Close
Faqja 20 prej 119 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 1188
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    si kompliment e kuptova kete qe te tha ,Vista...

"Piralla" eshte term qe perdoret ne kosov shume ,dhe sherben si kompliment apo lavdat...

Kalo mire
    realisht nuk e kisha hasur ndonje fjalen piralla ne fjalorin shqip!
    mbase kjo ishte dhe arsyeja qe une i kerkova Vista te ma spjegonte me hollesisht !!

Fisnik-te falenderoj per nderhyrjen dhe sqarimin qe solle!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    E perse pra miku im eldonel Muhamedi ka martuar me shume se 4 gra, sipas nje hadithi i ka `vizituar` 9 ne te njejten nate? A s`osht kjo thyerje e `ligjit te Allahut`? E si eshte e mundur kjo? (mos me thuaj se eshte hadith i dobte se ja nxjerr funin)
    Nuk te shoh me pak se nje rrugac ne kete forum. Ku bredh neper forum si i till vetem per te trilluar. Kam dash me ta thene me heret, por ti e meriton ne cdo kohe.

Mundohesh te na trgosh Islamin me moralin qe te rrethon, gje te cilen ti e vuan ne bindjen qe ke, dhe semundjen tende e shikon te tjetri.

Trego pak moral kur flet per fen e tjetrit. Kur flet per fen flit me argument se keshtu tregon dhe edukat.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Islami eshte i demshem per arabine jo me per shqiperine, -a po i keputni llafet ma se na lodhet. Hajtni ne islam atje kenaqnu me dobine qe ua ka sjellur atyre. Pastaj ejani na tregoni sa i dobishem eshte primitivizmi dhe mungesa e shqiptareve qe tani po ju duken si armiq.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Te gjitha fete jane te demshme per Shqiptaret e te gjithe popujt e tjere ne pergjithesi sepse jane percarese!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga The Rebel Lexo Postimin
    Te gjitha fete jane te demshme per Shqiptaret e te gjithe popujt e tjere ne pergjithesi sepse jane percarese!
    Fiks fare!
    Kete perendimi e ka kuptuar dhe i ka rene shkelm fese, por nese dikujt i pelqen,kete sta ndalojne. Te kuptohemi se çdo gje ka kufi.

Kurse ne ketu po mundohemi te flasim ashtu si na pelqen e jo si eshte realiteti.
    Une solla statistika te bera ne vendet muslimane nga shkenctare musliman. Ajo eshte treguese se a eshte i demshem islami per shoqerine. Ne skemi se çka te mundohemi te bindim dike, statistika flet vet. Skrepat nuk i quan kush livadhe me lule, perveç atyre qe duan ti shesin.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Islami eshte i demshem per arabine jo me per shqiperine, -a po i keputni llafet ma se na lodhet. Hajtni ne islam atje kenaqnu me dobine qe ua ka sjellur atyre. Pastaj ejani na tregoni sa i dobishem eshte primitivizmi dhe mungesa e shqiptareve qe tani po ju duken si armiq.
    Deshiroj ta perkrahi Baptistin dhe te jetë fjala e fundit ne menyre qe te jetë njashtu edhe kerkes qe te mbyllet kjo temë,me duket qe i skadoi afati kesaj teme...

Ofendoi kush ofendoi ,u lavderuar kush u lavderua ...edhe per keto komunikime ka afate prekluzive...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    kur iku turku nga shqiperia la semundjen e vet mbrapa qe e kishte ngjit diku ne azi. sheroni vellezerit tuaj shqiptare nga semundjet e azise - jashte arabet, turqit e jevgjit nga shqiperia

dhe behuni gati te festoni festen shqiptare te dites se veres pasneser. eshte feste kombetare, kush nuk feston kete feste shqiptare, nuk i duhet ketij kombi

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    kur iku turku nga shqiperia la semundjen e vet mbrapa qe e kishte ngjit diku ne azi. sheroni vellezerit tuaj shqiptare nga semundjet e azise - jashte arabet, turqit e jevgjit nga shqiperia

dhe behuni gati te festoni festen shqiptare te dites se veres pasneser. eshte feste kombetare, kush nuk feston kete feste shqiptare, nuk i duhet ketij kombi
    paska ende tuq ne shqiperi ?

une e di qe ka ende serb ..a asht e vertet te lutem nese po turp !

Tash kur te hyj shqiperia ne Be dhe nato do ket rast te punon me turqi grek e jevg
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Pse bre po flet pa lidhje?
    Sa here me ua spjegu juve se islami eshte tjeter send e muslimanizmi tjeter. Ne islam bejne pjese te gjithe ata qe zotit i thone Allah pa asnje dallim madje perfaqsuesja me autoritare e islamit sot ne bote eshte pikerisht Al Qaeda.

Islami eshte konglomerat grupesh sektesh e levizjesh arabocentrike te llojeve nga me te ndryshmet, muslimanizmi eshte fe, po edhe jao eshte e ndame si kristianizmi, sunite/shite = katolik/ ortodoks.
    Pse po flet pallavra. Per te qen islamik duhet te jesh i bindur ne idene megalomane pan-arabe te zhdukjes se civilizimit dhe nenshtrimit te botes me primitivizem dhe asgje tjeter.

Ju vet po e perzini muslimanizmin me ideologji vulgare politike pastaj po ankoheni.
    Pash zotin a je duke lexuar veten tende !!! A me te vertete mendon se je aq i zotit qe dikujt ti sqarojsh fene islame duke mos e ditur filimisht as vete!!!!
    Ca perzin lesh , islaaam , musliman , islami eshte tjeter , muslimani tjeter e ku ta di se cfar ?!!!
    Jane dy fjale arabe, fjala islam dmth paqe-nenshtrim ndaj vullnetiti te Zotit, fjale musliman dmth i nenshtruar vullnetiti te Zotit.
    Al-qaeda perfaqeson sot islamin tamam aq shum sa se duke e pefaqesuar ti, as nje gram me teper!
    Lexo Baptist , lexo mos fol me mlef dhe nga inati, mos kishin qene muslimanet sot do te kishe qene nje coban me shkop ne dore duke ruajtur kope dhensh neper bjeshket e Shqiperise.
    Lexo per biblioteken e Bagdadit dhe asaj te Andaluzis, e folim pastaj!

Gostiavir_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin

Ore minoritet greko serb , ke do nxjerish jashta ti mor ?!!! Trus ****** dhe ri urte okay sa nuk ke fluturuar per ne Mars.
    70 % shqiptaret jane musliman dhe vin ti ketu kercnohesh me i nxjer jasht!!!!
    Shko ne greqi ose ne serbi , atje kercnohu , shqiperia eshte e shqiptareve te cilet jane 70% musliman okay pra edhe shteti eshte musliman.
    Kapishi ?!!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 20 prej 119 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •