Close
Faqja 23 prej 119 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 1188
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Si suket si ke percjell mir, mirpo numri i atyre qe vin ne xhami dita dites shtohet. Largimi nga xhamia ishte si pasoj e komunizmit qe i trullosi Shqiptaret, dhe i ktheu nja 3 shekuj mbrapa. Tani kan kuptuar realitetin dhe kan filluar te kfillen
    po ja ta fillojmë që nga këtu... ti mblidh myslymont unë ateistat ene ta shikojm sa bohena

edhe pse kom përshtypjen se ju jeni më shumë... ai Gimi3 vlen sa për 40 ateista, fisniku eh 36... kurse ti.. ti nuk vlen dy lek

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga eri3000 Lexo Postimin
    Nuk te shoh me pak se nje rrugac ne kete forum. Ku bredh neper forum si i till vetem per te trilluar. Kam dash me ta thene me heret, por ti e meriton ne cdo kohe.

Mundohesh te na trgosh Islamin me moralin qe te rrethon, gje te cilen ti e vuan ne bindjen qe ke, dhe semundjen tende e shikon te tjetri.

Trego pak moral kur flet per fen e tjetrit. Kur flet per fen flit me argument se keshtu tregon dhe edukat.
    A don te te flas me argument, ta plotesojme ne deshiren me kenaqesi.
    http://www.sacred-texts.com/isl/bukhari/bh1/bh1_282.htm

Bukhari (6:298) - Muhammad would take a bath with the little girl and fondle her.

http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamen...ml#001.006.298

(me mire nuk po e perkthej se nuk ke se cfare te perkththesh, e ka perdhele nje femije). Kur nje prift abuzon me nje femije i sheh krejt myslimanet qysh qohen peshe duke kritikuar besimin krishter se kinse besimi i paska fajet, por kur u tregohet se cfare ka bere Muhamedi gjykohet me standarde te dyfishta, krejt kesaj i thone injorance dhe besim kultist. Po cfare feje o i nderuar me nxite sulme vetvrasese se po na presin hyrijat atje lart, ajo nuk eshte fe por kult

Mbetesh i pershendetur, luftoni injorancen ashtu sic ju lufton ajo ju

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Do ishte interesant me dit sa litra alkol konsumohen gjate nje viti ne Shqiperi e Kosove e te pjestohej kjo me ate perqindjen e jo-myslimonve. Sa ishte 5%? E t'shifnim sa alkol pin kta qafirat gjat nje viti.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Do ishte interesant me dit sa litra alkol konsumohen gjate nje viti ne Shqiperi e Kosove e te pjestohej kjo me ate perqindjen e jo-myslimonve. Sa ishte 5%? E t'shifnim sa alkol pin kta qafirat gjat nje viti.
    osht një industri mër plak, kur ne pessss % pimë birra aq sa duhet me majt në punë nja 4 fabrika (Tirona, Korça, Stela, Kaon), nja dy me super alkolike, Skënderbeu dhe Aquila... se me ça mahen baret e restorante këtu nuk merret vesh... se myslymont nuk punojnë dot nëpër bare se osht haram.. në restorante gjithashtu... nëpër butikë nuk i kemi pa

... me ça merren kta 90 %????? Ku punojnë ku hanë?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    kur do stoposh se theni budalliqe ti eeeeeeeeeee?????
    Auto Message From Fisniku: Nuk te Ofrohet Mundesia ,te Diskutosh me Fisnikun Pa u Profilizuar ne Shqip..
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    vazhdoj akoma...nuk po e shikon që jan largu shumë veta nga xhamitë, kan ngel vetëm pleq
    Shokit koheve te fundit po shtrohet dhe shqyrtohet mundesia per ti bere nje kerkese Komunes se Prishtines qe ne diten e Premte ( ne Xhuma) rruget dytesore te leshohen me qira (prej ores 12 deri ne 12:30 ne mesdite) ne menyre qe te falin zhuman te gjithe,sepse Nuk ka objekte te mjaftueshme...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hahahahaha fysnycku prej arabije,me thot mu te profilizohem ne shqip.............mund te jesh dhe jordanez,ndoshta gabohem
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Pan
    Anëtarësuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Rri se po te con ndonje ultimautomatik tjeter, dhe gjej vend e futu pastaj...

Fisniku po ndihet krenar se komuniteti rom ka filluar te shtohet ne Prishtine me ndihmen e Europes. Prandaj ke kujdes.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    fysnycku esht jevg,nuk esht rom,hohohohohoh
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    Komshe
    Po derisa Femra eshte Ne Perendim Objekt i Porostitucionin eXibicional dhe i sexit Anal...bile ne Islam keta jan te ndaluara...edhe pse e ke te lejuar te i marresh deri ne 4 gra,me kusht qe te jesh i drejt dhe i barabart ndaj 4 grave...
    Po edhe ne islam femra eshte objekt seksual, a mendon ti se Muhamedi i ka martuar gjithe ato gra nga dashuria qe ka pasur per to, ka dashur qe t'i shfrytezoje seksualisht o i nderuar, i ka provuar te gjitha moshat prej +50 deri ne 9 vjecare, a s'eshte seksi me femije seks eXibicional (sic e quan ti), pedofili e klasit te pare. Jo vetem Muhamedi, por sulltanet gjate gjithe historise plackat e luftes, grate e armiqeve te tyre i kane plackitur per t'i shfrytezuar seksualisht e jo nga dashuria, por jo se per ju keto jane te dobeta, nuk ka fakte historike, hadithet jane te dobta (injoranca vazhdon). Edhe kalifatofashistat sot ne Arabi nuk i marrin tere ato gra nga dashuria sepse zemra e njeriut eshte e dizajnuar per nje grua, me shume kur kerkon eshte shfrytezim seksual.

Faqja 23 prej 119 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •