Close
Faqja 14 prej 119 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1188
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    E per ate po,ke te drejte,vecse me cpo shohim kohet e fundit,nga shqiperia e mesme,kosova e maqedonia ka nje turr islamik te cuditshem...sic e thote edhe Darwin vendet myslymane ende se kane njohur pavaresine e kosoves,ne ndryshim nga vendet kristiane,ne nje kohe qe duhet te ishte e kunderta...Ku eshte vellazeria islame?
    hyllin,shqiptarert kane patur religjonin e tyre te lashte,shume me te lashte se keta beduinet.
    ne kemi DIELLIN LOL,dhe perendite tona antike.ne nuk ma duhet feja e shkretetires.vetem dem na sjell......ka qindra vjet qe deme ka sjelle,fitum te fundit pavarsine nga turku i qelbet lol.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    PËRSE SHTETET ARABO-ISLAMIKE NUK E NJOHIN REPUBLIKËN E KOSOVËS?

Mund të lexosh më poshtë sa sa mirë përputhen argumentet Serbo-Ruse me ato Islamike. Nqs njeh ndonjë arab nga ata që të mësojnë të përgjigjesh poshtë e lart (pa u menduar, sigurisht) pyete dhe atë përse nuk e njohin Kosovën. Pastaj, përzeje me dru, ose bjeri me kuran kokës.

http://www.arabnews.com/?page=7&sect...d=8&m=3&y=2008

arab-news
    Afganistani qe i pari lol
    tani edhe kta do ta pranojn pse mos jane kundra a

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Une e di nje shpetim nga keta teveqelet dhe dallkauket e Kosoves dhe Shqiperise qe me jane shkolluar neper shkretetira :

T'iu hiqet nenshtetesia shqiptare.

Edhe pastaj te vijne me vize si arab e turkmenistan.

Po si nuk gjeta nje trurrudhur nga keta more ! Te gjithe tru-terital i ke.

T'kem t'i degdis ne ndonje ishull si Robinson Crusoe, e te vijne verdalle pastaj me qitape ne dore.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    une cuditem me fanatizmin fetar te kosoves... gati absurde! me pare i dija pak a shume menefregiste si shqiptaret ndaj fese,po kosovaret qenkan pratikante keq fare me sa po shikoj

Si mund te krenohen me Dubain pastaj..... po keta e pyesin ndonjere veten ca do ndodhte ne gjithe gadishullin arabik nqs nuk do ishte zbuluar nafta atje? Se po kerkonin uje dhe i doli nafte....(nje fjale e urte popullore thot: pac fatin e kurves) Tru jo e jo...para jo e jo? Atehere?
    Shembulli konkret qe ta kuptojne eshte Afrika...(bile do ishin akoma me keq se afrika se ajo te pakten eshte e pasur me minerale...ndryshe nga arabia qe ka vetem rere)
    Thirrini pak mendjes e mos beni si dhia e zgjebur me bishtin perpjete!

Mos flasim per ate tipin tjeter qe thote arabia ka nr me te madh te shkencetarve per fryme, apo Turqia ka arkitektet me te mire ne bote... Fjalet e tij te lene pa koment,edhe Koco Devoles do ja hiqnin trurin... Ah,harrova, shifrat vijne nga televizione "Qafire".... MOS JU BESONIIII!!!!

Mendimi im ne lidhje me temen (se me kta tipat siper sja vlen te meresh,duhen lexuar vetem ndonjere kur sje ne qef e do te ngresh humorin)
    Jo vetem feja islame po CDO LLOJ FEJE eshte e demshme per nje vend per sa kohe ajo e ndan popullsine ne grupe grupe me interesa te ndyshme nga njera tjetra....Mos ishin fete, sot ne bote dhe ne gjithe historine e njerzimit do ishin shenuar me pak luftra, me pak te vdekur e me shume paqe e zhvillim

Peace.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Diesel Industry : 08-03-2008 më 12:13
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Postime
    81
    Mendoj qe feja myslimane eshte shume inponuese dhe eshte e demshme per te gjithe jo vetem per ata qe vazhdojne te ndjekin ne menyre fanatike rituale qe jane praktikuar gati 1400 vjet me pare dhe qe asnjehere nuk nxjerrin koken nga ferexheja apo nga kurani e te shohin se cbehet ne boten rreth tyre. Feja eshte besim, myslymanizmi burgim dhe i perjetshem bile.
    Ndryshuar për herë të fundit nga luka Boroti : 08-03-2008 më 12:38
    Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga zzzz... Lexo Postimin
    O khan, pse nuk flet njehere me Koço Devolen te te marri ne grupin e vet te Estrades ? Do ta lije gojehapur me humorin tend :

Arabia Saudite ze vendin e pare ne bote per intelektuale, per fryme popullsie !!!

(Qeshje ne salle hahahahaha hihihihi huhuhuhu hohohohoho)
    O zzzz po si kalamak do diskutosh ter jeten o mavri! Behu njeher burr dhe fol drej si eshte per te folur pa epsht
    Keto jane statistika qe median amerikane i kane thene o zzzzz jo un
    A ke qene ndonjeher ne sudi ti ?
    Shko njeher dhe pastaj hajde ketu e fol

Une e di nje shpetim nga keta teveqelet dhe dallkauket e Kosoves dhe Shqiperise qe me jane shkolluar neper shkretetira :

T'iu hiqet nenshtetesia shqiptare. Edhe pastaj te vijne me vize si arab e turkmenistan.
    Vinxhist un jame me menshtetsin time dhe kanadeze, keshtu qe sdo me duhet viza, jo vem kaq, po do me rish pronto, se jame qytetar kanadez

ps nuk dua te zgjatem shume per arsye se e di qe je ne studim vinxhash
    urime dijetar vinxhash urime
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 08-03-2008 më 12:54
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Postime
    81
    Per mua islami eshte i demshem per cdo shtet jo vetem per ne. Shyqyr qe skane filluar bombat neper shkolla thuaj. Megjithse eshte heret per keto por nuk mendoj se do vonojne shume dhe ekstremiste do dalin edhe nga Shqiperia. Gjithe keta mysliman qe bejne shkollat ne arabi e te tjera shtete si ato jane duke sjelle nje ndjenje ekstremiste e cila nuk egzistonte me pare ne gjirin e popullit shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga luka Boroti : 08-03-2008 më 12:39
    Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    o lukas na sqaro pak se cfar di per shkollat arabe dhe ku bazohesh
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po kujt ja ndjen ca shtetesie ke ti ......mendjen po ta shofim si e ke.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    po de po pse thua ti apo
    po ekzistojn more se pari une e ti bejme ne kete apo mendon ta mohosh
    Absolutisht gabim. Dyfish me i trashe se i pari bile.

Lindje quhet vetem momenti kur foshnja e formuar plotesht del nga trupi i nenes perjashta ne jete, dhe me c'rast kepute varshmerine fizike prej saj. Asgje tjeter.

Ti vetem sa ke substituuar nje botekuptim subjektiv me nje tjeter, thjeshte ke zevendesuar nocionin 'krijm' me ate te 'lindjes' dhe nocionin 'zhdukje' me ate te 'vdekjes'.

Fenomeni lindje eshte aq i kufizuar dhe i pasakte sa qe nuk vlene as per gjithe mboten e gjallesave, se jo me gjere. Sepse nese nuk gabohem -vetem gjitaret jane qenie qe lindin.

Ketu arrine ne defektin e pare te keputjes se marredhenies tende logjike se 'cdo gje qe linde edhe vdes' plotesisht.

Sepse psh. zogjet nuk lindin zoteri. Sipas logjikes tende, gjerat qe nuk jane te lindura nuk do te duhej te vdisnin. Perse atehere 'vdesin' edhe ata?
    etj, etj, ...!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •