po kta ateistat qe e besojn Darvinin ku duhet te shkojn? Po thuje edhe per ta sepse kur kane te drejt kta me fol pl gjithditen pse ne nuk kemi te drejt dhe leri te krishteret sepse ata nuk thojn asgje qe te shkojm ne arabi ose diku tjeter kta ateistet duhet te shkojn atje ku e kane vendin , nese deshiron ta dish ku ktheju postimeve te meparshme , eshte vend i mrekullueshem per ta
o dodonel akoma ktu tu shkrujt budalliqe ti!!!!hahahahaha
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
! te krishteret nuk po e hapin gojen si krokodile qe kerkojne ta ta kaperdijne boten dhe nuk po qajne me lote krokodili si kurvat e ofenduara kur dikush ua thote te keqen ne sy. Mbase kjo eshte arsyeja kryesore perse nuk po ndihet nevoja te cekent te krishteret qe po shohin punet e veta.
Mirepo sic ke pare dhe kam pare, edhe ata, sa here qe hapin gojen per gjera qe nuk u takon, po ua mbathin mire shqiptaret e njemendet te forumit dhe po ua tregone vendin pa asnje hezitim. Andaj kjo qe po pretendon ti eshte genjeshter e kulluar pa asnje baze.
Sepse feja e shqiptarit eshte Shqiptaria dhe mjere ai qe harron.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Hahah mos ma keqperdor pesimizmin tim,qe e afatizova aq larg me vite(30 vite) kete pune,sepse realiteti mund te jetë ne dekaden e ardhshme...
Sa me pelqen kjo breng tek ti...
Shokit hajde shkojm ne Xhuma sot ma heret se Po mbushen Xhamiat dhe tani duhet me u Falë ne rruge...As ne film sdo ta shofish kete .
Pse te gjith duan me shkua ne Xhamin kryesore ,sigurisht qe ajo si nxen,por 90 % te xhamijave tjera skan as nga 3-4 persona neper xhuma.
Shokit nese do qe te informohesh me sakt se si eshte mobiliteti ne per Xhamiat ne Prishtine ateher : sa per info te gjitha Xhamit jan te stermbushura,jo me pleq por me studenta te fakulteteve Laike,qe kan Noten mesatare 9...
Nesse e njef Prishinen dhe je i sigurt se nuk do humbesh rrugen gjatë kesaj gjiroje qe po ta propozoj ,ateher shko tek keto Xhami ne prishtine : Xhamia e madhe ,Xhamia Te 4 Llullat,Xhamia te Lagjja e Muhaxhereve,xhamia tek Fakulteti i Mjeksis dhe Xhamiat tek Komuna...
Ne kete rast ke mundesi qe te Besh regjistrimin e Popullsis ne Prishtine
Shkojm me Klipin![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt