Close
Faqja 88 prej 119 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1188
    i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Nuk eshte feja islame ajo qe i jep shqiperise emer te keq, per mendimin tim jane shqipetaret qe pretendojne se jane te kesaj feje qe pa e kuptuar kalojne ne akte qe nuk besoj se i kane hije nje shqipetari dhe % e larte i jep shqiperise nje "NJOLL" te zeze ne harten e evropes. Kjo gje ben qe shume here me ose pa merite shqiperise ti jepen emra nga me te ndryshmit. Nje nder arsyet tjera eshte edhe antaresia e shqiperise ne Konferencen Islamike.

Ne perendim nuk mund te besh prezantim te mire me emrin islam apo mysliman. Dicka e tille shkakton vetem frike, pasiguri, ankth tek pjesa derrmuese e qytetareve te vendeve perendimore.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po ku jane keto myslimane mo ne shqiperi hane mish derri e pine raki e se dine ku eshte xhamia mor aman ca islami ne shqiperi shqiptaret sja kane iden prandaj me mir ta hiqnin kete iden e nje shteti islam

thundercloud Maska e eris1979
    Anëtarësuar
    29-05-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    87
    Ne fillim te temes shtrohet nje pyetje e thjeshte: A eshte Islami i demshem per Shqiperine?

Pertej te gjitha sofizmave dhe artifakteve, pertej argumenteve dhe kunderargumenteve, pertej arsyetimeve te ndertuara nga kendveshtrime te ndryshme, pertej fjaleve dhe llogjeve te Kavajes, kjo e fundit nje nder zonat me te islamizuara ne Shqiperi, ekziston nje e vertete e qarte dhe e pamohueshme, nje e vertete empirikisht e dallueshme:
    Islami eshte i demshem per Shqiperine. Kjo eshte ajo qe une shoh, masen se sa i demshem eshte percaktojeni vete, por nese perpiqeni te argumentoni se islami nuk eshte i demshem, madje disa do te merrnin persiper lajthitjen te argumentonin se eshte i dobishem, me duket se te gjitha argumentet e botes nuk do te mjaftonin.
    Kush ka sy le te shikoje, kush nuk do te kuptoje, ka bere zgjedhjen e tij.
    I came so far for beauty
    I left so much behind

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    A mund te jete mysliman ai qe e han mishin e derrit. Une njoh personalisht familje qe gruaja falet megjithese nuk mban veshje islamike, burri i vet e han mishin e derrit. Keso myslimanesh kemi ne Kosove e ne Shqiperi eshte edhe me 'keq', edhe mos te harrojme se kurre nuk kane lexuar Kuran dhe Hadithe dhe nuk dine historine e Muhamedit. Me afer jane ateistet me besimin krishter, sesa ata myslimane me islamin.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A mund te jete mysliman ai qe e han mishin e derrit. Une njoh personalisht familje qe gruaja falet megjithese nuk mban veshje islamike, burri i vet e han mishin e derrit. Keso myslimanesh kemi ne Kosove e ne Shqiperi eshte edhe me 'keq', edhe mos te harrojme se kurre nuk kane lexuar Kuran dhe Hadithe dhe nuk dine historine e Muhamedit. Me afer jane ateistet me besimin krishter, sesa ata myslimane me islamin.
    Meso njeher e mire!!! Njeriu del nga islami vetem ateher kur i pershkruhet Zotit shoke.
    Mire/mbetshit
    SilenT-Killer
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    eshte nje semundje qe na ngeli qe nga koha turkut dhe prapa po na le si ne kohen e turkut

SA ME PARE QE TE HIQEJ AQ ME MIR DO ISHIM

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga SilenT-Killer Lexo Postimin
    Meso njeher e mire!!! Njeriu del nga islami vetem ateher kur i pershkruhet Zotit shoke.
    Mire/mbetshit
    SilenT-Killer
    D.m.th. ta hash mishin e derrit nuk del nga islami po na qenka normale?! (megjithese feja e ndalon dhe e konsideron mish te papaster). Ku e morre kete ide?

Gjithashtu me te mira

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2008
    Postime
    4
    kam pase nje familje magjypesh ne hyrejen tone qe jetonte ne kate te pare dhe sa here qe shante ndonje kur ishte e zemeruar i thonte me mllef:ik more magjyp!!!!zhduku more gabel etj etj.
    Sumen po e perdredhni ju qe skeni ***** me qene vetvetja e te vjen turp me permend mbiemrin ne perendim apo ku te shkosh.Eshte edhe politika e qarqeve te ndryshme perendimore qe sa here kur japin ndonje ngjarje nga shqiperia apo inteviste e japin ne nje sfond ku te duket dhe ndonje minare xhamie.Eshte lobi grek a shume armiqe te tjere qe sdone me dite per shqiptarine pa dallim feje.
    Ne greqi edhe nje katolik nga miredita e detyrojne me nderru emrin se se durojne dot emrin gjon apo frrok apo mark.
    shkurt muhabeti askush smund te perule ty po se pranove ti vete nje gje te tille!!!
    ji ai qe je,ji krenar qe je shqiptare ne qofte se e quan veten te tille e mos fajeso askend.Greku vdes me ta degju keto fjale qe shkrove me siper, se ka ate teorine qe shqiptaret i sjelli turku nga azerbajxhani.ne qofsh shqiptare burre mos e rruj per rob te gjalle por ji krenare.
    edhe nji tjeter gje,komunizmi u mundua me shkaterru ashtu sic se njofti as fene e as sojin e mire dhe shkaterroi shume familje te mira e me tradita.
    I mesuan njerzit me u ba servila dhe spiuna te vete njerzve te tyre.
    Amerika e ka te shkruar ne dollar(ne Zot mbeshtetemi) e sju vjen turp me falenderuar Zotin.
    Secili ka fene e tij e kush te doje ta mbaje se per vete e ka.
    Kush beson ne Zot e don fort atdheun e tij.
    Zoti na bashkofte zemrat per paqe e miresi.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    D.m.th. ta hash mishin e derrit nuk del nga islami po na qenka normale?! (megjithese feja e ndalon dhe e konsideron mish te papaster). Ku e morre kete ide?

Gjithashtu me te mira
    Mos me vajt ne kishe te dieleve a je i krishter apo s je ?

Jo i nderuar mekat ka ama nuk del nga Islami s je ti me i caktu gjerat qysh e tek .
    ne rast se e mohon ose i pershkruan Zotit shok ,i mohon melaiket , te derguarit , librat e shenjte , diten e gjykimit , xhenetin xhehnemin edhe caktimin, nese i mohon keto po ne keto raste del prej Islamit edhe personi ne fjal duhet te kete dije per keto .
    E qarte .
    Pershendetje
    KOSOVA E MADHE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Gostivari Usa ti vet jeton ne perendim, pasi qenka aq keq ne perendim dhe aq c'njerezor perse nuk shkon ne nje vend islamik. Your 'god' and 'religion' is money!!!

Po ankohesh shume per palestinezet, por eshte e vertete se palestinezet jane ne nje gjendje te keqe, por kush i ka lene pa shtet, a eshte islami dhe islamistet qe i kane quar ne ate shkatrrim total. Dhe a ke ndegjuar ndonjehere per krimet e palestinezeve ndaj hebrenjeve, dhe ne pergjithesi per krimet e myslimaneve dhe islamit ndaj hebrenjeve. Edhe nje pyetje: A e din ku jane djemte e Jaser Arafatit, ne perendim jane, ne kushte luksoze jetojne. Ku eshte djali i Bin Ladenit, a eshte ne ate perendimin c'njerezor qe po e quan ti. Vellau i Bin Ladenit gjithashtu. Ti kurre femijet e tu nuk do t'i lejoje qe te jetojne ne nje shtet islamik, se e din shume mire se cfare shoqerie e korruptuar shpirterisht eshte shoqeria islamike nese bazohet ne sheriat. E sheh si ju ka korruptuar urrejtja dhe injoranca, une po te jetoja ne nje shtet islamik dhe atje nese do ta fitoja buken per mua dhe familjen time nuk do te flisja asnjehere kunder atij shteti, por gjithmone pozitivisht dhe do ta vleresoja.

Per ju 'paqja' dhe 'dashuria' na qenka me dinamit rreth trupit. Faleminderit neve shqiptareve nuk na duhet ajo 'paqe' qe na ofrojne arabet, edhe ato hyri gjithashtu krej arabeve po ua lejme. (nese ekzistojne gjithmone, une jam shume dyshues qe ekzistojne)

Dale o zotri se nuk flet me 5 vjecar okay. Nese deshiron te komentojsh postimin tim, te pakten permbaju asaj qe kam thene une ne postimin tim.
    Kur thash se perendimi nuk ka asgje njerezore e pata fjalen per HOLOKAUSTIN QE CDO DITE E VUJANE PALESTINEZET!
    Ku jane keto shtete ti japin vund ketij HOLOKAUSTI!!! Po jeni njerez te prishur ne zemer , as qe u intereson per keta njerez pasi qe nuk besojne ne kryq, juve zemra mal u behet kur shikoni se si cdo dite vriten keta njerez, fmi , pleq , plaka etj etj.
    Sikur te kishit pasur njerezim do ta kishit ndalur kete represion !

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 88 prej 119 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •