Close
Faqja 24 prej 119 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1188
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    fysnycku esht jevg,nuk esht rom,hohohohohoh
    Sa shpejt e mesojne shqipen keto!Pastaj thojne shqipja eshte e veshtire.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    hahahahaha fysnycku prej arabije,me thot mu te profilizohem ne shqip.............mund te jesh dhe jordanez,ndoshta gabohem
    Auto Message From Fisniku: Nuk te Ofrohet Mundesia ,te Diskutosh me Fisnikun Pa u Profilizuar ne Shqip..
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Cfare ka lidhje kjo me temen se sa gra ka pase Solomoni?! Bibla thote se Solomoni u be idhujtar, pra ka rene ne idhujtarine e atyre popujve, pra e ka prishur idhujtaria dhe Bibla askund nuk thote se duhet te mirret si shembull Solomoni. Ne islam shembulli qe duhet te ndiqet eshte Muhamedi, nese bazohemi ne shkrimet e shenjta islame mund te arrijme ne konkludimin se ky njeri jo qe nuk ishte profet, por as afer bile.

Do te ju sugjeroja qe te debatoni pa fyerje.
    Po Abrahami ?

Ja shiko qfare bejne me profet !
    Nese profetet sipas jush kan qene ne ate nivel qka ju pas tyre ?
    Po po pa fyerje te kam fyer ndonjeher?

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po edhe ne islam femra eshte objekt seksual, a mendon ti se Muhamedi i ka martuar gjithe ato gra nga dashuria qe ka pasur per to, ka dashur qe t'i shfrytezoje seksualisht o i nderuar, i ka provuar te gjitha moshat prej +50 deri ne 9 vjecare, a s'eshte seksi me femije seks eXibicional (sic e quan ti), pedofili e klasit te pare. Jo vetem Muhamedi, por sulltanet gjate gjithe historise plackat e luftes, grate e armiqeve te tyre i kane plackitur per t'i shfrytezuar seksualisht e jo nga dashuria, por jo se per ju keto jane te dobeta, nuk ka fakte historike, hadithet jane te dobta (injoranca vazhdon). Edhe kalifatofashistat sot ne Arabi nuk i marrin tere ato gra nga dashuria sepse zemra e njeriut eshte e dizajnuar per nje grua, me shume kur kerkon eshte shfrytezim seksual.
    Pasi me jepe pergjigje po te jap pergjigje

Jo te gjitha mirepo shum prej tyre kane qene pa mbrojtje dmth nuk kane pasur burr ose i kane vdekur te gjith os ekesi soji dmth kane qen pa mbrojtje, dhe te jene te mbrojtura dhe te kene perkrahje dhe mbeshtetje per ate arsye i ka marr , kurse mos jep kritika per femren muslimane sepse ajo se paku ka nje martes , po qfar ato pa te tek ju ? Edhe tjeter mashkulli ka nevoja , jo gjithmon femra eshte e gatshme ti plotesoj ato nevoja te mashkullit .
    Kurse per qeshtjen tek Ajshja ke lexuar diq nga hyrja ne pjekurin seksuale tek femrat dhe dallimi i tyre ne mes vendeve te nxehta dhe atyre te ftohta per nga mosha e hyrjes eshte fjala?
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 12-03-2008 më 13:43

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Djema jo Transparent

Nje gje harrova te ju a them...

Kosova brenda 30 vjeteve te ardhshme pritet qe ta ketë gati gjysmen e elites se Politikes se Kosoves Elitë Muslims...

Kjo normal duke u mbeshtetur ne fakte reale dhe jo fiktive...

Vetem po te shikosh Unionet Studentore ne U.P (Univerzitetin e Prishtines) shumica e Unioneve Studentore Kontrollohen dhe Udhehiqen/Drejtohen nga Students Muslims ...

Momentalisht Paqja Studentore si organizat konsiderohet si Pozitë Ne Eliten e Oragnizatave Studentore ne U.P ,mirpo Edhe U.S.SH poashtu drejtohen nga Students Muslims,dhe gati te gjitha Organizatat studentore Jan ne kete destinim ne te ardhmen...

Por kjo te mos i frikësoj Neokomunistat e mi te dashur,se kjo klas civile nuk po planifikon te Implementoj Sheriatin ne Kosove ...

Mendimi im eshte se Sheriati ne kosove nuk mund te Implementohet Si legjislacion ne Kosove me keto Kuadro qe ka kosova,d.m.th nuk eshte e pergaditur Bota Islame ne Kosove qe te beje nje gje te tille...sepse per te zbatuar nje Sheriat duhet te kesh Kuadro perfekte e jo njerez matrapaza dhe te korruptuar...

Kaloni mire djema se jam Ntrip te mire te ja u lexoj shkrimet te nje karakteri Cirku..
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 12-03-2008 më 13:43

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Auto Message From Fisniku: Nuk te Ofrohet Mundesia ,te Diskutosh me Fisnikun Pa u Profilizuar ne Shqip..
    qef i modh me diskutu me rob si puna jote hohohohohoho
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    po ja ta fillojmë që nga këtu... ti mblidh myslymont unë ateistat ene ta shikojm sa bohena

edhe pse kom përshtypjen se ju jeni më shumë... ai Gimi3 vlen sa për 40 ateista, fisniku eh 36... kurse ti.. ti nuk vlen dy lek
    Po komunistet si ti sa kushtojn mer ...?

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    qef i modh me diskutu me rob si puna jote hohohohohoho

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    islami eshte me shume se i demshem per shqiperine,eshte murtaje,eshte injorance,prapambetje,eshte fe jevgjish
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    osht një industri mër plak, kur ne pessss % pimë birra aq sa duhet me majt në punë nja 4 fabrika (Tirona, Korça, Stela, Kaon), nja dy me super alkolike, Skënderbeu dhe Aquila... se me ça mahen baret e restorante këtu nuk merret vesh... se myslymont nuk punojnë dot nëpër bare se osht haram.. në restorante gjithashtu... nëpër butikë nuk i kemi pa

... me ça merren kta 90 %????? Ku punojnë ku hanë?
    shko meso njeher sse cilat jane kushtet qe te nxerrin nge feja Islame e cilat jane ato kushte pra qe nuk mund ti thuash vetes musliman ose nuk quhesh musliman pastaj eja posto . Nje keshill sepse kur nuk din diqka nuk eshte turp te pyesesh .

Faqja 24 prej 119 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •