A don te te flas me argument, ta plotesojme ne deshiren me kenaqesi.
http://www.sacred-texts.com/isl/bukhari/bh1/bh1_282.htm
Bukhari (6:298) - Muhammad would take a bath with the little girl and fondle her.
http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamen...ml#001.006.298
(me mire nuk po e perkthej se nuk ke se cfare te perkththesh, e ka perdhele nje femije). Kur nje prift abuzon me nje femije i sheh krejt myslimanet qysh qohen peshe duke kritikuar besimin krishter se kinse besimi i paska fajet, por kur u tregohet se cfare ka bere Muhamedi gjykohet me standarde te dyfishta, krejt kesaj i thone injorance dhe besim kultist. Po cfare feje o i nderuar me nxite sulme vetvrasese se po na presin hyrijat atje lart, ajo nuk eshte fe por kult
Mbetesh i pershendetur, luftoni injorancen ashtu sic ju lufton ajo ju![]()
Do ishte interesant me dit sa litra alkol konsumohen gjate nje viti ne Shqiperi e Kosove e te pjestohej kjo me ate perqindjen e jo-myslimonve. Sa ishte 5%? E t'shifnim sa alkol pin kta qafirat gjat nje viti.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
osht një industri mër plak, kur ne pessss % pimë birra aq sa duhet me majt në punë nja 4 fabrika (Tirona, Korça, Stela, Kaon), nja dy me super alkolike, Skënderbeu dhe Aquila... se me ça mahen baret e restorante këtu nuk merret vesh... se myslymont nuk punojnë dot nëpër bare se osht haram.. në restorante gjithashtu... nëpër butikë nuk i kemi pa
... me ça merren kta 90 %????? Ku punojnë ku hanë?
Shokit koheve te fundit po shtrohet dhe shqyrtohet mundesia per ti bere nje kerkese Komunes se Prishtines qe ne diten e Premte ( ne Xhuma) rruget dytesore te leshohen me qira (prej ores 12 deri ne 12:30 ne mesdite) ne menyre qe te falin zhuman te gjithe,sepse Nuk ka objekte te mjaftueshme...
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
hahahahaha fysnycku prej arabije,me thot mu te profilizohem ne shqip.............mund te jesh dhe jordanez,ndoshta gabohem
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Rri se po te con ndonje ultimautomatik tjeter, dhe gjej vend e futu pastaj...
Fisniku po ndihet krenar se komuniteti rom ka filluar te shtohet ne Prishtine me ndihmen e Europes. Prandaj ke kujdes.
fysnycku esht jevg,nuk esht rom,hohohohohoh
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po edhe ne islam femra eshte objekt seksual, a mendon ti se Muhamedi i ka martuar gjithe ato gra nga dashuria qe ka pasur per to, ka dashur qe t'i shfrytezoje seksualisht o i nderuar, i ka provuar te gjitha moshat prej +50 deri ne 9 vjecare, a s'eshte seksi me femije seks eXibicional (sic e quan ti), pedofili e klasit te pare. Jo vetem Muhamedi, por sulltanet gjate gjithe historise plackat e luftes, grate e armiqeve te tyre i kane plackitur per t'i shfrytezuar seksualisht e jo nga dashuria, por jo se per ju keto jane te dobeta, nuk ka fakte historike, hadithet jane te dobta (injoranca vazhdon). Edhe kalifatofashistat sot ne Arabi nuk i marrin tere ato gra nga dashuria sepse zemra e njeriut eshte e dizajnuar per nje grua, me shume kur kerkon eshte shfrytezim seksual.
Krijoni Kontakt