Close
Faqja 27 prej 119 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1188
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin

ju nuk jeni shqiptare ju jeni thjesht shqipfolesa jevgji qe nuk dini gjene me te voglen per atdheun tuaj,nuk dine se cila eshte feja e Shqiptarit.
    po meqense ke aq shume dyshime ne identitetin e gjithe ketyre shqiptarve,madje i quan dhe Jevgj arab etje etj,,atehere leri shqiptaret dhe gjej ndonje te kombesise tjeter mbase te ecen muhabeti me bukur!!!!!
    e cka te theme me shume per ju.cop mishi me dy sy.
    kurse per kete shprehjen tende lart,me krijon pershtypjen si kur ti te ishe eksperte e kesaj fushe vetme nga termi qe perdore,MISHI BARDHE,Mielli BARDHE etj etj!!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Skan te ndalur odfendimet nga ky injorant , mundohet ne cdo menyr me paditurin e vet te ofendoj shqiptaret musliman .

ti fare nuk shef me larg se hunda jote
    .
    hahahhaa nuk mund te shef nga hunda se ka pak gjyrra , asht e ftofur
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ma mbaj pak kete Gostivarin se po ja fus nje keshtu anesore
    TY DO TE VRAS FARE

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    ti zoteri pertej cfare shef.
    ti nuk ke lexu asnje liber pervec se librat Islame. Bota nuk eshte Islam, thelbi dhe dituria e Botes nuk eshte Islam.
    shqiptaret nuk jane Islam.

o zoteri. ik lexo historine e shqiperise edhe meso se si e ke trasheguar fene islame.
    ik lexo libra dhe meso se cfare do te thot te jesh Shqiptar/Ilire ose per fene e shqiptarit.
    shqiptaret jane Pagane.

une nuk kam inat me Arabet qe jane Islam sepse eshte feja e tyre edhe ato e zoterojne, po ti o shoku cfare don me fene e arabit kur ke fene tende,kete a mund te ma shpjegosh?
    a nuk je ti krenar per heronjte shqiptar edhe per ato qe kan mbrojtur dhe formuar atdheun tim Shqiperine?a nuk je ti krenar per Besim qe iliret kane pasur ne kohet e shkuara por done qe cmos te gezosh nje fe qe nuk eshte fe e shqiptarit, nuk eshte fe qe identifikon kombin tend,nuk eshte fe qe te identifikon ty personalisht, te pakten jo per aq kohe sa i thua veti shqiptar.

ju nuk jeni shqiptare ju jeni thjesht shqipfolesa jevgji qe nuk dini gjene me te voglen per atdheun tuaj,nuk dine se cila eshte feja e Shqiptarit.

e cka te theme me shume un ty.cop mishi me dy sy.
    Woow , deri ku arrite
    Ne shekullin 21 don te me bindesh se duhet te besoj/me ne Diell dhe ne kafsh ??
    Shqiptaret/Iliret kan qen pagan (dhe jo vetem ata) mirpo para qindra viteve esht perhap besimi Krishter Aziatik ne mes shqiptareve dhe mes popujve Europian dhe ata si me te menqur e pranuan si besim e perhapen ku me deshir ku me dhun. Pastaj erdhi koha e perhapjes se Islamit ne mes shqiptarve dhe popujve te tjer te Balkanit (njesoj si aj tjetri). Dhe sot kemi laramanin fetare mes shqiptarve , pra kemi Monoteistet, Ateistet dhe Paganistet (ti je antari i vetem, mirpo me duket duhet tet regjistrojm ne Angli). Respekti nderfetar duhet te vazhdoje, nese dojm te kemi sukses , ndersa nese behen te shumt tipat si ti ateher fatkeqsisht mund te lindin probleme ( sepse te shumt jan ata qe e deshirojn ket gje dhe ato pa lodhje do ti fryejn shkendijes se konfliktit nderfetar).
    Un kam respekt te vecant per heronjt kombetar dhe e perseris se edhe vet kam kontribu per ket historin e re te kombit, gje qe dyshoj te ju paganistat.
    Heronjt kombetar nese e din Historin ( ta kishe dit nuk kishe shkrujt ashtu). Se ka shum hoxhallar qe kan dhen jeten per ceshtjen kombetare . Duhet te turperohesh qe deshmoret e kombit i quan jevgj.
    Ke nevoj per me shum lexim , se aspak nuk e din realitetin shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 12-03-2008 më 20:50

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    o zoteri. ik lexo historine e shqiperise edhe meso se si e ke trasheguar fene islame.
    ik lexo libra dhe meso se cfare do te thot te jesh Shqiptar/Ilire ose per fene e shqiptarit.
    shqiptaret jane Pagane.

une nuk kam inat me Arabet qe jane Islam sepse eshte feja e tyre edhe ato e zoterojne, po ti o shoku cfare don me fene e arabit kur ke fene tende, kete a mund te ma shpjegosh?
    e cka te theme me shume un ty.cop mishi me dy sy.
    Shqiptaret jane pagane thua ti me siper. Dhe me pas thua "c'don me fene e arabit kur ke fene tende"

A mund te na shpjegosh cila eshte ajo fe te ciles i referohesh ke shkrimi jot me fjalet "fene tende"?
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    TY DO TE VRAS FARE
    ahahahaha edhe ti.........bobobbo e une qe kisha shpresat tek ty,,pika.

ej ju tjeret me leni rehat. hecni mushu arab ska nevoj shqiperia per arab.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    ej ju tjeret me leni rehat. hecni mushu arab ska nevoj shqiperia per arab.
    Po nje pergjigje mua s'do ma japesh - kisha nje pyetje direkte te lidhur me nje postim tendin! Doja nje sqarim! Shih shkrimin nr 265
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shokit koheve te fundit po shtrohet dhe shqyrtohet mundesia per ti bere nje kerkese Komunes se Prishtines qe ne diten e Premte ( ne Xhuma) rruget dytesore te leshohen me qira (prej ores 12 deri ne 12:30 ne mesdite) ne menyre qe te falin zhuman te gjithe,sepse Nuk ka objekte te mjaftueshme...

As ne film sdo ta shofish kete .
    Pse te gjith duan me shkua ne Xhamin kryesore ,sigurisht qe ajo si nxen,por 90 % te xhamijave tjera skan as nga 3-4 persona neper xhuma.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Djema jo Transparent

Nje gje harrova te ju a them...

Kosova brenda 30 vjeteve te ardhshme pritet qe ta ketë gati gjysmen e elites se Politikes se Kosoves Elitë Muslims...

Kjo normal duke u mbeshtetur ne fakte reale dhe jo fiktive...

Vetem po te shikosh Unionet Studentore ne U.P (Univerzitetin e Prishtines) shumica e Unioneve Studentore Kontrollohen dhe Udhehiqen/Drejtohen nga Students Muslims ...

Momentalisht Paqja Studentore si organizat konsiderohet si Pozitë Ne Eliten e Oragnizatave Studentore ne U.P ,mirpo Edhe U.S.SH poashtu drejtohen nga Students Muslims,dhe gati te gjitha Organizatat studentore Jan ne kete destinim ne te ardhmen...

Por kjo te mos i frikësoj Neokomunistat e mi te dashur,se kjo klas civile nuk po planifikon te Implementoj Sheriatin ne Kosove ...

Mendimi im eshte se Sheriati ne kosove nuk mund te Implementohet Si legjislacion ne Kosove me keto Kuadro qe ka kosova,d.m.th nuk eshte e pergaditur Bota Islame ne Kosove qe te beje nje gje te tille...sepse per te zbatuar nje Sheriat duhet te kesh Kuadro perfekte e jo njerez matrapaza dhe te korruptuar...

Kaloni mire djema se jam Ntrip te mire te ja u lexoj shkrimet te nje karakteri Cirku..
    Andrra te bukura por absolutisht te pa realizuara,kujdes mendjen se te ban prrrrrrrr nga meraku.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Me keni be te qesh aq shum , me keto budallalleqe qe po shkruani!!
    Pash Zotin e jeni duke e lexuar veten tuaj a jo?!!!
    Pse mor burra, a percja per juve paraqet fene islame a ?!!!
    Percja eshte vetem nje thermi ne fene islame asgje me shum, bile biles femrat nuk jane te detyrume te mbajne perce, po e kane me qef , nese duan!
    Po e di si te kthehemi tek emrat e shqiptareve te Kosoves dhe Maqedonis, se emrat folim me mire.
    A ma gjen ti mua ne Kosove ose Maqedoni naj shqiptar me emrin Vasil (si shembull e perdor kete emer)?!!
    Nuk e gjen dot ore zotni, sepse emrat e shqiptareve te Kosoves dhe Maqedonise jane tipik emra shqiptar ose emra musliman si Adem (Jashari), si Hamze ( emri i dajes se a.s. Muhamedit0 , si psh Ali ( djali i axhes a.s. Muhamedit ) etj etj
    Nuk eshte cudi edhe ti te kesh emer arab !

Ne Shqiprin e Veriut apo ne Kosove emri " Vasil " shqiptohet "Vasel" te ata te besimit Katolik e te muslimanet " Vesel",ashtu qe kur sdin mos fol kot.

Faqja 27 prej 119 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •