fe shum e bute , tolerante , cili eshte denimi sipas bibles per personat qe bejne maredhenies seksuale jasht martese!!!
    Na trego tolerancen krishtere lidhur me kete pyetje.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •