ok,se e kalut muabet nafte dhe arabsh tani.
islami eshte doktrine totalitare kerkon te instaloje sherihatin.vetem kjo arsye pa permendur te tjera mjafton per ta zhdukur islamin nga trojet shqiptare.
SHQIPERIA ESHTE DEMOKRACI.
ok,se e kalut muabet nafte dhe arabsh tani.
islami eshte doktrine totalitare kerkon te instaloje sherihatin.vetem kjo arsye pa permendur te tjera mjafton per ta zhdukur islamin nga trojet shqiptare.
SHQIPERIA ESHTE DEMOKRACI.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
[QUOTE=Jack Watson;1852559]
Ajo dihet që nuk të ndalon, po tash si e shpjegon ti që vendet myslimane janë më të prapambeturat në botë? Të drejtat e njeriut përtokë, të drejtat e grave përtokë, arsimimi mizerabël, fëimijët i çojnë në medrese ku vetëm fjala e Zotit nuk mësohet, po rrena e progandë bin ladenash. Këta edhe Kuranin nuk dinë ta lexojnë, tjëtër fjalë shkruhet, tjetër fjalë e lexojnë.
ja pra ketu qendron qeshtja nuk eshte feja qe te ndalon te perparosh mirepo eshte pikerisht mospraktikimi i saj .
Per ta marr nje shembull shkojm pak me heret shiko ne mesjet ateher kur eshte praktikuar Islami me mire se tani . Vendet Islame kane qene me et zhvilluara ne qdo aspekt mirepo me renien e praktikimit te fese ka rene edhe zhvillimi, perparimi i ketyre vendeve pra me nje fjal mosperparimi ose mos zhvillimi i ketyre vendeve eshte ne saje te mos praktikimit te fese .
Per ta vertetuar kete shiko lexo ose hulumto rreth kesaj qeshtje dhe do te shohesh qe i tere problemi qendron ketu .
Shpresoj qe do ta gjesh te verteten
Vetem pyet lidhur me qeshtjet qe keto vende jane te prapambetura dhe qfare thot Kurani dhe sunneti dhe do ta shohish ku qendron problemi . Kuptohet nese deshiron ta gjesh te verteten .
Atehere s'kishte zene mire islami akoma. Ishin me dijet dhe arritjet e qafireve. Se sic erdhi krishterimi ne vt 300 e zuri ne vt 1400. Islami erdhi ne vt 700 e zuri ne vt 1800. Qe kur zuri i shikon vete rezultatet, si ke njera ashtu dhe te tjetra.Postuar më parë nga eldonel
Islami thote qe palestinezi eshte vllai i jot dhe shqiptari nacionalist qafir muti qe duhet vra e pre. Pra ik pirdhu ne arabi me vellezerit e tu mulate.
qka je ka pshtjell bre a ban eme dite seps e ste merr vesh kush nga kjo q eke shkruar Islami ne Arabi ose kalifati u be menjeher ose shteti e qfar dije bre je ka fol ata leje qe i kane marr por edhe i kane kritkuar atu ku se kan pas mire dhe e kane zhvilluar edhe me teper kurse per punen e viteve sqaroma pak se nuk ekuptoj qka ki dasht te thuash me kete
Tani te pyes nje gje ty je vlla i imi musliman ti ?
Je vlla i imi per nga kombi ?
Kurse qeshtja se duhet te pre ka kushte nese ti mua nese ti mua ma cungon lirin time ateher une ty pyes ty dhe te gjith ata qfar *** vllau shqiptar eshte ai qe u cungon lirin vllezerve shqiptar,dhe nese me lufton kuptohet , kjo ke sa i perket luftes qe e permende ti dhe nuk qendron per tani .
Une jam ketu dhe njerz si puna jote nuk mund te me perzejn prandaj iki ketyre gjerav edhe mos perhapni urrejtje mes popullit sepse ju mundoni sei beni dobi dikujt mirepo me keto gjera ulni veten dhe tregoni fetyren tuaj te babai tuaj siq ju meson Darvini dhe prandaj keni edhe prirje te silleni si te tille sepse femiju tenton te merr per shembull babain dhe kush eshte babai ta tregon Darvini
hahahhahahahhahahahahhaahahahahahahhahahahahahahha
Ikni rrini me vllezerit e juaj dhe ajo eshte ajo tabela qe shkruan
Miresevini ne xhungell ose zoo
Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 13-03-2008 më 12:00
sa keq ke mesuar shqip ti daku!asgje nuk kuptuam.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kuptove mire quni ti je vlla me nje majmun sipas besimit tend pasi besoni se ekeni preardhjen e njejt
hahahhahhahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahah ahhahahahahahha
Me mire per mua eshte te jam vella me qdo njeri se me nje majmun
ehhehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehheheh ehehehehehhehe
Kurse per profilizim mban emrin e nje tradhtari qe e ka tradhtuar Ilirin ne pergjithesi Iliret
si u be qe vllezerit emajmunave iken nga xhungla ?
Qellimet e tyre . A jane nje xhungelll me e madhe duke perfshi edhe Shqiperin dhe trojet shqipetare ?
Por kane harruar nje gje si duket sepse vllezerit e vjeter ju kane treguar qe tek njerzit ka edhe gjahetar prandaj kujdes vllezer te majmunave .
hahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahaha hhhhhahahah
Kjo vlen per ata te besimit te teoris darviniste
Me i than dikush majmun ne rrug te jesin ne qaf kurse darvini ju thot ke gjak majmuni dhe gene majmuni dhe thojn mire e ka
Sa per tu quditur !
Qka s ka ne deti.
Ket me siguri e ke nga besimi ne Zotin tend Diellin.
Vetem budalles nuk i kapet fjala per serioze, ti nese e llogarit veten ndryshe kur te shkruash dicka duhet te dish se dot kesh edhe kunderpergjigje. Ose paganizmi jot nuk e lejon as te drejten e mendimit ndryshe. Dhe mund te me pergjigjesh pse ike ti ne Angli , vall andej esht qendra e paganistave , pse nuk ndejte ne Shqiperi ? Mund ti thuajsh edhe krishterve te ikin ne Palestin ??? Cka nese ty te thot mbreteresha e Anglis qe paganistat nuk kan vend ne ANGLI ? A esht e drejt ? SINQERISHT SHUM E KUFIZUAR QENKE.
Sesht e vertet se Dubai fitimet i ka nga nafta , fitimet nga nafta nuk jan as 10% te fitimeve totale te Dubait . Esht fakt se fillimet e zhvillimit i ka nga nafta, mirpo ata kan dit ta shfrytezojn kete gje dhe kan zhvillu tregti marramendese , turizmi esht nje nga me te zhvilluarit ne bot , ka investime shum te medha ne banka dhe qendra tregtare. Pastaj esht i zhvilluar aero transporti , ne Duabi cdo vit ka prej 30-35 milion udhtar te aviotransportit ( Shqiperia rreth 1 milion). Perndryshe Dubai ka vetem 1.4 milion banor dhe te kesh 30-35 milion pasagjer esht 30 her me shum se numri i banorve.
Shumica mendoj se shtet si Arabia Saudite , Dubai , Kuvajti mbeshteten ne naft ,qe ne fakt nuk esht ashtu. Ndersa shtetet qe mbeshteten vetem ne naft , psh. Iraku, Irani... kto mund ti shifni ku gjinden. Ose Rusia , cfar ndodhi me Rusin kur ju shkatrru pjesa tjeter e industris dhe kur i ngelen vetem pasurit natyrore.
Turqia ka GDP te perafert me Australin , 3 her me te madhe se te Greqis , Finlandes, Argjentines , 4 here me te madhe se te Izraelit , 5 her me te madhe se te Romanis ( e cila esht ne EU) , dhe 60 her me te madhe se te Shqiperis. 100 her me te madhe se te FYROM-it.
Nuk mund te jet Islami i demshem per shqiptaret , gjithcka nvaret nga mentaliteti jon , se te ishte ndryshe ne Shqiperi ka zona te pastra krishtere , mirpo as ato nuk u shquan per dicka me te mir. Poashtu ne Serbi psh. Vojvodina esht 97% krishter , edhe Serbia qendrore esht shumic krishter. Mirpo lart ne Vojvodin ka popull puntor ( Hungarezet) dhe esh kjo Vojvodina qe po e mban gjall Serbin . Pra nuk esht te besimi , por te mentaliteti i kombeve.
sa shqiptar te quditshem ka ende ne ditet tona....
pse i frigoehni islamnit ?
kush frigohet nga krishterizmi ?
kush frigohet nga ortodoksizmi ?
asht fjala per shqiptar dhe fet e tyre.
Nuk o fjala per serb,rus , grek dhe arap e pakistanez ?
Shqiptari si te gjith popujt ka historin e vet !
ate e shkeli rroma ja pruni ligjin dhe fen !
ate e shkeli Bizanti ,ja pruni ligjin dhe fen ja shendroi kishat .....
ate e shkeli Otomani , ja pruni ligjin dhe fen ...harroi me prish kishat
sa i fort esht shqiptari ende nen okupim e prunin usa ja pruni ligjin dhe fen (lux)drogen dollarin
-----------------
tash qka kerkoni ...ikni ....nese nuk jeni te lumtur me te gjitha fét dhe historin tuaj qitni kembet ne qaf dhe ikni ashtu thojn franqezet .....
e pash nji film anglez nga nji histori e vertet , keta jan burra e besoj se edhe ne shqiptari ka ksi njerz po nuk din te hyn ne interent !
Joe Simpson, blessé au genou. Cette histoire est relatée par Joe dans le livre et le film Touching the Void (La Mort suspendue).
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt