Politika eshte e demshme per Shqiperin e jo feja Islame.
- U perzin ne Futboll tash futbollistet shqiptar shikojn ne TV kualifikimet
sepse jane te perjashtuar.
- Municioni qe shpertheu qe vrau dhe lendoj Shqiptaret.
____
Politika eshte e demshme per Shqiperin e jo feja Islame.
- U perzin ne Futboll tash futbollistet shqiptar shikojn ne TV kualifikimet
sepse jane te perjashtuar.
- Municioni qe shpertheu qe vrau dhe lendoj Shqiptaret.
____
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
brenda temes,islami eshte murtaje per shqiperine,duhet zhdukur sa me shpejt qe te jete e mundur nga trojet shqiptare,shqiperia eshte EUROPE dhe ne nuk na duhet nje religjion i themeluar nga nje pedofil qe u martu me aishen 9 vjecare.gjithashtu muameti ishte nje kriminel ordiner qe kishte vrare personalisht shume vete,
ps.dhe me pare per temen fola
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 15-03-2008 më 20:17
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ore ju "shqiptar" te fort , se fal shqiptarve si ju , ne vitet e 90-ta ne Europ ka pas 30.000 prostituta , kjo sipas policis Europiane. 1% e popullates shqiptare, dhe 2% e popullates femerore ne Shqiperi , ka qen nje cop mishi mbi te cilen kan shperthy epshet me qindra mijra burra europian.
eh ku skam nja 10antivirusa te tipit Baptist,diocleziano etj. dhe ta pastroj ket forum
Ndryshuar për herë të fundit nga drague : 15-03-2008 më 20:29
Si vall arriten ato vajza shqiptare te ndershme , qe njiheshin ne gjith Jugoslavin , u ben vetem nje maqin qe kenaq epshet e meshkujve Europian ? Kjo esht shkak nga hymbja e besimit ne Zot dhe respektimi i traditave kombetare.
e po dhe kjo!te flasin per patriotizem disa qe nuk dine c'do te thote shqiptar!ju ne mendjen tuaj vetem allahun keni.vecse allahu nga sa di une,arabisht shprehej.a jeton ai???
ps.mesoni te flisni me pare shqip,t'ju kuptojme.....
A po ti je shqiptarja e vertet e kuptova , po pse vall e perdor ket shkrim ? Un nuk e kuptoj ket ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Krijoni Kontakt