Close
Faqja 66 prej 119 FillimFillim ... 1656646566676876116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1188
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Postuar më parë nga Zarathustra.
    Dhe shiko sot, zonat e shqiptareve ku besimi mysliman eshte me i theksuar jane ato me injorance dhe anafalbetizem me te larte.
    atehere si ka mundesi qe shqiperine e kane qeverisur ketu e 500 vjet me pare vetem myslimane ne nje kohe qe ka pasur dhe besime te tjera fetare!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 19-03-2008 më 21:11

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pa thuje ti pra historin.
    Historia asht se ne jemi popull i pushtuar qe nga viti 268 para e.r , kush ka dasht na ka sundu ....edhe sot ....
    kush ka dasht qfaredo feje dhe gjuhe ka pru edhe sot ....
    -------------
    ke prova per te kunderten ?
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Pavarsia e Kosoves i ka goditur keq ca, jo per gje por ishte nje peshtym ne surat nga bota, qe ju dha ruseve, dhe serbeve. Le te bejn gam gam tani te nxierin dufin, vetem rumania, ukraina ,dhe greqia, mund ti mbeshtesin. Ne te gjitha keto raca, kam vene re nje lloj semundje skizofrenike, kjo duket qarte nga kelyshat qe keta kane ne forum.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 20-03-2008 më 00:43
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Citim Postuar më parë nga khan Lexo Postimin
    Pavarsia e Kosoves i ka goditur keq ca, jo per gje por ishte nje peshtym ne surat nga bota, qe ju dha ruseve, dhe serbeve. Le te bejn gam gam tani te nxierin dufin, vetem rumania, ukraina ,dhe greqia, mund ti mbeshtesin. Ne te gjitha keto raca, kam vene re nje lloj semundje skizofrenike, kjo duket qarte nga kelyshat qe keta kane ne forum.

.

Ke fole pa kuptim se ajo qe ke fol nuk ka lidhje fare me temen.
    Ti sje me i mire as se serbi e rusi se shiko ca gjuhe ke te shkruar ne avatar.
    Perderisa nuk eshte shqip per mua njelloj si serb e rus je dhe ti.
    "T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,

ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    une me te vertet nuk ekuptoj qka e nderlidhni ju fen muslimane me Turqin po leji kur Turqit nuk e kane vet ne shtet po leji se kush ta bene ate te mire kush ta bene pushtimin te mire po leni kto sene se bete nam me kto postime me te vertet na keni lodhur me kto krahasime me Turqin te bisedojm per fene e jo per Turqin se ska vler per Turqin te bisedohet po une me te vertet se di qa kan kta qe bajn gam gam gjith diten muslimant shqiptar jan turq arab etj leni se duhet te ju vie turp te lexoj kto sene se sjini te vegjel per ksi gjera nuk kini ku mu kapu per Turqin ban blla blla ktu kinse po baj diqka me te vertet tema ka shku blla blla turku hamami beteri dhe asgje su fol per Islam ti permbahemi temes ose le ta hap dikush temen a eshte i demshem turku per Shqiperin ose a ka qene kret lexoji asgje nuk nderlidhet tema me keto qe i thoni me te vertet ma shum flitet per Turqin se per Islam

AI QE KA TE POSTOJ DIQ PER ISLAM LE TE POSTOJ OSE JO BOLL NA LODHET ME TURQIN
    PO QE SE JENI ATA TE NJEJTIT FLASIM PER ISLAM DHE TA SHOHIM A ESHTE ISLAMI I DEMSHEM PER SHQIPERIN DHE JO TURQIA
    Ke mesuar te shkruash si autodidakt?!po ti kishe bere 4 klase do shkruaje disi me ndryshe.

ps.Ca t'bo turqia dakene pas 100 vjetesh injoranca islamike vazhdon
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Mos u zini se feja myslimane e ka ndikimin nga miku jone Turqia ndersa feja ortodokse e ka ndikimin nga Rusia.
    Shumica e shqipetareve nuk duan tia dine fare per fene. Rendesi kane traditat shqiptare. Ju jeni disa ekstremiste qe feja ua ka mare mendjen. Ju nuk besoni fare ne Zot. Ju vetem urreni njeri-tjetrin.
    Ne ferr kini per te shkuar po nuk ndryshuat qendrimin tuaj.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga khan Lexo Postimin

.
    Ti bashke me ca te tjere ketu jeni per futjen e sherihatit ne trojet shqiptare apo jo? Cdo koment tjeter eshte i tepert, mer morr serb.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Ke mesuar te shkruash si autodidakt?!po ti kishe bere 4 klase do shkruaje disi me ndryshe.

ps.Ca t'bo turqia dakene pas 100 vjetesh injoranca islamike vazhdon
    po de po s ta man me hi e me fol per ata lol kapesh per turqin
    hahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahah
    ti hala vazhdon me te ma fell je rras

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    Ti bashke me ca te tjere ketu jeni per futjen e sherihatit ne trojet shqiptare apo jo? Cdo koment tjeter eshte i tepert, mer morr serb.
    qa ki be djal po a jeni ne med kshtu mir e qa ka lidhje sheriati me serbin po ajt allahile , spo te vjen turp ti quash njerzit serb po ska kete e ka forumi s te njoh s me njeh fol qka te dush , shaj ban qa te dush , perndryshe dallendyshe

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Jevg i nderuar, kur do e instalosh sherihatin ne psatom ti, se nuk e degjuam mire? Paske dhe ftyre ti te shkrush ne forum shqiptar?

A po i shef me xhamie dhe rapsoul me shoke se cfare vemjesh jevgosllave po mbroni nen petkun e islamit, apo akoma do mbesni qorra?

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •